Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urabura riki tiki

kafeteria została opanowana przez staraczki, brzuchatki i kretynki matki polki!

Polecane posty

Gość urabura riki tiki

Mam dosc matek polek tu! w kazdym temacie sa, wkur.. wszystkich .Tematy o ciazach , fasolkach, rozstepach, jak dac na imie julka czu dzesika!:)br.... ajak fajy temat, to mało odp.

Gość A tak w ogóle
No niestety ale na szczęście staraczki, brzuchatki i mamy pt. "jak wygląda kupcia waszych pociech bo mojej tak..." grasują tylko na swoim forum o macierzyństwie i ciążach :)

No to po CHU*jA wchodzisz na ten dzial?? MNIE TAK SAMO MOGA WKURWI*AC TAKIE BABY JAK TY NIE INTERESUJE MNIE TO, NIE WCHODZE NAPISALAS SPECJALNIE ZEBY SPROWOKOWAC KOGOS? IDZ LEPIEJ ZROB SOBIE DOBRZE JAK NIKT NIE CHCE CI DOGODZIC A NIE WYZYWAJ SIE TUTAJ . ALBO ZALUZ SWOJ TOPIK

Gość kasia1993
istna gówniara załozyła temat ,daje nie wiecej niz 18 lat,,i tyle w temacie

Gość nie matka a nastolatka
jest dział ciąża, poród, wychowanie dzieci to chyba logiczne że tam siedzą i zakładają tematy z tym związane :o aż taka tępa jesteś? Gorszy jest fakt, że idiotki nie potrafią czytać i zakładają topiki nie związane z danym działem i dlatego później na forum jest burdel przez takich właśnie tępaków jak autorka 😴 🖐️

Gość KalinkaKalinka
Autorko założyłaś temat nie na tym dziale! Przecież wszyscy wiedzą, że na dziale brzuchatek sratek zaraz zjadą cię od góry do dołu i rzucą stos przekleństw. Ps. fajni ludzie wychowują dzieci :-O

Gość polsata
Jestem dumna z tego, że jestem MAtką Polką! A czego się spodziewałaś na tym dziale?? Zgodnie z tematem na tym dziale właśnie powinny przebywać kobiety w ciąży i rodzice. Nie ma miejsca na puste małolaty. A niestety próbuje być opanowana przez tępe kretynki takie jak autorka 🖐️

Gość można zawsze o Palikocie
w ciąży pogadać:D albo o sraczkach w Psie:D i brzuchatym Kaliszu:D

Gość można zawsze o Palikocie
w Pisie:P