Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polska dla polakówwww

Czy te rodziny smoleńskie nie mają za grosz wstydu czy ktoś to wymyslil

Polecane posty

Gość OBOJETNA
prawda co dzien ludzie gina,a oni co cholera z innej gliny czy jak!

Gość a jarki grają na tragedii
zgroza :o:p😠😡😭💤

Gość o tuski nie graja?
podniesli podatki, zabrali ulgi to kase na kolejne odszkodowania dla tych samych ludzi, ktorzy juz z PiSu kase dostali, maja :O

Gość jarki to dranie
w dodatku tanie niesłychanie tylko po co trupom kasa?

Gość BOZEN555
krew mnie zalewa jak to slysze ,co wy na to w 2008 przeszlam operacje na raka piersi,okazal sie zlosliwy wprawdzie na razie jest dobrze.Zyje za 440 zl z socjalu bo mi braklo do renty z zus lat pracy co wy na to tu jest wesolo.

Gość ja wiem ze te rodziny cierpia
wiem, ze to tragedia. Ale nie rozumiem dlaczego oni maja dostac, a np dziecko gornika, ktory zginal w kopalni, juz nie? Nie jestem gornikiem, ani dzieckiem gornika, ani nic wspolnego z kopalniami nie mam, nawet nie mieszkam na Slasku czy innym "kopalnianym terenie". To tylko przyklad...

Widac ze nie sledzicie dokladnie Polskiej polityki....Te odszkodowania! to chec odwrocenia uwagi , z prawdziwej przyczyny katastrofy, czy to naprawde tak trodno zrozumiec!!To zamkniecie ust , rodzina ofiar!!

Gość enadijotrijoo
Ktos tu napisal, ze oni byli w pracy i odszkodowanie im sie nalezy. Po pierwsze to nikt im tam jechac nie kazal. Po drugie wielu ludzi ginie w pracy. Gornicy, kierowcy, budowlancy i ich rodziny nie dostaja takich odszkodowan. Nawet niedawno ogladalam program jak zony tragicznie zmarlych gornikow ani grosza nie dostaly.

Pensje redaktorów TVN mogą być i 100 tys nie jest to finansowane z podatków (zapewne nie przekraczają kilkunastu tys. zł ). Osobiście zgadzam się z jednym z wpisujących, palącym problemem są podatki które rosną a my ciągle mamy jakieś tematy zastępcze typu ten dostał tamten nie i komisje ds. wypadków i oszustw.