Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bcnbndgh

Czy byscie chciały wrócić do lat szkolnych i ponownie się uczyć?

Polecane posty

Gość bcnbndgh

Nigdy nie sadziłam ze tak będe czuła ale z miłą chęcią wróciłabym do czasów licealnych, nie do podstawówki, nie na studia ale do liceum w którym się uczyłam. Klasa nie była duża, do tego złozona z dziewczyn a i jakoś wtedy nauka wydawała się atrakcyjna. Lubiłam sie uczyć a wszystko z łatwością wchodziło do głowy. Przyznaję się bez bicia, ze w podstawówce bywało różnie, ogólnie nienajlepiej. Fizyka, chemia czy biologia - czarna magia. W liceum natomiast z klasówek 4 albo nawet i 5. Jednym słowem przepaść. Matura też bardzo dobrze. Czy macie podobne odczucia? Chciałybyście wrócić do lat szkolnych? Miec mniej problemów, prostsze życie, może łatwiejsze?

Gość hhghg!!!!!!
Mam to samo :) nawet ostatnio o tym myślałam Wróciło sie do domu, obiad pod twarz :) na podwórko z koleżankami ehhh :(:(:(

Gość koleżanka koleżanki9
Jasne!!!! Moja klasa była na tyle fajna, że chętnie wróciłabym do lat szkolnych. Najfajniejszy wiek!!! Najfajniejsze przyjaźnie z lat szkolnych technikum. Super lata. Teraz jest inaczej, nawet Ci ludzie w tym wieku jacyś inni...

Gość misia1111111111111111111111
pewnie że tak,było super.urywanie się z lekcji he he popalanie po kryjomu och to były czasy ....i te imprezki.

Gość czipsy z Biedronki
Never, zwłaszcza do podstawówki. Liceum - czas stracony, jeśli idzie o naukę przedmiotów humanistycznych. Z polskiego wszystko sama wcześniej przerobiłam, z historii - nauczyciel do bani. Studia - porażka.