Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KochamCIĘKochanie:)

Czy kobieta z małymi piersiami jest gorsza od kobiety która ma duże???

Polecane posty

Gość hjhghg
ja preferuje facetów z mniejszymi penisami. Po latach doświadczeń duże ogromne członki mnie odrzucają. Wielkiego człona, żylastego nie wzięłabym do ust a mniejszym, zgrabniejszym bardzo lubię się bawić. Ot kwestia gustu więc nie można tu generalizować.

Gość Oczywiście, że kobieta
Modelki przez duży biust są odrzucane. Dlaczego? Bo trudno dopasować ubranie itd. Wszystko pod biustem odstaje. Kobieta wygląda na ciężarną itd. Zatem jest mało plastyczna.

Gość IMO13246
luki69 nie świruj i tak żadna ci tu nie da :P

"[zgłoś do usunięcia] IMO13246 Ale niepotrzebny temat. Wysoki facet jest lepszy niz niski facet, tak samo kobieta z dużymi piersiami jest lepsza od deski I KROPKA" nie kropka - tylko ograniczenie....myslowe i to twoje;-))))) gusta sa rozne - a mozgi bywaja ciasne;-))

Gość hahah2323232323232
Ja mam małe i szczerze mówiąc leje na to czy komuś się to podoba czy nie. Facet który ocenia wartość kobiety na podstawie cycków jest dla mnie śmieciem i nawet napluć bym na niego nie chciała :D

Gość IMO13246
Ah! Ah! Ale to zabolało!

IMO13246 jestes tepy jak but jak chcesz zeby ci jakas dala to idz na ulice albo na dworzec durniu

Gość IMO13246
Luki wracaj na swój drógi temat, błagać kafeteryjne laski o kontakt z tobą XD

Gość IMO13246
"drugi" cholera jasna...

Gość Oczywiście, że kobieta
Zresztą kobieta z dużym biustem nawet nie może go dobrze wyeksponować, bo wygląda wulgarnie wtedy. Musi dyskretniej go używać.. :P

IMO - boli to ucisk na mozg chyba , co nie?;-)) taka, tak - kazda laska woli wysokiego faceta najlepiej niech ma 2, 5 metra - super ciacho;-)))))) zakladam ze aluzji i tak nie zalapiesz skarbku;)

Gość IMO13246
O Boże, a ta dalej swoje. jak byś była tak zabójczo "yntelygentna" domyśliłabys się, że ja po prostu bezczelnie podpuszczam. Temat jest zbędny, gdyz opiera się na generalizacjach, a te z reguły są błedne i krzywdzące. Masz! zdowolona?! teraz musze iśc gdzie indziej mieszac ;)

a kto ci powiedzial ze ja nie lubie byc podpuszczana i podpuszczanie mnie nie kreci? ;-)) i skad proba kalysfikownia mnie jako osoby inteligentnej?;-))) aczkolwiek dzieki;-)) a temat sluszny!

Gość IMO13246
Temat sluszny tylko dlatego, bo poprawia humor autorce. Pewnie wiekszość z nas miała/ma jakieś bóle i szasami przyjemnie jest ryknąć gromkim głosem np: wszystkie kobiety to kurwy!! Czy jest to prawda? Nie. Czy jest to madre, też nie. Ale jakie miłe dla krzyczacego :) A teraz poproszę o Twoje nagie fotki (preferuje wygolona brzoskwinkę).

Gość gość
Małe cycki, czy nawet jak u Ciebie prawie ich brak tez mogą się podobać, mi generalnie podobają się jędrne, małe większe, duże, byle nie jakieś zwisy. Po za tym najbardziej kręcą mnie szczupłe kobiety, a taki nie pasują duże piersi, druga sprawa, że raczej im mniejsze piersi, tym kobieta bardziej się stara^^

Gość gość
Zawsze miałam 70c a faceci szaleli za mną :) i jak już lizaki moje piersi to bardzo namiętnie :) fakt ze w łyżki się staram i to jest seksu uważam, chciałabym mieć większe ale mam małe i sterczace sutki do tego. Zawsze słyszę ze są piękne, mimo porodu. Ale ja dużo ćwiczę wiec biust jedrny

Gość gość
hmm czy gorsza? no nie wiem, sama się zastanawiam - ja posiadaczka małych piersi :P mam koleżankę, która ma ogromne piersi, nie była nigdy w ciązy, nie powiększała - jej biust robi wrażenie na facetach, pod tym względem jej zazdroszczę, skupia na sobie uwagę...ale z drugiej strony jak kiedyś rozmowa zeszła na temat rozmiaru biustu wiele rzeczy mi uświadomiła. przede wszystkim ciężko jej znaleźć ubrania, w które się zmieści. najczęściej ubrania szyje na miarę bo w sklepach na nią nic nie ma...po drugie ma problemy z kręgosłupem (a ma 26 lat), chodzi lekko przygarbiona, kolejnym minusem jest to, że często latem ma dolegliwości związane ze skórą pod biustem (odparzenia itp), nie uprawia sportów bo przeszkadza jej biust. nawet ostatnio skarżyła się, ze chciała sobie kupić kurtkę ale w żadnej się nie zapięła :( często musi rezygnować z tego co jej się podoba na rzecz tego w co akurat się zmieści. także kobietki! cieszmy się, że nie mamy takich problemów :)

Gość gość
Nikt nie jest gorszy Są różne typy urody Ty masz chłopięcy I jak facet za ideał urody ma MM to nie masz mu co wierzyć, że mu się podobasz