Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotna,mama,2latki

Topik dla samotnych mam

Polecane posty

Gość MamaJestSama..
Ja teoretycznie też jestem samotną mamą :) Moja córcia ma 4 miesiące :) Facet zostawił cię przed porodem czy po?

Gość nananannanana
ja też kiedyś byłam sama i to w dodatku z bliźniakami po prostu koszmar ale sobie już życie ułożyłam i teraz jest ok pozdrawiam i życzę szczęscia

Gość mama .
moja córcia tez ma 4 miesiące jestesmy same juz od momentu przed porodem;/

Gość MamaJestSama..
Jak mój były facet dowiedział się że jestem w ciąży świat mu się zawalił. Miałam to w dupie pomyslałam że poradzę sobie sama. o ciąży dowiedziałam się w 2 miesiącu. jak byłam już w 5 wrócił, błagał abym dała mu szanse. No to dałam. Trochę pomagał mi w ciązy więc myślałam że będzie ok. Nawet przy porodzie był. Córka miała 2 miesiące. Nawet jej nie przewinął, nie nakarmił bo się brzydził. Pewnego razu musiałam pojechać załatwić sprawy to była obraza boska żeon musi się nią zająć. Wróciłam a mała darła się w niebogłosy, za przeproszeniem zasrana po pachy i głodna jakwilk to powiedziałam wynoś się. Po jakimś krótkim czasie się pogodziliśmy mówił że będzie ok. Musiałam jechać do innego miasta do sądu na sprawe jako świadek musiałam małą zostawić z nim. Powiedział że się nią " dobrze zaopiekuje" wracam do domu a dziecko u teściowej a on do góry jajami w łóżku przy telewizorze ;/ Trafiłam na nieroba i tyle teraz żałuję ale mojej malutkiej nigdy nie będę żałować :) z tym facetem nie jestem już od prawie 3 miesięcy ( mała zaczyna 5 )

Gość MamaJestSama..
od prawie 2*

Gość same
tez jestem samotną mamą, moja córcia ma 9 m-cy, jest ciezko ale jakoś trzeba isc przez zycie, mała dodaje mi wiele sił :)

Gość same
a jak WY sobie dajecie radę? macie jakąs pomoc czy przez wszystko same przechodzicie?

Gość mama .
ja mam pomoc rodziców i brata no ale poprzedniczka ma racje dziecko daje siły nawet jak jest cizko córka sie uśmiechnie to wiem ze damy rade i zaczynam inne myslenie :) a ten dureń co nas zostawił niech tylko żałuje i jeszcze kiedyś sie obudzi skończą sie imprezy zacznie moze myslenie o rodzinie ale nas niech pocałuje ....w nos!