Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzona sprzątaczka

Audi A3 czy BMW serii 1_______________?

Polecane posty

Które autko wybralibyscie dla mnie -znudzonej 30letniej sprzataczki?co wybrać??

Gość gsdfffffffgsdfgd
Ja tam wolę A3,a czym Ty będziesz jeździć to mi obojętne :P

hmm. skałaniem sie raczej w kiernku BMW1, a jakie masz argumenty za audi a3? wybrałem to aud jako przeciwwage bo trudno byłomi znalezc podobny kompakt klasy premium. to chyab najwieksi konkurenci

Gość hfjuuejh
W A3 możesz mieć napęd na cztery koła . Jest też tańsze w utrzymaniu . BMW1 jest rzadsze więc teoretycznie bardziej prestiżowe .

w audi mozesz miec neped na cztery?? nie wierze. to ejst małe auto. a3 ma naped na przednia os, bmw 1 naped na tylną oś.

tzn ja nie beda jezdziła tymi autami zastanwiam sie które wstawic na pulpit na kompie. nie stac mnie nawet na fiata pande - ale pomażyc mozna :) 🖐️

Gość głupottta
pakować naped x4 do tak małego auta. nowy musi kosztuwac krocie. Porównaj podstawowe BMW1 do podstawowej wersji AUDI A3. Audi A3 to taki podrasowany VW golf - za bardzo golfa przypomina. BMW ma design zbidowany od podstaw. to bardziej nowatorska konstrukcja. W polsce bemka zle sie kojarzy ale jednak ja równiez wybrałbym BMW1 niż Audi a3

Gość głupottta
wyskoczył ktos z linkeim jekiegos wypasionego a3 quattro które uzywane kosztuje wiecej niz nowe a3 z napedem na przednią oś.

Gość gsdfffffffgsdfgd
głupottta Dałem tylko przykład bo autorka nie wierzyła :P A w BMW 1 nie podoba mi się tył więc jak dla mnie odpada :P

Gość hfjuuejh
A3 to Polo a nie golf. Inny segment . A4 to Bora . A6 to Passat.

Gość gjfgfgfkh
BMW sama chcialam kupić z serii 1, to najlepsza marka na nasze drogi

Gość głupottta
hfjuuejh- niestety nie masz racji!... Audi A3 to samochów budowany na podwoziu VW Golfa.A2 to ejst taki bardziej luksusowy golf. oba samochody to segmen C , podobnie jak masowe samochody pokroju renault megane czy ford focus. to wszytsko to ejst segment C. polo to znacznie mneijszy samochód- segment b. z tym ze VW to marka masowa podobnie jak ford czy renault. Audi to marka premium! Audi A3 jest konkurentem BMW1 ale nie ejst konkurentem focusa czy golfa bo jest to samochód z tzw. wyzszej połki, chociaz rozmiary przyblizone

Gość głupottta
małą pomyłka w tekscie A3 to taki bardziej luksusowy golf

Gość głupottta
polo to mały samochodzik pokroju renault clio

Gość hfjuuejh
Ty jesteś zaczytanym w "auta świecie " auto-maniakiem , a ja prostym pracownikiem zakładu blacharki samochodowej ,który co dziennie składa te poniemieckie wraki . Co ja się mogę znać. :)

Gość głupottta
hfjuuejh- chesz powiedziec ze audi a3 jest wielkosciowo zblizone do polo? bez jaj

Gość głupottta
sa samochody które trudno skalsyfikowac ale a3 to segment c premium podobnie jak BMW 1. POlo to jest zwykły segment B podobnie jak renault clio, nissan micra i tago typu samochody. Mini Coper to ejst segment B premium . chociaz przypuszcam ze zandego w zyciu nie blachowałes bo w polsce kompaktowe samochody premium to abstrakcja. podobnie ma citroen teraz C3 to segment B , ale DS3 to segment B premium. dlatego DS3 mozna porównywac z Mini cooperem , chociaz citreon ejst znacząco wiekszy, natomiast polo to zamohód pokroju c3 wiec nie porównujmy