Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ally84

Wygral plemnik X czy Y?

Polecane posty

Czesc :) Wiem ze jest masa tematow o dzieciach, staraczkach itd, ale ja tu chcialam poruszyc temat plci, ale nie informacji krazacych droga pantoflowa po swiecie, czy news'ow z netu czy gazet. Chcialabym aby wpisywaly sie tutaj kobietki, ktore sa pewne tego kiedy oddany byl "strzal" i jakiej plci dziecko urodzily, badz nosza. Sprawdzmy ile prawdy jest w "strzelaniu" w odpowiednie dni :D Ps - aby wszystko dla wszystkich bylo jasne, prosze o wpisywanie dokladnych danych (te kobiety ktore to wiedza), np. 10dzien cyklu stosunek - 13 dzien cyklu owulacja - dziewczynka badz 13dc sex - 13dc owulacja - chlopak :) Jestem bardzo ciekawa ile jest prawdy w tym co pisza wszystkie media i portale dotyczace planowania plci dziecka.

Gość HYHYHTTTGTRRFRRF
DZIEWCZYNO DOBRZE SIE CZUJESZ? JAK NIE NA TYM TOPKU TO NA INNYM PISZESZ TAKIE BZDURY ZE SZOK NIE ZESREJ SIE TYLKO CZASEM

Gość wypierdzielaj stąd mmmmm
ale w trymigi nie masz nic innego do robty jak dzieci robic??? czy masz jakies inne zajecia jeszcze dodatkowe

Gość to nie jest powiedziane
ja współzylam 13 dni a mam córeczke i wielu moich znajomych przyjaciółka celowala w 14 dni i równiez byla dziewczynka

Gość no nie moge hahah
kurwa jakim trzeba byc zjebem genetycznym zeby taki topik zalozyc!!!!!!!!

Gość płakać mii się chce !!!!!!!!!
Stosunek 9dc, owulacja 14dc - syn :)

to nie jest powiedziane - dlatego chcialabym posprawdzac na przykladach kobiet. Widzisz, piszesz ze 13 dnia wspolzylas, a kiedy byla owulacja, wiesz? a co do przyjaciolki, to tez trzeba by bylo wiedziec kiedy nastapila owulacja? Bo jesli celowala w 14 dniu, a moze miala owulacje dopiero w 16, 17?

Gość koleżanka koleżanki9
statystycznie rzecz biorąc to szanse są 50% na 50%, no chyba że z nasienia rozdzielisz plemniki X od Y... Ech kobitki ale Wam się nudzi zakładając takie tematy...

Gość hmmm u mnie było tak
sex 14dc owu jakoś dzień później i synuś

Gość no nie moge hahah
do plakac mi sie chce....ty jebnieta krowo idz bachora chorego zabawiaj a nie na kafe siedz!!!!!!!

plakac mi sie chce - no to jestes totalnym zaprzeczeniem wiedzy teoretycznej dotyczacej zywotnosci plemnika :D Gratuluje. O to mi wlasnie chodzilo, aby zobaczyc ile prawdy w tym co pisza o strzelaniu w sama owulacje na chlopca, a kilka dni przed na dziewczynke :)

Gość DO ally84
cykle miala regularne i w 14 dni owulka a i tak ma córke ja zreszta to samo i mam tez córke

To widze ze mozna by dyskutowac dluzej na temat tych 90% skutecznosci na ustalenie plci dziecka jeszcze przed poczeciem :D

Gość płakać mii się chce !!!!!!!!!
w ogóle miało z tego ciąży nie być :) a mam synka, no nie moge - mam synka........ który chory śpi więc siedze na kafe i nic Ci do tego

Tak naprawde to 5 dni to dlugo. Maz ma widze zdrowe nasienie, wytrzymalo 5 dni czekajac na jajeczko :)

owulacja 12dc (miałam monitoring), seks 15dc będzie syn :D

Gość no a u mnie tak było
pierwsza ciąża: co drugi dzień od 11 dc do 25 dc w tym również w owulację, która była w 17dc - SYN druga ciąża: ostatni stosunek 10 dc, owulacja 13 dc - CÓRKA