Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrzcie na to

patrzcie na to!!!!!!

Polecane posty

Gość na drugim zdjęciu widać fansóf
🖐️

Gość selipa
co to jest, bo nie chce tak pod wieczor horrrrroro..???

Gość sdfgsdfggsdf
Coś jeść jednak trzeba,wiec przeludnione Chiny zabijają psy.

Gość zabijany prądem zapchlony kund
el :)

Gość jkdijdfebnh
zajeebałabym tych ludzi :O

Gość sdfgsdfggsdf
A świnie które co dziennie jecie,lub co jakiś czas niby jak zabijają?? I jakoś wam nie szkoda??

Gość bjdks
ku&%$## ze w chinach niechca tych paragrafów co w stahach przestrzegac to mnie krew zalewa!! przeciez jak bym dorwała taka osobe to jej bym tą metalową linke zawiazała na szyi i tak powolutku zacągała az by zdechła w męczarniach!! i dlatego chce byc weterynarzem!! zeby pomagac takim zwierzętom!!

Gość bjdks
wy muwicie o świniach!! dobra świnie owce krowy tez zabijają!! ale niewiem czy wiecie ale co jakis czas wpada do takiej ubojni kontrola w jakich warunkach i jakimi sposobami są one zabijane!! a wiec moze i sa zabijane ale przynajmniej nie giną w męczarniach!! a jeszcze jedna uwagą jest fakt ze od zarania dziejów świnie itym podobne zwierzęta były chowane dla mięsa a psy dla pilnowania tych zwierząt lub obrony przed czyms!!

Gość sdfgsdfggsdf
bjdks No taki jak te na zdjęciu to raczej dziecko już nie pomożesz,a zanim zginęły były zdrowe.Tu im weterynarz nie pomorze tylko ktoś kto będzie wałczył o przestrzeganie praw :P więc zastanów się co piszesz.

Gość sdfgsdfggsdf
bjdks W Chinach nie jest tak jak w Polsce gdzie pies to najlwpszy przyjaciel człowieka i może on być dla wielu czym takim jak dla nas świnia więc nie pisz bzdur :P I nie prawdą jest że świnie w Polsce nie giną w męczarniach bo giną w podobny sposób co te psy.

Gość bjdks
weterynarz!! tak jest w stanie pomuc takim zwierzątom o ile nie siedzi grzecznie za biurkiem w ciepłym pomieszczeniu i czeka az troskliwi właściciele przyjda ze swoimi przepiekymi pupilkami wartymi pare tysięcy!!

Gość Kasia1990-20..................
hmm ale niestety swiata nie zmienicie nad ludzmi tez sie tak znecaja :( ja osobiscie nie skrzywdzila bym zadnego stworzenia ani nie moglabym byc z osoba ktora by takie cos zrobiła :/ ale sama byłam swiadkiem jak moja kolezanka(21lat) mowila do swojej mamy że ich piesek jest juz stary (ma okolo 6 lat) i trzeba go zlikwidowac i kupic szczeniaka :/ a moj sasiad zabil swoja 14 letnia sunię , ktora mieszkała w ich domu , spala nawet u nich w lozku bo jego wnuczek chcial miec bialego pieska a ta sunia była czarna :O sam opowiadal mojej mamie ze jej leb rozwalil o sciane tzn musial ja zucic o ta sciane wyobrazacie to sobie ??????? zaloze sie ze jest 10000 takich sytuacji ...

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej