Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adgammmm

Chyba już wybrałam..

Polecane posty

Gość adgammmm

Od jakiegoś czasu borykalam sie z wyborem miedzy 2 facetami - moim obecnym od 4 lat a tym ktory mi nie powiem w głowie namieszał. I stwierdzam fakt ze faceci to kretyni. Juz prawie ten drugi mial mnie po swojej stronie, bylam prawie w stanie zostawic obecneo dla niego, ale zaczal stroic fochy, byc zazdrosny ( choc doskonale wiedzial ze jestem w zwiazku ale uwazal ze poczeka az sobie wszystko wyjasnie) no i dogadywac na mojego obecnego do mnie, ja rozumiem ze za nim nie przepadac musi ale to go postawilo na tyle w zlym swietle ze stracil swoja szanse na cokolwiek, mogl sobie oszczedzic komentarzy bo tego nie lubie . Fajny z niego chlopak, ambitny, inteligetny, niemal ideal, ale ja z facetam ktory nie bedac z kobieta w zwiazku sceny zazdrosci odwala nie wytrzymam, co bedzie jak bym sie znim zwiazala? Zostane poki co z moim obecnym, dam mu szanse zeby poprawil swoje zachowanie bo ostatnio byl na prawde wobec mnie nie fair. Pare razy w tyg. robil wypady na "melanże" wracal rano, Bog wie gdzie, Bog wie z kim, tzn mowil gdzie i z kim ale to kwestia zaufania wierzyć czy nie. Jest dosc chamski i ma chamskie odzywki np ostatnio nazwal mnie w miejscu publicznym "garbatym mułem" brzmi smiesznie ale to bylo ponizajace. a ja mu wybaczam ...poki co. Jak myslicie dobrze zrobilam?

Gość adgammmm
W ogole ten 2 wszystko chcial wiedziec, c o robilam, z kim , gdzie, moze zwykle zainteresowanie mna albo jakas delikatna obsesja, nie wiem. Jak mowilam np " a nic waznego" to juz czulam ze sie robi poddenerwowany. Nie wiem co o tym myslec, moze to nic groznego, a moze dobrze robie?

Z małpkami tak już jest. Trzymając się gałęzi obserwują, co ciepłem być dla nich może, a co mierzi. Kobieta podobna. I facet podobny. Na szczęście kobieta bardziej ceni rzecz aniżeli człowieka ;) [tylko czyje szczęście?]

Gość kumoszka
kopnij w dupę obu i znajdź trzeciego, idealnego :D