Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polska dla polakówwww

Czy te rodziny smoleńskie nie mają za grosz wstydu czy ktoś to wymyslil

Polecane posty

Gość polska dla polakówwww

z tymi odszkodowaniami ? naprawde mozna byc tak pazernym ? co za żydowskie plemie :(

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ludzie codziennie gina w roznych katastrofach i nic nie dostaja, a ci KUR.WA nie dosc ze zaraz po tragedii dostali po 40tysiecy to teraz jeszcze 250 000...i niby dziura w budzecie

to "rodziny smoleńskie" tyle pieniędzy zażądały? ostatnio mieliśmy wiele innych, zbędnych i większych wydatków i nikt nie protestował. zresztą o tym też wkrótce zapomnicie jak ryży wam zafunduje jakąś akcję anty-pedofilską.

to nie rodziny katyńskie tylko nałożnica angeli merkel ( pan premier ) jakoś musiał odwrócić uwagę od pośmiewiska jakie zrobił ...

co się daje to się kraje, mają obrotnego adwokata więc o co chodzi, a to, że przypomina świnię, żaden problem, pieniądze nie śmierdzą, wiadomo już od starożytności, a znacznie przjemniej się żyje mając 250 tysięcy.

Gość koorfaa super po wypadku
40 koła pogrzeb na koszt państwa z honorami teraz 250 ...:O A przecież ci ludzie to była elita i do biedaków nie należeli i rodzinom zabezpieczenie z pewnością zostawili :O ale u nas w pier dolonym kraju sa równi i równiejsi!!!Ciekawe ile dostaną rodziny ofiar,które zginęły w busie -gdzie facet zamiast 6 przewoził 18 osób :O :O co za dziadostwo ...juz nie moge patrzec na te kaczą morde w tv ...co ten gnom wymyśla !!

Gość ewelina kosztela
każdy członek rodziny dostanie czyli jak zmarły miał byłą żonę z dziećmi teraźniejszą żone z dziećmi jak np Gosiewski to : była żona --->250 tys dziecko z poprzedniego związku -->250 tys kolejne dziecko z poprz związku --->250 tys żona --->250 tys nowe dziecko --->250 tys nowe dziecko --->250 tys matka --->250 tys ojciec --->250 tys bez komentarza

Gość ciekawa jestem jak było
z odszkodowaniami po katastrofie nad Kabatami i wcześniej nad warszawską Wolą. Tam dużo Amerykanów było, bo cała drużyna hokeja. Czy ktoś wie czy ich rodziny cokolwiek dostały? Pogrzeby tez były na koszt państwa z taką pompą? Nie pamiętam...

Gość ewelina kosztela
ludzie liczą pieniądze na zakupach a oni piervolą o tych rodzinach smoleńskich wkoło chooj z nimi kurva w doope :O

z jakiej racji im się COKOLWIEK należy? bo cały świat się nimi zainteresował na 5 minut? gdyby się sami ubezpieczyli to rozumiem a teraz to demagogia i tyle

a może by spytać "puszka -okruszka" ile kasiory hapnęli w 80 roku jak zginęła Anna Jantar??????

Gość ciekawa jestem jak było
czy w innych wypadkach np z winy motorniczego tramwaju, autobusu, taksówki też takie odszkodowania rodzinom dają? Przecież zawierzyli kierowcy, skasowali bilet...

Gość wałkowanie tego codziennie
wychodzi nam bokiem ...to zwyczajne odwracanie uwagi od innych problemów ...;O WIADOMO TRAGEDIA TRAGEDIĄ ..ale dla szarego kowalskiego życie toczy sie niestety dalej i takie roztrzasanie nie jest mu do niczego potrzebne! Kaczyński stroszy pióra i wkurza mnie na maxa !:O Już był premierem -czas minął ...na drzewo bo nie zdzierzę dłużej jego widoku .Do śmierci będzie mi sie kojarzył z zawziętością oślim uporem i pieprzoną głupotą ...

wiesz on może sobie pozwolić, na takie szopki, pensyjka z sejmu niekiepska, Mamusia pewno dostała jakąś rentę po synu, to może fikać, a my co, zaperdalać do roboty i szlus

Gość od tego jest opozycja
czemu opozycja tego tak nie powie? ze dostali juz 40 tys.. a teraz te 250 tys jest zbedne i jest raczje odwórceniem uwagi od innej sprawy czemu tak nie mówi? po to ludzie wybrali polityków aby za nich mowili sa ioch przedstawicielami... mmay dziure budzetoą a biedni tam nie zgineli..a ile w wypadkach ginie ojcow..a dzieci nawet renty nie maja po nim i ich wodyw..gdzie obroncy praw człowieka? jak tusk chce niech sam wypłaci z własnej kieszeni.. ja bym wolała na bezdomnych te 250 tys..

Gość od tego jest opozycja
a czemu nie zwołacie deabty ? lis itp wezwac te rodizny i zaoytac czy az tak im to potrzebne??? wstydu nie mają.. polska to bogaty kraj skoro 80 mln..ma na lewo..a tyle bezdomnych..starców głoduje bo mała renta...

Gość wałkowanie tego codziennie
Jedynie słyszałam wypowiedz męża Szymanek-Deresz ...ze nie wypada prosić o jakieś zadość uczynienie za śmierc bliskiej osoby czy coś takiego ...

Gość nbgjmn
przykre to jest, naprawde przykre :( podnosza podatki choc mialo byc inaczej, zabieraja ulgi na dziecko, nawet becikowe okroili (nie mam i nie zamierzam miec dzieci, ale zdaje sobie sparwe ze dziecko kosztuje a tak placza, ze nie bedzie mial kto robic na przyszle emerytury), klada kase na OFE choc to nie jest ich kasa. podniesli raz pensje o 300 czy 400 azlotych a w tym czasie ceny zywnosci, paliwa, gazu, pradu itp itd wzrosly 4krotnie!! maja wszystkich obywateli gdzies tylko takie szopki odwalaja :( przykre panstwo, glosowalo na nich ponad 50% ludzi ( a reszta byla za PiS co jzu w ogole dno) - ten kraj zasluguje na upadek.

Gość Elwira 32
" Rodziny smoleńskie" mają rację. To tyle. Przemyśl zanim napiszesz. Nie tak traktuje się ludzi!!! Nawet po śmierci!!!! W jakim kraju żyjesz pomyślałeś o tym! Może się zastanawiasz? A czy jesteś P O L A K I E M!!!! Kto dzieciom pozostałym po zmarłych da jeść? Oni tam lecieli służbowo, czyli byli w pracy!!!!!!

no jeszcze napisz jakby Kaczyński był premierem, toby tego nie byłó, co ja mówię prezydentem

Gość MotylicaCzerwona
Wstydzę się tego, że jestem Polką. Pieprze ten złodziejski kraj! Szlifuję angielski, niemiecki i moja noga więcej w tym gównie nie powstanie. Nie będę czekać, aż mi bieda honor odbierze.

Gość MotylicaCzerwona
Nie obchodzi mnie tragedia smoleńska, nic mnie już nie obchodzi, nie oglądam wiadomości. Jestem ponad tym cyrkiem!

Gość elwira 32 zgłoś sie po porade
psychiatry :O czy tam ktos był biedny ? A co z tymi którzy też W PRACY giną ?! Nie martwisz sie kto ich dzieciom da jeść?! Dostaną jakieś 500 zł na otarcie lez i wooooooooon !Zastanów sie mocherze zanim zaczniesz piać .. oni byli ubezpieczeni i nie należeli do biedoty .

Gość dloptrd
Elwira 32 to ty lepiej pomyśl nim napiszesz!! Jak w wypadku samochodowym zginą rodzice i osierocą dzieci to nie myślisz kto da im jeść.A w większości dzieci ofiar nie zostały same mają jeszcze mamę lub tatę, a cała reszta osiągnęła wystarczający wiek do tego by mogli pójść do pracy jak normalni ludzie a nie żyć teraz na konto państwa .Sama myśl nad tym co piszesz !!!

Gość ta elwirka jak ci tatus w prac
umrze to dostaniesz z 1600 z ZUSu (o ile pracujesz oczywiscie) (mama juz nie zwaz na to) i organizator pogrzebu jakies 4000zl z zasilku pogrzebowego z ZUSu, w tatmtym roku zasilek pog. wynosil niecale 6,5 tys ale dla PO bylo to zdecydowanie za duzo, musieli obnizyc kase LICZAC na to, ze zmusza tym firmy pogrzebowe do znizenia cen :D :D :D :D nie wiem, moze rzadzacy w PO naprawde w to wierza? ... w kazdym razie ja za sam pogrzeb babci placilam 4,5 a jeszcze musze postawic pomnik, chocby skaly sraly nie uwierze, ze to co firma pogrzebowa policzyla za 4,5 tys teraz, po nowym roku komus policzy za 2,5 czy nawet 3,5 :O na drogach, w pracy, z pracy, do pracy, w katastrofach powodziowych, zawalen budynkow, kopalni itp itd ginie tysiace ludzi wiecej niz w katastrofie smolenskiej, nie mam pod reka statystyk ale za te laczna kwote za odszkodowanie tym rodzinom smolenskim moze tak lacznie od poczatku wypadkow odszkodowan innym wyplacono 1/3 rownowartosc...

Gość zajebiste jest to ze na owsiak
jada bo gromadzi ludzi by grajac na ich uczuciach wydebic troche kasy na leczenie ich wlasnych dzieciakow ale rodzinom ofiar smolenskich sie nalezy bo: TAK BO TAK i chu­j nie ma dyskusji... :O