Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nbgggffr

jestem strzepkiem nerwow nie wiem co robic:(

Polecane posty

Gość nbgggffr

Kiedys z moim chlopakiem bylismy bardzo nie odpowiedzialni i kochalismy sie dlugo bez gumki a zakladal dopiero pod koniec, w pewnym momencie spoznil mi sie okres, przestraszylam sie i od tej pory tak nie robilismy ale ostatnio.... eh szkoda gadac, oboje bylismy wstawieni i nie pomyslelismy o gumce, kochalismy sie dlugo bez niej ogolnie to on nawet mial problem zeby dojsc, pozniej zalozyl ale i tak jeszcze troche to trwalo zanim doszedl bo po alkoholu nie dal rady. Okres mam nieregularny, raz dostaje pozniej raz wczesniej teraz powinnam miec ok 21 stycznia ale dalej nic kiedys zauwazylam ze mam przed okresem biala wydzieline, teraz tez ja mialam a dzis narazie nie zauwazylam. Moj chlopak mowi ze nie ma powodow do obaw bo on nawet nie musial sie powstrzymywac bo i tak nie dal rady skonczyc wiec trzeba poprostu czekac ale ja juz jestem przewrazliwiona na tym punkcie;( testu narazie nie chce robic, boje sie dzis jest 29 dzien cyklu, w tamtym miesiacu np dostalam w 31;/ Zapomnialam dodac ze ten dzien w ktorym to robilismy to byl 8 dzien cyklu Co o tym myslicie? bo ja z jednej strony uwazam ze male szanse ale z drugiej i tak sie stresuje chociaz probuje sie powstrzymac od tego stresu bo wiem ze to opoznia ale nie potrafie;(

Gość nbgggffr
prosze piszcie cos:(

Gość nbgggffr
:(

Gość nbgggffr
czy ktos tu jest do cholery?;/;/

Gość TU NIEMA WRÓZEKKK
WYPERDALAJ STĄD TRZEBA BYLO SIE ZABEZPIECZAC A NIE TERAZ LAMENT I ZGRZYTANIE ZEBÓW

Gość nbgggffr
kazdemu sie moze zdarzyc:( widze ze zero zrozumienia tutaj:(

Gość a dlaczego mamy wrozyc
z fusow? ;) do ginekologa biegnij. Wyjasni Twe watpliwosci, a przy okazji poleci metode antykoncepcyjna odpowiednia dla Ciebie

Gość nbgggffr
nigdy jeszcze nie bylam u ginekologa, nie chce dodatkowego stresu;/

Gość Kwarcoowa
Kur*wa dziewczyno! Zobacz ile jest tematów juz założonych na tym samym forum. Nawet Ja założyłam ku*wa taki sam prawie. Nie możesz sobie wejśc , poczytać ? Albo na jeszcze inny wejśc ? Mało tu tego ? Ja jestem właśnie na topiku u jednej dziewczyny . O TYM SAMYM GADAMY. A Ty się debilnie pytasz czy tu ktoś jest ? Myślisz, że jak nowy ząłożysz to zaraz ci się wszyscy rzucą z odpowiedziami ? JAK DZIENNIE JEST ZE STO TAKICH SAMYCH POSTÓW TO AŻ SIĘ RZYGAĆ CHCE.

Gość Kwarcoowa
Wystarczy poprostu zerknąc na liste tematów. Aż się roi i napewno znajdziesz coś odpowiedniego. A nawet jak nie znajdziesz to wystarczy się odezwać iu kogoś w poście i napewno ktoś ci odpowie .

no to sie przekonaj, a nie truj o problemach z zabezpieczeniem. Skoro jestes na tyle dorosla, by wspolzyc, to i wizyta u ginekologa nie powinna byc problemem...

Gość DOO DODOD
Kwarcoowa A TY JESTES TAKA SAM TEZ ZAKLADASZ DURNE TEATY TYPU CZY JESTEM W CIĄZY WIEĆ SIE NIE WYPOWIADAJ BO ROBISZ DOKLADNIE TAK SAMO

Gość nbgggffr
tak? no ciekawe bo napisalam o tym w innym temacie i jakos tez nikt sie juz tam nie odzywa;/

autorko... Wez dupe w troki i umow sie do lekarza;) tu, na kafe, mozna pogadac, ale to nie rozwiaze Twoich problemow. Od tego jest ginekolog. A chyba lepsza chwila skrepowania na fotelu u lekarza, niz niechciana ciaza, czy problemy ze zdrowiem intymnym, prawda?

Gość nbgggffr
no to wlasnie chcialam z kims najpierw o tym pogadac ale jak widac sie nie da bo tu kazdy jest egoista i wszystkich ma w dupie. Mozna sie bylo tego spodziewac. Jeszcze zadnej rozsdnej odpowiedzi tu nie otrzymalam

Gość TU NIEMA WRÓZEKKK
ILE MOZNA DO CIEBIE MÓWIC???? DOCIERA TO DO CIEBIE ZE NIKT CI NIE POWE CZY TO CIĄĄŻĄ!!!!!! DOCIERA???? ALBO JESTES TAK TĘPA ZE NIE ROZUMIESZ CO SIE TUTAJ PISZE

Gość Firankla
Spokojnie ej... ja tez mialam taka sytuacje... a byly to dni plodne? Jakas tam szansa na zaciązenie jest, bo to jednak stosunek bez gumki a duzo sie mowi o preejakulacie i jakims kropelkowaniu... ja kochalam sie w plodne bez gumki i w ciaze nie zaszlam, wiec nie stresuj sie, i tak 3, 4 tyg od stosunku zrob test jesli okres bd Ci sie spoznial.