Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mika124mika124

Negatywny test i brak okresu , pomóżcie

Polecane posty

Gość taka sobie:P
Stres ma tez bardzo duzy wplyw na okres, dlatego dziewczynki nie stresujcie sie niepotrrzebnie, napewno wszystko bedzie dobrze i dostaniecie @, wierze w to:) i trzymam za Was kciuki:)

Gość mika124mika124
Też tak sądzę :) będzie dobrze:) ja w poniedziałek zrobie test i dam wam znać jak chcecie?

Gość mmmmm1230987564
Dziękujemy dziękujemy :* .... No , mnie się nie spóźnia, po prostu powinna być dzisiaj Ale sam fakt, ojejeje :(

Gość taka sobie:P
No pewnie ze tak, z niecierpliwoscia bede oczekiwac na wynik :) i mysle ze bedzie negatywny.

Gość mmmmm1230987564
Mika, to ja też zrobie w poneidzialek :) ! I tez dam znac :D

Gość mika124mika124
okres przyszedł w niedzielę :)

Gość ChlopekRoztropek
Tylko spokoj uratuje :) Mniej stresu na przyszlosc:)

Nigdy nie pisałam na takim forum ale w trakcie starania o zafasolkowanie czytanie przeróżnych wypowiedzi było dla mnie wprost bezcenne ,dlatego postanowiłam odwdzięczyć się tym samym. A teraz konkrety: OM: 9maja pierwszy cykl starania, potencjalne możliwości 21 i 23 maja, od 16 tego dc brałam Duphaston. I test Quick Vue - 1 czerwca negatywny, II test Pretest - 4 czerwca negatywny (dwa dni przez terminem @, cykle 28 dni) i wtedy odstawiłam Duphaston. No to się poddałam, to miała być moja druga ciąża a w pierwszej też robiłam dwa testy (Quick Vue) jeden w 8 dniu po - negatywny, drugi w jedenastym pozytywny (3 dni przed @) no więc tu skoro nie wyszedł ten drugi uznałam, że nici z tego. No to wypiłam prawie trzy drinki wieczorem i na drugi dzień i przez dwa następne biegunka i wymioty. Ale uznałam, że to zatrucie. Miałam też to co dziewczyny podają jako „dziwny objaw wczesnej ciąży ( w pierwszej też) czyli dziwne przeziębienie bez powodu. Ale poza tym nic senność w normie, bóle podbrzusza i piersi w normie, nic szczególnego. Temperatura stale niska 35,8, 35,9 max. Ale @ nie przychodziła 8 dni po odstawieniu Duphastonu nie wytrzymałam i zrobiłam trzeci test (Quick Vue). SZOK WYSZŁY DWIE KRESKI!! Zrobiłam go tylko dla formalności bo miałam dość czekania na @. Bardzo chciałam tego dziecka. Ale wczoraj byłam na USG i okazało się, że są TRZY PĘCHERZYKI CIĄŻOWE Tego to się nie spodziewałam i chyba nie dałabym rady:) Uwaga o co prosimy, bo możemy dostać w nadmiarze:) Napiszę jaki będzie finał po drugim USG bo gin powiedział, że te dwa mogą się wchłonąć - niestety ten trzeci też:(.

Został tylko jeden uff:) Czekam na następne badanie bo jestem cała w strachu, że coś pójdzie nie tak...

Gość byłam na weselu
proponuje kupic powiezmy 2-3 test roznych firm. Mja kolezanka tak zrobila. Na jednym wyszla ciaza na 2 brak i ciazy nie bylo

niestety moja ciąża to już przeszłość - w 10 tygodniu przestało bić serduszko... ale spróbuję jeszcze raz:)