Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość insomnia991

zrobiło mi się przykro,czy słusznie?

Polecane posty

Gość insomnia991

jestem ze swoim chłopakiem niezbyt długo-bo jakieś pół roku, Ogólnie uważam że między nami układa się dobrze, często zapewniał mnie że mnie kocha, że jestem dla niego ważna... jednak ostatnio usłyszałam "Bardzo Cię kocham ale nie mogę powiedzieć że jesteś dla mnie najważniejsza"Zabolało. Nie wiem dlaczego. Nie oczekiwałam przecież że będę najważniejsza, jednak gdy usłyszałam te słowa zrobiło mi się przykro, chociaż przecież powinnam się cieszyć i uważać za naturalne i dobre to że rodzina jest dla niego na pierwszym miejscu(miał na myśli rodziców i rodzeństwo). Mimo wszystko teraz ciągle o tym myślę, i jest mi przykro:(( po co on mi to mówił? może jemu jednak nie zależy? jak myślicie? przesadzam, czy mam trochę racji?

Gość maturks4
Raczej z nim o tym poważnie porozmawiaj. Zacytowanie kilku słów, wyrwanych z kontekstu, bo nie wiadomo, w jakich okolicznościach zostały powiedziane - może prowadzić wyłącznie do błędnych wniosków

Gość a co hajtać
sie bedziesz na stare lata?

Gość insomnia991
nie bardzo widzę związek między tematem a ostatnim pytaniem;/ no ale co mu powiem-że jest mi przykro że ważniejsza jest np jego siostra?:(

Gość gizzzela
przecież to nie w tym rzecz co za burak mówi takie coś kobiecie? prostactwo z butów mu wyszło a druga sprawa, powinnaś być najważniejsza jeśli bycie razem ma mieć sens jeśli nie jesteś to raczej oznacza, że jesteś tylko do podymanka, albo żeby nie wypadł na nieudacznika co sobie dziury nie potrafi znaleźć

Gość insomnia991
Może macie rację:(

Gość się uśmiałem
dla mojego faceta najważniejsza jestem ja (zresztą jako przyszła rodzina i matka jego dzieci), potem rodzina, ale tak praktycznie najważniejsza jest praca, bo bez niej nie będzie go stać na utrzymanie siebie, najbliższej rodziny i godne życie

Gość insomnia991
Rozumiem, że jesteś gejem?

Gość insomnia991
zdaję sobie z tego sprawę,aczkolwiek to jest smutne:(