Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KochamCIĘKochanie:)

Czy kobieta z małymi piersiami jest gorsza od kobiety która ma duże???

Polecane posty

Gość KochamCIĘKochanie:)

Mimo tego że prócz małych piersi jest, atrakcyjna???

Gość jest zdecydowanie gorsza
kobieta z malymi piersiami nie jest atrakcyjna

Gość Jest atrakcyjniejsza
od deski. :) Czyli - lepsza.

Gość Oczywiście, że kobieta
z małymi piersiami jest gorsza od kobiety z dużymi, co widać na przykładach modelek. Przecież nikt ich nie chce.. :P A taka dojna, to jest coś.. :O Małe zawsze wyglądają dziewczęco, a duże po 30-tce już wiszą na brzuchu.. Co za obrzydlistwo.. :O Duże to tylko sztuczne są ładne, bo chociaż nie opadają..

Gość gfxyuygf
up

Gość zapach pomarańczy...
Fizjologicznie piersi służą do karmienia dzieci, a bawią się nimi dorośli:P Nie ważne, czy są małe, czy duże, one mają dawać radość i jednym, i drugim:D

I nie łudźcie się, że szczupła dziewczyna w typie modelki ma naturalne duże piersi.. Co najwyżej 1%. dlatego, że po prostu nie pasują do smukłej sylwetki.

Gość miszcz55
Uważam, że kobieta z kompleksami jest gorsza od takiej, która ich nie ma.

Poza tym małe w 90% długo pozostają jędrne, a duże to może 0,01%. Kto co lubi zatem ... Mój facet podobno raz w życiu zainteresował się kobietą z dużymi piersiami, a po tym jak miał okazję je dotknąć poczuł obrzydzenie. "Jak wory wypełnione smalcem". Pomijam, że małe są dużo bardziej wrażliwe na dotyk.

miszcz55 Uważam, że kobieta z kompleksami jest gorsza od takiej, która ich nie ma." Zależy kto co lubi.. Ja lubię jak facet jest odrobinę nieśmiały, gdy widzę, że wiele wysiłku wkłada w to, aby wypaść dobrze przede mną. Wiem wtedy, że mu zależy. Pewnych siebie, przekonanych o swej wielkości od razu wyrzucam na drzewo. Są śmieszni, bo najczęściej są gorsi od tych nieśmiałych. Tak samo z kobietami. Najwięcej kompleksów mają najpiękniejsze. Tym brzydkim nic nie zawadza, nawet 40 kg nadwagi. Wtedy tylko widzą, że biust mają duży i się nim zachwycają.. :O

Gość ta z małym biuustem
kobieta która zadaje takie pytania jest gorsza niż wszystkie inne:P

Gość ta z małym biuustem
niepewny własnej atrakcyjności są często bardziej zazdrośni, nie czują się pewnie w związku, doszukują się problemów, nie wierzą w wierność partneta i to może zniszczyć związek

Gość Asiula1234
Zgadzam sie z przedmówczynią:):) Swięta racja:) Zobaczcie modelki..płaskie jak deski..ale czy to ukrywają? nie... chodza bez biustonoszy i to jest seksy:)

Gość fachowiec69
dziewczyny z malymi piersiami sa tak samo piekne a moze i bardziej

Gość dajcie spokój z tymi gadkami
kazda ma piersi takie jakie jej natura dała nie ma sensu ta dyskusja co lepsze sa jakie sa , kocha sie kobiete jako całosc a nie poszczególne jej fragmenty

Gość y89opl,m
ktos tu dobrze napisał,duże piersi ,ale tylko silikonowe są ladne.naturalne wiszą i jescze te sutki wielkie jak talerze ,fuuu.napisze na swoim przykładzie .miaem kiedys kobietę z duzym biustem.gdy szła miastem i cycki były upchnięte w stanik ,wszystko było ok,ale jak się rozebrała wszystko wisiało jak u matki-polki.może dlatego że już rodziła? miała dzieck z pierwszego związku...kiedy się rozstaliśmy poznałem kolejną kobietę.dechą nie była ,ale miała o dużo mniejszy biust i również miała synka z poprzedniego zwiazku.do czego zmierzam.jej piersi(bo nadal jesteśmuy razem) są świetne,takie jędrnę i przede wszystkim małe sterczęce sutki,zajebista sprawa.piersi mieszczą się prawie w dłoni ,ale przynajmniej nie przelewają się na wszystkie strony

Gość A czy facet
z małym penisem jest gorszy od tego z dużym???

Gość esmeresik
Ja mam małe piersi (65C), a mój mąż je uwielbia:) Jeżeli są zadbane to małe może być piękne:)

Gość esmeresik
Z penisem bardziej chodzi o grubość, niż długość:)

y89opl,m - to masz dokładnie takie doświadczenia, jak mój facet. Z drugiej strony przecież to logiczne, skoro coś tyle waży, bo ważyć musi, to przecież musi podlegać grawitacji. Małe są też sporo wrażliwsze, przy dotknięciu od razu... To udowodnione.. wg badań min. 24% wrażliwsze. Zauważcie także, jak duży biust postarza. Mały kojarzy się z młodością, nastolatką. A duży ma każda stara baba. Nie wyobrażam sobie kupowania bluzek itd. przecież musi kupować dużo większy rozmiar bluzki, aby zmieścić biust i z pewnością kobieco to nie wygląda.

Z tymi penisami, to także mity. Kobiecie prawdziwej zależy na uczuciu, a nie na długości penisa. Gdy się kocha sex smakuje zupełnie inaczej niż bez miłości.. Techniczny interesuje tylko te, które mają "myślenie męskie" i w ogóle są męskie. Delikatna kobieta pragnie miłości, a nie wielkiego penisa i figur w łóżku. To musi byc czar, magia, a nie sport.

Gość Zgrywus :)
W walce na "gołe klaty" :P z pewnością będzie gorsza :D

absolutnie nie jest. dla mnie jest lepsza. ale to mój gust, z którym nikt nie musi się zgadzać. duże piersi fajnie wyglądają w dobrze dopasowanym staniku, który je podnosi. a gdy stanik opadnie... dobrze gdy radośnie spoglądają Ci w oczy, gorzej jesli piersi spoglądaja na Twoje stopy. ;)

Gość FAJNA ZAGADKA
CO MA STARA BABA MIEDZY CYCKAMI ?

Gość FAJNA ZAGADKA
DOBRZE !!!

Gość dove4455
Oczywiście, że kobieta ------ albo jestes młodziutka albo naczytalas sie zbyt duzo romansideł :) tak jak facet nie chce sypiac z facetem z sutkami , tak kobieta potrzebuje faceta z penisem a nie glizdą moja droga :) czar i magia i w ogóle to wszystko pryska natychmiast jak kobieta widzi mikro penisa a facet mikro piersi, oczywiscie sa wyjatki z jednej strony i z drugiej , ale one tylko potwierdzaja regułe oczywiście nie pisze o penisach i piersiach gigantach, ale ich rozmiary maja byc przyzwoite :) nazwijmy to tak miłośc w zwiazku to połowa sukcesu :) druga to dobry seks :) i nie polega on tylko tak jak myslisz na wzdychaniu i magii ;) ale równiez na czysto fizycznej stronie i do tego facet potrzebuje moja droga penisa a dobrze by było gdyby kobieta miała coś wiecej niz wzgórki z sutkami :)

dove4455 - niepotrzebnie wszystkich sprowadzasz do jednego. Ja miałam i świetny sex techniczny i taki z miłości, który technicznie był sporo gorszy, ale nawet nie ma co porównywać. Mnie wygibasy łóżkowe nie kręcą. To może zapewnić pierwszy lepszy. Tutaj chodzi o porozumienie dusz, latanie i to nie z powodu odpowiednich pozycji, a na wyższym poziomie. Ciało tego nie zapewni.. bez szans.. W ogóle przyziemność nie jest dla mnie.. Do tego wystarczyłby mi wibrator. Dla mnie sex jest w głowie, jest magia itd., a szczegóły nie mają znaczenia.

to zalzezy od gustu, tak samo jak niekazdy wysoki facet jest bardziej atrakcyjny od nizszego - wszystko zalezy co to dla kogo znaczy duze/male, wysoki/niski - i na ile dane "walory" odbiegaja, ze tak powiem ile ludzi tyle gustow pewnie wikeszosc panow woli duze piersi - ale racaja spojrzmy na modeliki - ile panow - jesli mialoby REALNA szanse wybierze taka pania modelke - niz dzieczyny z tylko duzymi piersiami?;-) poza tym piersi to tkanka tluszczowa i z reguly im grubsza dzieczyna tym iwksze piersi - o czym i panowie wiedza;-))

Gość IMO13246
Ale niepotrzebny temat. Wysoki facet jest lepszy niz niski facet, tak samo kobieta z dużymi piersiami jest lepsza od deski I KROPKA.