Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka B.

Mąż zabił mi dziecko

Polecane posty

Gość karpatkaaaa
autorko życze ci z calego serca zeby bylo lepiej, zebys jeszcze kiedys w zyciu mogla powiedziec ' jestem szczesliwa' ... ból zawsze pozostanie w sercu, ale czas jest najlepszym lekarstwem, zlagodzi ten okropny ból, musisz uwierzyc ze synek jest obok czuwa przy tobie, choc nie cialem, ale dusza na pewno. masz prawo winic meza... wg mnie musisz sie od niego uwolnic, bo on ci tylko przypomina o tym koszmarze.... bede sie o ciebie modlic....zeby ten bol minął. trzymaj sie cieplo i badz silna!

Gość mama 82
o boze

Gość mama 82
nie wiem jakbym sie zachowywala ale sama mam dwoje dzieci i wiedz ze Twoje dziecko nie chcialoby zebys sie staczala na dno Tylko zebys byla silna tym bardziej ze wczesniej sAM przezywal tragedie w tym domu tylko zastanawia mnie jedno dlaczego od niego nie odeszlas mi by chyba serce peklo jak by moje dziecko odmawialo pacierz modlac sie o spokoj sama mu spokoju nie zapewnilas tu nie chodzi mi o to zeby Cie obwiniac mi tez samej czasem puszczaja nerwy ale nie wytrzymalabym ja jako dorosly czlowiek takiej sytuacji w domu a co dopiero male dziecko mam tez meza roznie jest miedzynami ale nie ma takich dni jak ty opisujesz przemoc? nie a co dopiero wobec dzieci a wiedz ze jemu tez nie jest latwo pamietaj ze on ma gorzej bo spowodowal wypadek gdzie zginelo niewinne dziecko obojetnie jakim byl ojcem ale to jego SYN a ty wez sie w garsc i nie pij dla synka

Gość gość
TY LUB KTOŚ Z TWOICH BLISKICH MIAŁ WYPADEK? - obrażenie ciała - wypadek śmiertelny - szkoda rzeczowa - błąd medyczny - potknięcie/ poślizgnięcie - i inne.. Pomagam osobom poszkodowanym w wypadkach uzyskać należne im odszkodowania, zadośćuczynienia i inne świadczenia za doznane przez nich obrażenia ciała lub za śmierć osoby bliskiej. To nic Cię nie kosztuje. wystarczy że zadzwonisz 505349132