Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzooo zalamana

Bede miec 3 dziecko!!! jestem zalamana

Polecane posty

Gość mama fajnej trójeczki
Słuchaj kobietko załamana, wiem co czujesz-tez mam trzech synków, ale u mnie jest inna różnica wiekowa między dwoma pierwszymi jest tylko rok różnicy(7 i 6 lat),zresztą drugi synek to tzw wpadka-szczęśliwa wpadka,trzecie dziecko jest również wpadką (2 lata) .Także nie narżekaj że nie pożylaś -ja to dopiero miałam cyrk;trójka maluchów przy których trzeba wszystko robic,twoje bliżniaki są już na tyle samodzielne że same sobie radzą z większością spraw. A LE MIMO ŻE NIE RAZ JEST CIĘŻKO I CZASAMI NIE WIADOMO ZA CO SIĘ ZLAPAC, TO WIERZ MI -NIGDY NIE ŻAŁOWAM ŻE MAM TRÓJKE DZIECI.Wszystko da się jakoś zorganizowac,to nie koniec świata,jeszcze zdążysz się pobawic,'pożyc' ,a tych szczęsliwych uśmiechów,buziaków na dobranoc,przytulania czy pierwszych słów,i innych wzruszających chwil jakie dostarczają małe dzieci nie da się porównac z niczym,z żadną imprezą,sylwestrem czy inną rozrywką. Życze ci wytrwania i mam nadzieje że zmienisz swoje nastawienie jak poczujesz pierwsze ruchy twojego maleństwa

Gość powiedz mii aautorko
nie mówię to złośliwie, ale NA KAŻDEJ ULOTCE ANTYBIOTYKÓW jest napisane wyraźnie, że osłabiają działanie tabsów anty. tak więc na przyszłość - dodatkowo użyć gumki.

Gość Nataaliaa
Jezuu. Przeciesz dzidziuś to wielkie szczęście ! Rozumiem gdybys miala te bliźniaki troche młodsze i potrzebowały by więcej opieki, ale mają 10 lat i mogą od czasu do czasu same się sobą zająć . W ogóle dlaczego mówicie o takim czyms jak usunięcie ciąży !!! Obejżyjcie sobie filmik na yt co oni robią z tym dzieckiem . Rozrywają je w brzuchu matki na kawalki . Jeżeli nie chcesz tego dziecka to oddaj je do rodziny zastepczej, a na następny raz się zabiezpiecz

Gość bardzooo zalamana
W wieku 29 lat miec 3 dzieci- koszmar! szczescie to byloby wtedy, gdybym dzieci w ogole nie miala! a tak... :(

Gość a ja Ci tak zazdroszczę...
dzieci są kochane!

Gość moim marzeniem bylo
4 dzieci do 30stki ;) 2 juz mam (niecale 2 lata roznicy), jeszcze bym chciala dwoje (z mala roznica wieku)... Mam 27 lat, czyli malo czasu zostalo, ale jak nie zdaze - nie bedzie tragedii - moge rozciagnac ten termin do 40stki ;) Do autorki -> Jesli dopiero po 10 latach zaczelas zyc, to ja nie wiem, co ty takiego robilas i jak sie poswiecalas... Poza tym 10-letnie dzieci, to juz pomocne i problemu z dzidziusiem miec nie powinnas

Gość maja258
ja jestem w ciazy z drugim pierwsze ma tylko pare miesiecy i niby sie ciesze ale martwi mnie strona finansowa bo tylko maz pracuje ehhhhhh chcialam zawsze miec 3-4 ale w innej sytuacji finansowej

Gość nerszccxz
a ja jestem w ciąży z 3 ,mam jedno 12 lat i roczne.Przeraża mnie,jak dam sobie radę z 2 takich maluchów ,jestem po 30 ,cierpliwość już nie taka,zdrowie też.A kasa?Właśnie miałam iść do pracy....

Gość Japierdoole jesteście
No nie moge :/ Po co uprawiasz sex kobieto nie wiesz że to się tak kończy? Koorwa tak cieżko założyć swojemu facetowi gumke? Mogłaś sie powstrzymać od sexu,kurować się a nie pieprzyć i narzekać teraz.Zachowujeswz się jak rozkapryszona dziewczynka,wstrętna egoistka..,,ledwo odpoczełam a tu znowu ''jejku jejku jaka tragedia bo bede miec dziecko'' noż fuck .Ja nie jestem gotowa na dziecko i dlatego mam zwierzaki ,jednak gdybym zaszła w ciąże ,przyjełabym ją (może na początku z zaskoczeniem,obawą)ale jednak to cześć ciebie.Życze Ci byś pozbyła się egoistycznego myślenia i niedługo cieszyła się z tego faktu.Na przyszłość myśl myśl i jeszcze raz myśl ..zanim bedziesz uprawiać sex,zanim pomyślisz tak okrutnie jak teraz

Gość jedendwatrzy123
Nie martw się na zapas autorko.Teraz będzie lżej dzieciaki Ci będą pomocne, a ten maluch będzie wpatrzony w nie jak w obrazek.Sami dorośli w domu a tu taki brzdąc.Jesteś jeszcze bardzo młoda , naucz się czerpać przyjemności z życia rodzinnego.Stało się.Bądż dzielna,jesteś przecież kobietą.Zdrowia Ci dużo życzę.

Gość Jowita9191
Witam powiem tak mam dwojke dzieci starsza corcia ma 3 latka a młodsza 7 miesiecy nie powiem bo nie jest łatwo nieraz nie mam czasu nawet zeby siasc sobie i zjesc na spokojnie kolacje bo wczesniej nie ma czasu mimo tego ze nie pracuje ale gdybym zaszła w 3 ciaze napewno jakos dała bym rade wystarczy chciec ja mam dopiero 22 lata i nie jedna kobieta mowi ze chciała by sie zajac dwojka dzieci tak jak ja poprostu trzeba sie za siebie wziasc ty i tak masz łatwiej masz dzieci w wieku 10 lat wiec same sie soba zajma napewno dasz rade a dziecko to najwiekszy dar na swiecie ja na twoim miejscu bym sie cieszyła zobaczysz jak zobaczysz dziecko po porodzie nie opuscisz go na krok i wiem co pisze bo mialam tak z droga ciazy ze trzymalam sie wersu ze ja oddam az do czasu narodzin a teraz kocham ja jak nie wiem