Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcąca bardzo mocno

Bardzo chcę mnieć dzieck!!!!!!o jednak....

Polecane posty

Gość chcąca bardzo mocno

bóg mnie chyba wybrał do innej roli. 2 poronione ciąże. Boję się zachodzić w kolejną. Dziewczyny podnieście mnie na duchu! Czy któraś była w takiej sytuacji i ma dziecko?

Gość Aga_TT
Ja jestem w 4 tygodniu ale w srode biore tabletki wczesnoporonne, nie chce tego dziecka. Jedna proba (przypadek) i od razu...

Gość chcąca bardzo mocno
Nie wyjezdzaj mi tu z takimi tekstami Aga_TT. Nie dla ciebie ten topic

Bardzo Ci współczuję z powodu straty- wiem co czujesz bo przez to samo przeszłam. Ale bądź dzielna i miej dużo wiary, że cuda się zdarzają. Moja kuzynka też poroniła dwa razy a teraz ma roczną, śliczną i zdrową córeczkę. Ja też mam wiarę że mi się w końcu uda zajść i utrzymać ciążę. Życzę Ci dużo zdrowia i wytrwałości.

'chcąca bardzo' wiem co czujesz równiez poroniłam 31.10.2010:( tak czekałam na tego dzidziusia,ale niestety stałoa sie jak sie stało.Teraz znów będziemy starać się o szczęście:)wierze ze sie uda:D Tobie również Kochana. Wiara czyni cuda a w naszym przypadku bęzie to NAJPIĘKNIEJSZY CUD NA ŚWIECIE:)ZOBACZYSZ

poczytaj o immunologii ona płata takie figle. Prof. Tchórzewski i prof.Malinowski obaj z Łodzi zajmują się takimi problemami.

Gość chcąca bardzo mocno
o immunologii? masz na myśli zespół antyfosfolipinowy? Jeśli tak to badania go wykluczają.

ja bylam chyba w gorszej sytuacji, bo po poronieniu nie moglam zajsc w ogole w ciaze, dopiero po 2 latach leczenia ( w tym zabiegi, IUI) stal sie cud;) Proponuje znalezc dobrego ginekologa, lub zglosic sie do kliniki nieplodnosci gdzie skieruja cie na bardzo dokladne badania,