Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liscicka

Wesele w dyskotece.........

Polecane posty

Gość Liscicka

Czy wypada zorganizować wesele w jakiejś większej dyskotece? Goście bawiliby się razem z innymi ludźmi, nie byłoby zwykłego jedzenia, ale opłacilibyśmy bufet (alkohol) bez ograniczeń (wszelkie drinki, wódka, piwo itd), no i mielibyśmy wynajętych trochę stolików. Robił ktoś tak? Wiele osób mi mówi, że wesele to taka dyskoteka, więc czemu nie w dyskotece :) ?

Gość Liscicka
Sukienka ślubna to by była obcisła, biała mini, ze srebrnymi cekinkami, trochę przedłużana z tyłu, ale z przodu bardzo krótka. Do tego białe kabaretki i szpileczki, lub kozaczki. :) Na włosach zrobiłabym sobie różowo-białe pasemka :)

Gość Liscicka
Tylko nie wiem czy babcie, ciocie i wujkowie przyjdą??? No ale co im szkodzi? Przecież na dychu jest najfajniej, no nie?

Gość Liscicka
Myślicie, że taka sukienka będzie mi pasować?

Gość Liscicka
Nikt nie chce mi pomóc :( Buuuu.... Idę spać ;(

Gość uiokuou98pp
jesteś powalona🖐️

a jak widzisz swoja ok 70 letnią babcie tańcząca z młódkami w rytm popu :D:D:D:D myśle że to nie wypali wręcz jestem pewna

Gość Liscicka
Ja mam 14 a narzeczony 15, ale dostaniemy zgodę na ślub, ze wzgędu na dziecko. Nasi rodzice załatwiaja zgodę w urzędzie, będziemy mieć nawet dowody osobiste, tylko innego koloru. A ja widziałam jak jakiś dziadek w zagranicznym mam talent wywijał. Nie doceniacie starszych osób. To mogę mieć taką sukienkę, czy lepiej po mszy przebrać się w coś bardziej odpowiedniego, tzn. miniówa, szpileczki i bluzeczka z brzuszka, ale z napisem "Panna Młoda". Mój mąż by miał podkoszulek z napisem "Pan Młody". Fajnie, nie?

Gość Liscicka
Lepsiejsze to złote, czy to białe?

Gość takajednapani
Jaaasne, świetny pomysł! Jupii. Fantastycznie to wymyśliłaś. Namów żeby wszyscy goście ubrali się na biało, ale będziecie się czadersko świecić!

Gość kimol
Dziecko ciebie powaliło, idź spać tak jak pisałaś. Dobranoc.

Gość Naquad
Ale skoro jestes w ciazy to nie stacisz figury do tej pierwszej kiecki?

Gość Liscicka
A nie, bo ja na dniach rodzę, a slub za pół roku. Nie przytyłam nawet, więc spoko :) Zastanawiam się czy gościom nie będzie przeszkadzać, że nie będzie jedzenia, bo bo wiadomo, że na dychu to tylko drinki itp. Niektórzy przyjdą z dziecmi, ale to chyba nie jest problem, jak myślicie? Cieszę się, ze podoba Wam sie mój żółty kostium i to jest super pomysł, żeby goście ubrali sie na biało! Dzięki :*

Gość Liscicka
Nawet jakbym przytyła, to nie przejmuje się, wiele razy chodziłam gdy byłam grubsza niż teraz, chodziłam w biodrówkach przy fałdkach i brzuszku. Nie przejmuje sie takimi rzeczami. A teraz i tak jestem szczupła, więc luz. Tylko nie wiem jak zorganizować pierwszy taniec, żeby wszyscy patrzyli?

Gość Liscicka
Myślałam żeby zatańczyć w klatce, tam gdzie laski robią striptiz, ale stripu bym oczywiście nie robiła. Tak bym tylko powywijała, a później do klatki wszedłby mój mąż i razem dawalibyśmy czadu. No jak bylibyśmy w klatce, to wszyscy by na nas patrzyli i to by był nasz pierwszy taniec :) Fajnie, nie?

Gość Liscicka
Myślałam żeby zatańczyć w klatce, tam gdzie laski robią striptiz, ale stripu bym oczywiście nie robiła. Tak bym tylko powywijała, a później do klatki wszedłby mój mąż i razem dawalibyśmy czadu. No jak bylibyśmy w klatce, to wszyscy by na nas patrzyli i to by był nasz pierwszy taniec :) Fajnie, nie?

Gość Liscicka
Podoba Wam się mój pomysł na pierwszy taniec?

Gość Liscicka
Nikt nie chce pisać w moim temacie, a ja mam problem i przeżyam tak jak Wy :( Idę spać, dobranoc :*