Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka mniej uduchowiona

Nie chcę ślubu kościelnego, wolę cywilny a teściowie nie chcą o tym słyszeć...

Polecane posty

Gość idioci jestescie
Małżeństwo jest Sakramentem i tylko życie w związku ważnie zawartym przez Bogiem, może być nośnikiem dobra. - „W rodzinach interweniuję na tysiące sposobów. Ty klecho dobrze o tym wiesz. Jak wiele nadużyć moralnych podarowują mi młodzi w swoim przedmałżeńskim życiu! W osiągnięciu tego pomagają mi także ich rodzice, którzy pozwalają młodym przebywać samotnie, zostawiając ich bez żadnego nadzoru, szczególnie w godzinach wieczornych, kiedy to młodzi wychodzą sobie na spacerki lub na przejażdżki samochodem. Wtedy to właśnie wykorzystuję tę chwilę, aby ich kusić i zmusić do upadku. Rodzice są zazwyczaj zainteresowani tylko tym, aby w dniu ślubu ich córka miała na sobie białą suknię. Wykorzystuję słabość i niewiedzę rodziców, którzy pozwalają córkom wychodzić wieczorami z domu i wracać o dowolnej godzinie. Liczba młodych, samotnych matek powiększa się z dnia na dzień, a to dlatego, że jestem bardzo sumienny i sprytny w wymyślaniu i podsuwaniu pokus. Także w zawartych po Bożemu rodzinach działam nieustannie: często udaje mi się sprawić, że rodzice nie chcą zaakceptować nowych dzieci i zabijają je zanim wyjdą one z łona matek. Ileż razy udaje mi się przez różne podstępy osłabić uczucie panujące pomiędzy małżonkami i skierować serce mężczyzny ku innej, zamężnej kobiecie, albo też lepiej serce kobiety ku innemu, też żonatemu mężczyźnie. Tak więc podsuwając nieczyste pożądania doprowadzam małżonków do prawnych rozwodów i separacji, zabijając po drodze naturalną miłość rodziców do swoich dzieci.

Gość idioci jestescie
„Przekonuję ludzi, że separacja małżeńska tylko dawniej była uważana za coś złego, natomiast obecnie, wraz z progresem jest rzeczą konieczną, ponieważ sercem nie można rządzić, a wolność osobista nie może być ograniczana przez nikogo. Owoce mojej diabelskiej pracy są naprawdę duże. Dzięki nieczystości, pobudzając ludzkie żądze prowadzę mężczyzn i kobiety gdzie tylko zechcę. - To znaczy prowadzisz ich do piekła? - „Oczywiście! Jak tylko umrą będą dzielić mój los, tam gdzie jest wieczny płacz, wyrzuty sumienia i zgrzytanie zębów.

Gość Lupencja
puknij się palancie w ten pusty łeb chrześcijaństwo ma być "religią miło0ści""""?! a tu ciągle pier....lenie o piekle, smażeniu w smole i potępieniu. W dupę sobie wsadź to nawracanie. Na ludzi to już nie działa.

Gość Lupencja
i jeszcze jedno do ciebie nawiedzone katolskie g...no: ateista umarł i po śmierci trafił do świata takiego jak tu - praca, kino, mecze, spotkał gościa w mundurze i pyta kim jest? - ja tu pilnuję, to co - to piekło? no, tak. I zobaczył jakichś ludzi gotujących się w smole, wrzeszczących i pyta znów tego w mundurze - a ci dlaczego tak cierpią? A - to katolicy, takie piekło sobie wyobrazili to i mają.

Gość BÓG KOCHA ATEISTÓW
... hm... i chyba się zgodze z przedmówcą:) moi teściowie sie wpieprzali w nasz ślub i był tylko kwas!!!! ale polowa gości ich olala sikiem prostym i zabawa byl super!!

Gość BÓG KOCHA ATEISTÓW
bravo lupencja! ja z zoną zrobilismy slub kośielny bo jej rodzice by się zesrali bez niego:) ale zapominijta żeby które z nas poszlo do spowiedzi:) odwalilismy swoje role , a i tak pyski kościelniką się wcale nie zatkaly!!

Gość BÓG KOCHA ATEISTÓW
aaa t"idioci jestescie". ja sie grzmocę z żonką na boki razem:) bo lubimy i się nie zdradzamy:) gang bang z żona jest super! ćwoku!

Gość BÓG KOCHA ATEISTÓW
mój, i jest mi zajefajnie, nam! bo robimy to na co MY mamy ochotę!!

Gość mam kurs czekam na dyplom
chce koscielny, bo nie lubie szwagierek(3) a wszystkie maja tylko cywilniak są ze wsi, i wzdychaja do welonu i ksiedza,tym bardziej ze maja chlopow z odzysku i chcialyby udokumentowac swoja "pozycje" przed pierwsza zona(tez cywilniaki) lub kobieta z ktora maja dziecko,ajajajaj haahaha dostane koscielny,bo bez niego nie wyobrazam sobie zycia w domu, czy to dla pokazu?tak tak tak zajebiscie tak, wloze wam w usta wasze uczciwe zycie,podtykanie pod nos pierscionka(durne cipy kolezanki) chodzenie po miescie za raczki i docinanie

Gość umca umca88
że co? ale jesteś pojebana..

Gość mam kurs czekam na dyplom
mam 3 bratowe:P pierwsza jest druga zona;pierwsza byla cywilna, druga tez jest-beata, pochodzi ze wsi i marzy o ksiedzu i slubie,bialym welonie itd i wianku... druga jest pierwsza cywilna zona, bo jej poprzedniczka zyla w konkubinacie 3 lata i ma jedno dziecko, alicja rowniez marzy o slubie w kosciele, ale na cywilniak udalo sie namowic szwagra dopiero gdy zrobil drugie dziecko(no alicji pierwsze, swoje drugie) trzecia to pokrecona sprawa, pokonkubinatka tak zwana, mieszkali, zaszczepil ją nawet zeby mlode nie miala, teraz ona lata z testami jak kot z pecherzem, ale koscielnego nie dostanie ostatnio siedzimy wszyscy w osmioro, jedna wisi swojemu skarbowi na szyji a jemu z milosci oczy wychodza, druga rowniez zawiesila sie jak wajcha na szwagrze, trzecia wpierdalala ciastka i co chwila poprawiala sie blyszczkiem-opowiadala o parafii itd poniewaz moj narzeczony nie jest pokonkubinatkiem,ani nie machnal nikomu dziecka, to jest obiektem westchnien trzech pan _my koscielny jedna zgubila ciastko, druga za to szybko je polknela, zeby nie zrobic okropnej miny, trzecia zabrala wajche z ramienia "meza" bo juz jej milosc zostala zlicytowana eh moje panie, co by tu powiedziec, braliscie panow z przychowkiem i przeszloscia

Gość niweła wisass
W 1917 roku pod koniec pierwszej wojny Matka Boża powiedziała w Fatimie, że wojna za niedługo się skończy, ale w krótkim czasie - za pontyfikatu Piusa XI - wybuchnie nowa wojną jeśli ludzie się pie nawrócą. Ludzie się nie nawrócili i dlatego prze Żywaliśniy drugą wojnę, która pochłonęła jeszcze więcej ofiar niż pierwsza. Nasza Niebieska Matka przypomniała o tym dzieciom, że pokój jest darem Bożym i że wojny są karą za grzechy ludzkie. Od końca drugiej wojny ludzkość wciąż jeszcze nie nawróciła się do Boga. Niestety, praktycznie nie ma już dawnego chrześcijaństwa, które przyczyniło się do rozpowszechnienia Ewangelii na calym świecie. Swiat zachodni wyzwolił się od Boga, uważając Go za niewygodnego, a zwrócił się do mamony, której łatwiej można służyć. Przemienił się w społeczność bezgranicznej konsumpcji, oddał się rozwiązłości seksualnej w imię przezwyciężania starego tabu, należącego do dawnych czasów. Niemoralne zapobieganie poczęciu i aborcje uważane są za normalne środki regulacji poczęć, a przynajmniej za takie, których stosowania nie należy zabraniać... I tak można by dalej wyliczać! W naszej zmaterializowanej społeczności nie ma miejsca dla Boga, a ludzie zdecydowali się kroczyć drogą zatracenia. Na krzyżu Pan nasz powierzył w osobie św. Jana całą ludzkość Swej Matce, aby stała się także naszą Matką. Maryja przyjęła rolę Matki bardzo poważnie. Dlatego właśnie pragnie ratować wszystkie swe dzieci; dlatego objawia się na tylu miejscach i usiłuje nas sprowadzić na właściwą drogę. Czas najwyższy, by przyjąć Jej głos, gdyż wkrótce może być już za póź no.

Gość niweła wisass
"Są grzechy wołające o pomstę nieba, a Bóg nie pozwala z siebie szydzić. Co człowiek posieje, to i żąć będzie." Zabrzmiało to może ostro - uzupełnię więc, Bóg jest Miłością. To nie On zsyła kataklizmy. To człowiek sobie je na główkę ściąga. Nasz Pan mówi: „Albo myślicie, że owych osiemnastu, na których zwaliła się wieża w Siloam i zabiła ich, było większymi winowajcami niż inni mieszkańcy Jeruzalem? Bynajmniej, powiadam wam; lecz jeśli się nie nawrócicie, wszyscy tak samo zginiecie. (Łukasza 13:4-5) modlitwa jest nam potrzebna, a nie Bogu. To też, lecz zarazem nasza modlitwa umacnia zastępy niebieskie do walki z aniołami ciemności. Nie potrafię opisać walki, jaka się toczy w obszarze bytów niewidzialnych - ale jest na ten temat, wiele opracowań osób mądrzejszych od Klarci.

Gość a hj kl
moja mama jest taka, jak Twoja teściowa. masakra. jak nie chciałam raz iść z nią na imieniny jakiejś ciotki to się rozpłakała, zaczęła wyrzucać,że nic nie znaczy, a jest przecież matką itd. brak ślubu kościelnego wypomina na każdym kroku, mimo, że do kościoła wcale regularnie nie chodzi, a wiarę ma swoją. jednak pochodzi ze wsi i to wychodzi na każdym kroku. czasami jej ustępuje dla świętego spokoju, ale nie znaczy to, że czegoś nie zauważam. jest dobrze na odległość, spotkanie przy kawce i każdy w swoją stronę. na pewno nie poprosiłabym o pomoc przy wychowywaniu dziecka. wystarczą uwagi dot. mojego ubioru, wystroju i wszystkiego innego.

Gość BÓG KOCHA ATEISTÓW
jesliwierzycie w boga to macie cos z głową:) tysiące planet w świecie a wy myslićie ,że jesteście pępkiem świata? PORĄBAŁO WAS NA MAXA??? jesteście tylko bilogicznym, organizmem!!! finito

Gość fhjhkkl
tylko kurwy biora cywilny slub !!!!!!!!!

Gość BÓG KOCHA ATEISTÓW
doklanie! dzis kler to kasa i biznes!!!!!!!!!!!!!!!! gówn.. ma wspólnego z religią!!

Gość BÓG KOCHA ATEISTÓW
probszcz w mojej wiosce wozi sie MERCEDESEM E=CLASSE 290 za jakie 100 tysiaków lekko

Gość BÓG KOCHA ATEISTÓW
a cwaniaczek, sapie "że dach mu cieknie" a wozi sie fura za kupe kasy!!!!! czarni to mafia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość BÓG KOCHA ATEISTÓW
Chcecie adres tak zamożnej parafii:)??

Gość facettt 5-cc
nie dajcie sie otumanic tym PEDALOM ateistom (komunistom) !!!!!!!!!

Gość tow. z SLD
PEDALY to mafia !

Gość precz z czarnym okupantem
facettt 5-cc nie dajcie sie otumanic tym PEDALOM ateistom (komunistom) !!!!!!!!! z jakiej parafii piszesz mendo?pewno wolisz ,jak cie facio w czarnej kiecce bolcuje,co gnido?hahahaaaaa

Gość facettt 5-cc
z jakiego burdelu piszesz mendo ??? jakie masz stanowisko w SLD ?

Gość facettt 5-cc
ty PEDALE do tego jestes satanista !!!

Gość A COOOO
ja też nie chciałam i nie mam i nie będę miała! to mój ślub

Gość klesza menda
facettt 5-cc z jakiego burdelu piszesz mendo ??? jakie masz stanowisko w SLD ? od razu widać,żeś klecha,wikary czy proboszcz,bo żeś przygłup ,to pewne

Gość xyz4p
to nie sredniowiecze ! woon z pedalami satanistami !!!!!

Gość BÓG KOCHA ATEISTÓW
chcie się dowoiedzieć gdzie się tak ksiądz bawi???