Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nalewka malinowa:-D

Miałam do niego dziś jechac. Pociagiem...jest afera

Polecane posty

do konca miesiaca mam w portfelu 2,24 a on mysli ze ja na taxi mam. jestem zalamana.musze oszczedzac , w srode mam dentyste w przychodni bo mi z buzi czasem smierdzi...i nie wiadomo teraz jakie leki mi przepisze.stac mnie teraz jedynie na szalwie i rumianek do płukania.tez nie wiem czy pomoze.

Gość aldonajda
ulomny facet albo chce zobaczyc jak sie postarasz aby do niego przyjechac czyli z serii pozycz pieniedze od kogos A POZNIEJ CI ODDAM.Ma samochod i nie chce przyjechac?kreci cos.lepiej nie jedz do niego

Nie jestem zadna hrabianka? A Ty jakbyś sie czuł w obcym miescie??? Jak mam pojechac taksówką, jak mnie na nią zwyczajnie nie stac. Moze mieszka na drugim koncu miasta. Nie znam sie na tym, zadnej niespodzianki nie szykuje. Po prostu nie chce, ja jade taki kawał,a on nie chce wyjsc po mnie.

No nie moja wina,ze nie mam pienidzy, musiałam wszystko sobie opłacic i zostałam bez grosza na razie.

To jak dlugo wy sie znacie? ze piotrus pan takie wymagania stawia, a ty nie wiesz gdzie on mieszka... adres wogole znasz? :)

Gość maliboo.
ale buc z Twojego faceta:O u mnie facet nie mialby szans, szokujace, ze nie rzucisz go w diably po takiej akcji Wyobaraz sobie jakby to bylo jakbys z nim miala rodzine? nie jest odpowiedzialnym trokliwym facetem, mialby 'wyjebane' na Ciebie i twoje dzieci Jemu na Tobie nie zalezy, albo jego ojciec tez byl dupkiem, ktory nie szanowal matki i on sobie takie wartosci przyswoil

Gość maliboo.
tu nawet nie ma znaczenia jak dlugo sie znaja, to ONA do niego przyjezdza, to ONA sie wysila, a on sie nawet nie zatroszczy jak jej ulatwic dojazd

Gość taka jedna sobie o
hej, nie jedź. Niech po Ciebie przyjedzie, jeśli mu zależy. Nie mogę że coraz więcej takich buców jest na tej polskiej ziemi. To już nei są nawet synowie matek polek, to sa chuje:| Miałam podobną sytuacje, że facet wyłudził ode mnie pieniądze na żarcie.

jestesmy ze soba 4 miesiace to miała byc pierwsza wizyta u niego w domu

No jak to nie ma znaczenia jak dlugo? A moze to jakis popapraniec - i sama sie pcha - nie wie gdzie.. a pozniej czym wroci? a jesli jemu cos odbije? kto wie gdzie jej szukac? to wszystko jakies dziwne.. dojezdza do dziwnego faceta , do innego miasta, nie wie gdzie on mieszka... troche jak na zamowienie... :-/

Gość taka jedna sobie o
i nie może skołować Ci żadnego dojazdu? No, błagam, czy to pierwsza taka sytuacja ? Czy po prostu pierwszy raz o takim czymś piszesz? W ogóle nei jest opiekuńczy. Załatw sobie sama.. Wyobrażasz sobie siebie w przyszłości z takim? Ja nie. Wolałabym być sama niż poniżać się dalej z egoistą:p

Gość taka jedna sobie o
keiti.. Racja. Zamóienie, weź moze on cie wykorzysta,,

Nigdzie nie jade. to juz postanowione. Nie wiem jestem taka zła. Nie chce czyjejs łaski ale w tym wypadku myslałam,ze napisze, ze bedzie o tej i o tej czekał na mnie

Nie chcialam Jej obrazic, nie wiedzialam ze juz sie troche spotykaja - bo z tego co pisala to jak by go nie bardzo znala. A moze problem jest w samochodzie? Zepsl sie czy co? o co chodzi z tym dojazdem?

on ma 2 samochody, kasy jak siana. to prawda jak facet bogaty to chytry. Nie chce nic od niego. Myslałam,ze sie spotkamymy, ze bedzie na mnie czekal,ze miło spedzimy wieczór. Teraz jest kłotnia i tyle.

nie wiem, po prostu mam taksówka jechac bo panicz w domu siedzi:-(

ja 20, on 24

ostatnio się pokłóciliśmy i sie obraziłam na niego, bo ten ciul zapytał mnie czy bede tak miła i strzepię jego koledze który jest prawiczkiem !

wypierdalaj podszywie Mi naprawde jest przykro, jestem taka zła. nie wiem co robic. on sie nie odzywa, napisał tylko,ze jestem zajebista oczywiscie w nagatywnym znaczeniu

Gość zrobilam cos zlego?
jak chlopak moze nie wyjsc po dziewczyne, ktora nie zna jego miasta? dla mnie to nie do pomyslenia...

Zamiast jechać pociągiem pójdę na piechote, a gdy dojdę do miasta to za zaoszczędzone w ten sposób pieniądze wezwe taksówke :classic_cool:

Gość kurcze no jak to jak
mówię ci, OLEJ FRAJERA! prawdziwy mężczyzna dba o swoją kobietę!

Gość a to dobre!!
On ma dwa samochody?? To w takim razie sam tym samochodem powinien po Ciebie przyjechac, aż pod samą chałupę! Jaki jasnie Pan wygodny :O

Ja jednak pojadę do niego rowerem. zależy mi na spotkaniu

Gość a to dobre!!
Jak Cie tak traktuje to olej go po calej linii, żeby nawet nie wyjsc po dziewczyne?? w pale mi sie to nie miesci.