Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pati90

prosze pomóżcie

Polecane posty

Gość pati90

Proszę o pomoc w sprawie ubrań dla chłopców dla moich synków w rozm.140 i 152 .Z uwagi na moją ciężką sytuacje nie mogę kupić im ubrań .Jeśli ktoś ma a chciałby sie pozbyć ja przyjmę .Mogę pokryć jedynie koszty wysyłki .Z całego serca dziekuje

Gość biedni i tak rozmnażają się
w lumpeksie kupisz taniej

Gość cegla1998
a skad jestes,mam syna po którym mam ubrania na 152,158. Mogę oddać.

Gość chrupki z Tesco
Pati podaj adres mailowy jeśli mozesz...

Gość pati90
moj sdres meilowy goska780@op.pl bardzo dziekuje wszystkim kto sie odezwał bardzo chetnie przyjmę ubrania

Gość pati90
Jestem z Łobza woj zachodnipomorskie

Gość pati90
Może u kogoś znalazłyby sie ubranka na dziewczynkę rozm 86-92 mam córeczke w wieku 2 latka obecnie mąż jest na zasiłku dla bezrobotnych a ja nie pracuje mam świadczenie pielegnacyjne na coreczke jest naprawdę ciężko jak decydowaliśmy sie na dzieci po prostu było ;epiej teraz dopiero od lata tak sie posypało wszystko mąż stracił prace a teraz ciężko o nową .Bardzo proszę ludzi dobrej woli i złotym sercu .

Gość Billiana Gates29
a dlaczego zebraku nie pracujesz? i dlaczego mąz nie pracuje?????????? kurwa dwa nieroby a my was mamy zasponsorowac z tymi ubrankami???????????? ze ci nie wstyd leniwa krowo tu skomlec:O

Gość do Billiana Gates29
weź japke zamknij. szkoda że ciebie to nie spotkało ciekawe jakbyś się czuła głupia pipo

masz 20 lat i 2 dzieci? i myślałaś, ze manna z nieba nakarmisz? gratuluję.

Gość pati90
Nie chc pieniędzy nie chcę żeby ktoś mi kupował te ubranka ale może ktoś ma w szafie po dzieciach .Nie było nam tak żle starczało na jedzenie i na ubrania skromne też ale jak mąż stracił prace plajta zakładu to sie posypało ja nie mogę iść do pracy malutka chora .Mąż szuka u nas malutkie miasteczko i cieżko z pracą szuka dalej poza naszym miastem ale też ciężko .nie mam 20 lat nie jestem nierobem a teraz tak sie stało że muszę prosić .Życzę wszystkim jak najlepiej zeby nikogo to nie spotkało .

Gość Amelia 2008
mam 2 pary spodni na rozmiar 140 jesteś zainteresowana ?

Gość no prosze prosze...../
malutka chora,taaaa....a co katar ma?

Po Chu*j sie udzielacie jak nie znacie sytuacji? Po to zeby podogryzac lpmus? Cieszy was to?/ A moze podnieca? Jak was to irytuje to nie musicie tu wchodzic. Idzcie sie lepiej robota zajac , przynajmniej cos pożytecznego zrobicie! A jak ma chore dziecko to jest powod zeby sie nabijac albo dochodzic co i jak? A moze TY bedziesz w podobnej sytuacji ( do prosze prosze) Wiec nie wymadrzaj sie bo nie zablysnelas swoja wypowiedzia!

Gość do pati
tez prosiłam o pomoc i zostałam zbluzgana ze hoho, a 2 osoby ktore zadeklarowały pomoc nastepnego dnia juz sie nie odezwały, moze Tobie ktos pomoze czego Ci zycze. a te co tak bluzgają to az sie dziwie ze są matkami i zonami.WSTYD. módlcie sie obyscie Wy nie byly kiedys w trudnej sytuacji.

Gość hahahha..:D
młoda mama..jak tam? bylas w tym mopsie?ile kasy dostalas? malo? moze tez ci cos wyslemy dla twojego bachora co go masz z rumunem:D

Gość cegla1998
Napisałam maila . :)

ze co?? jakim MOPSIE HAHA CHYBA POMYLILAS OSOBY NAUCZ SIE CZYTAC JA DO ZADNEGO MOPSU ISC NIE POTRZEBUJE HAH PROSZE CIEE NIE ROWALAJ MNIE XD

Gość blaaaaaaaaaaa69888
młoda mama, jakas szkole skonczylas czy dala sdupy zaraz po podstawowce??? hahah,jaka zjebana szmata z ciebie:D

oo ALE ZABLYSNELAS ! TO WSZYSTKO NA CO cIE STAC? zACHOWUJESZ SIE JAK ROZPIESZCZONA GOWNIARA KTOREJ CHLOPAK NIE DOGODZIL!!! 1Boedna widac ze matka natura inteligencja Cie nie obdarzyla ;]

Gość do mlodamama
wez juz sie nie kompromituj dziewczyno:O kobiety z dziecmi maja zazwyczaj męzów a nie CHŁOPAKÓW JAK TY:O

Gość co za
ludzie jakie słownictwo. pewnie tacy to dzieci nie mają i z racji tego ze są samotni, bluzgają innych.

NO WLASNIE TAK SAMO UWAZAM .STWIERDZILAM ZE NIE MASZ MEZA BO NIE ZACHOWUJESZ SIE JAK MATKA pODNIOSLAS SWOJA SAMOOCENE W TEN SPOSOB?? :)

Gość gośka co ma ktośka
Mloda mama,a zdanie potrafisz sensownie sklecic?

Gość jvgtvfyhjfds
Pati90 sorki ale mnie interesuje jedna rzecz - najpierw piszesz że masz synków w rozm. 140 i 152 (to jest wiek jakieś 8 i 10 lat) i córeczka 86-92 czyli ok. 1,5 roku-2 latka. Więc ile Ty masz tych dzieci?? 20 lat i takich dorosłych chłopców??? Coś kręcisz Kochana albo mi się wydaje. Szacunek, nie bluzgam Cię zle wytłumacz mi bo nie kumam?

Gość martawwwwwwwwwwwww
PRZECIEZ TO JAKS HANDLARA Z ALLEGRO!!!!

GOSKA CO MA KTOSKA akurat Twoj nick mowi sam za siebie . A Ty umiesz zdanie splecic? skoro nawet w nicku jakies niewiadomo co

Gość przcież napisala że NIE ma
20 lat - naucz się czytać kochana ;)

Gość a gdzie pisze ze ma 20 lat?
to ze ma w nicku 90 nie swiadczy ze jest z tego rocznika, zreszta napisala ze nie ma 20lat. poza tym po co ją krytykujecie? nie chcecie pomóc to sie nie udzielajcie i tyle.

Gość pati90
Nie mam 20 lat mam syna w wieku 13 lat i mlodszy 11 i coreczke 2 latka jest mi naprawde ciężko i ubrań potrzebuje dla moich dzieci a najbardziej dla chłopców