Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KochamCięMalinko

Po CC

Polecane posty

Gość KochamCięMalinko

Czesc MAmusie:) mam takie pytanko do tych które miały cc i chodzą na solarium .Jestem 3 miesiące po cc i mam ochote pojsc na solarium ponieważ tak wyszło ze w lato byłam w ciązy nie opalałam sie a na solarium nikdy nie chodziłłam ale patrze ze taka blada jestem strasznie i słyszłam ze jesli to nie jest opsesja i od czasu do czasu sie chodzi to nawet relaksuje se lezysz w ciepełku w zime :) no wiec pytanie na ile minut isc na pierwszy raz?i czy wogóle juz czas po cc isc?była któraś mama po takim czasie sie opalać?

Gość solarium jest passe
i chodzą tam tylko PŁUGOSOLARKI takie jak np. ty :D

Gość KochamCięMalinko
no dokałdnie tez tak uważam :) a jak nie ma sie co pokazać taki jak np TY to sie nie chodzi :)

Gość KochamCięMalinko
czemu zawsze jak tu jestem ktoś podszywa sie podemnie ?;/

Gość wybierając z tych dwóch
bo masz idiotyczny nick? :O

Gość ja bym sie bała jeszcze isc
ale ze wzgledu na hormony, jeszcze jestes dosc krotko po porodzie, zeby ci sie jakies przebarwienia nie porobily. Moze lepiej jakis dobry balsam poprawiajacy kolor skory. Wedlug nie bespiecznijeszy

Gość mamamama26
dobra jesteś że 3 miesiące po cc masz ochote ganiać po solarium... ja kazdą wolną chwilę najchętniej bym poszła spać - na cholere ci opalenizna w środku zimy siedząc z dzieckiem w domu - jedź marchewke albo kup se samoopalacz

jak nigdy nie byłas to na poczatek 5 min, za 3-4 dni 6 inut i tak jak dojdziesz do 10, a potem to 10 raz na dwa tygodnie, skóra nie jest mocno opalona, ma zdrowy koloryt, nie widac że to solarium i zapewniam CIe że lepiej sie poczujesz:) ja najbardziej lubie chodzić do solarium zimą, bo się można wygrzać :) i zapewniam CIe że nikt nigdy się nie zorientował że tam byłam - grunt to umiar :). Teraz się tez wybieram a jestem 7 tygodni po porodzie :) i mam czas żeby o siebie zadbać, gole nogi codziennie, mam manicure, codziennie makijaż, nawet jeśli tylko mój chłop i mały mnie w nim oglądają :) bo chodzi o to żeby mimo tego, że niedawno urodziło się dziecko nadal czuć się kobietą :) i tez jestem po cc :)

Gość normalna mama
kochana, dobrze cie rozumiem, też po porodzie miałam ochotę iść się poopalać ( nie zrobić na skwarkę tylko nabrac troszke koloru po ciazy) i poszłam po połogu. rozmawiałam z lekarzem, zakryłam tylko piersi i ranę po cc i zaczęłam od 6min, miłego opalania:)

"dobra jesteś że 3 miesiące po cc masz ochote ganiać po solarium..." a w czym problem? przeciez to nie silownia, idzie sie na kilka minut i wraca do domu. Ty nie masz potrzeby wyrwania sie z domu?...

Gość KochamCięMalinko
własnie to tylko kilka min a tym bardziej ze mam blisko domu :) wiec tylko wyskocze odpoczne i tym bardziej mysle ze jak wróce bardziej zrelaksowana to dla dziecka tez dobrze bo jak mama ma dobry humorek to dziecko również :) Dziękuje :) skocze na 5 min :) ahhh wygrzeje sie wkońcu :D

Gość werdynkq76
lepiej nie ryzykuj po co ma ci się otworzyć rana ? nie rób tego poczekaj z 3 mce

Gość KochamCięMalinko
własnie chce nabrać lekkiego kolorku bo po ciąży to jestem jak ściana biała :O a własnie tez lubie mieć makijaż a jak nałoze podklad puder to widać róznice miedzy twarzą a reszta ciała ;p wiec moze niech troszke sie wyrówna :) własnie czemu to sie kojarzy niektórym -urodziła to niech w dresach chodzi bez makijazu itp tzn na poczatku tak było ale dzis tak posżłam na relaksującą kąpiel i pomyslałam no juz czas zadbac torszke tez o siebie przeciez przez to nie zaniedbam dziecka ze troszke czasu sobie rózwniez poświece a naprawde jak wygladał lepiej to i sie czuje i te dobre emocje przechodzą na dziecko .Równiez miło spotkać kogoś kogo sie długo nie widziało i mówisz ze urodziłas nie dawno to Ci nie wiezy :)

"lepiej nie ryzykuj po co ma ci się otworzyć rana ? nie rób tego poczekaj z 3 mce" no przeciez trzy miesiace po to ona juz jest. trzymiesieczna blizna jej sie nie otworzy jak pojdzie nawet i na 20 minut pod lampe :D