Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy coś z tego będzie

Zarzygałam facetowi kurtkę..

Polecane posty

Gość efdefde
ja myślę że właśnie ten epizod was połączy :D jak z filmu :P

Gość uiokjnhbv
ja kiedyś zażygałam gosciowi ścianę na impezie....wstyd potworny no i proszę jesteśmy juz 2 lata razem

tak sobie myślę, gdyby to on leżał zarzygany, co prawda raczej nie w mojej kurtce ale w ogóle, to bym przymknęła na to oko, ale ja jestem kobietą i powinnam być delikatna i w ogóle a nie zachlać się w trupa i rzygać na jego kurtkę..

Gość lkbhjvcdc
Jak tamta laska zarzygała mi odzienie to dwa tyg siedziała cicho. W końcu się zebrała i zadzwoniła proponujac spotklanie i rozmowe przy piwie. Zgodziłem sie pod warunkiem, że na trzeźwo bo alkohol jej nie słuzy :P Przyniosła i bluze i kase bo nie wiedziala czym bede zainteresowany. Do dzis ja i MOJA DZIEWCZYNA sie z tego pawia smiejemy i az nie chce nam sie wierzyc, że to juz ponad 3 lata :)

optymistycznie ;)

Gość lkbhjvcdc
Widziałem po niej, ze bylo jej cholernie wstyd ale tak mnie zauroczyla swoja osoba, że oddałbym jej wszystkie ciuchy zeby je sobie obrzygała :P

Gość uiokjnhbv
takie odpały zawsze łączą:) głowa do góry ,dzwoń do niego...jeszcze nie raz pawia puścisz;)

Gość lkbhjvcdc
najlepsze, że jakies pół roku później byłem na popijawie u kolezki i po powrocie do domu troszeczke mi sie nie trafiło do muszli - brzeg zarzygałem. Wiecie jaka mi awanture zrobiła?? :D :classic_cool: Ech... kobiety

Gość jasne jak sloneczko
mialam tak kiedys...ale to byla inna bajka,pilam z chlopakie w wieku 17 lat chyba jakas tania nalewke na szkolnym boisku,tam przechodzila moja kolezanka z klasy z psem,a ze siara byla pokazac co pijemy to dawaj te "Czarna perle"szybko rachu ciachu do dna....uf...podeszla do nas gadamy jak ludzie...nagle mnie wzielo,usiadlam na murku ,ta sie patrzy o co chodzi (bylam trzezwa a nagle bomba)...zarzygalam boisko,potem poszlismy na dworzec tam tez ubarwilam,i wywiozl mnie do swojej mamy (przyszlej tesciowe) tam tez wioske zarzygalam,dzieki Bogu nie w autobusie...a rano bylo najgorzej wynurzyc sie z pokoju,gdzie wszyscy palaszowali sniadanko(biale spodnie zielone od trawy i wogole...)o tyle ok ze moja tesciowa to luzik jeszcze zadzwonila do rodzicow jakby nigdy nic,ze przenocowala nas ze wzgledu na pozna pore ;)))))takze sa wspomnienia wstydliwe jak widzisz...ale za to nie tykam sie takich berbeluch ,jedynie browarka lubie trzasnac;)

ok zadzwonię, tylko boję się że on tej kurtki nie będzie chciał, że się brzydzi

Gość lkbhjvcdc
Wazne, żeby Ciebie chciał 🌻

Gość jasne jak sloneczko
jak kocha wybaczy ,widzisz co kolega wyzej mowil"dalbym jej wszystkie moje rzeczy ,niech sobie zyga;))))"pewnie tez go to bawi i czeka jak sie zachowasz;)glowa do gory!

Gość jasne jak sloneczko
jak zadzwonisz daj nam znac ;)bedziemy trzymac kciuki ,a ktos moze jakis romans przygodowy napisze o Was;)

dobra zadzwonię jutro ;)

Gość jasne jak sloneczko
powodzenia ;)

Gość freakylikeme
mam nadzieję że obije ci ryj kutasem za kurtkę :O

kurtka oddana, wszystko ok :D nie był obrzydzony, nawet nie wspominał

Gość jasne jak sloneczko
no i super ,bedzieromansidlo jak talala!!!:classic_cool: