Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Majlen

Bieżnia w domu :)

Polecane posty

Dziś zamówiłam bieżnię elektryczną, ma przyjechać we wtorek. Kto z Was ma w domu bieżnie i na niej biega? Co o tym sądzicie? Ja zdecydowałam się na jej kupno, bo chcę schudnąć, inie chcę zrobić tego samą dietą, a na siłownię nie mam czasu

Gość Płatek owsiany
Ile kosztuje bieżna? Kupiłaś przez internet? Gdzie: na allegro czy w sklepie internetowym? Może też kupię :D

Hm, ja mieszkam w UK, więc nie wiem czy Ci pomogę ;) 250f, w Argosie ;)

Ćwiczyłam kiedyś na siłowni, na orbiterku też, ale przyznam, że nie spodobało mi się, jakoś za tym nie przepadam :) Za to bardzo lubiłam maszerować i biegać na bieżni :)

Gość Płatek owsiany
Ja chyba jednak kupię stepper skrętny :) Na pewno coś kupię, muszę zacząć ćwiczyć.

No ja już miałam okazję potrenować na bieżni w domu u mojego chłopaka i bardzo mi się to spodobało chociaż na samym początku było bardzo ciężko ;) Bieżnie najlepiej kupuć w sklepie internetowym, który dedykowany jest sprzętowi oraz produktom związanym z odchudzaniem i ćwiczeniami, treningami etc. Znam tylko hellhound.pl - ma dobre ceny jak na taki sprzęt. Bieżnia w domu to świetna sprawa szczególnie dla zapracowanych osób.

Gość ja kupiłam steper skrętny
i jest fajny :)