Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszla mamusiaaaaaa

SONDA ANKIETA - WÓZKI !!!

Polecane posty

wydaje mi się, że to jest jakiś przejaw maminej blachary hahahaha Jak masz fajny wózek, to masz szacun na osiedlu :-)

Gość nie chodzi o obciach
ale tez wozki sa strasznie nieporeczne, wg mnie nr 5 wyglada nieco bardziej uniwersalnie, 6 najbardziej tandetnie wykonana.

Gość Naranja.
5 jest naprawdę spoko. Tylko koła wybierz może ze szprychami. Ten wózek to Akjax Alu-Smart.

Ja nie suzkam wozka nie wiadomo jakiego jak ma pol polski za tysiac czy wiecej wozek to wozek bez przesady mi sie z takich podobaja i nic nie zrobie ze nie podobaja mi sie wozki za tysiac iles zlotych

Gość mussa30
dla pierwszego dziecka zdecydowanie nowy bym zakupila a nie uzywana to taka moja uwaga z tych co podalas mnie sie zaden nie podoba osobiscie jestem za x landerem wersja limitowana dla chlopczyka :)

Gość żaden
wszystkie są okropne

Gość moze doradze
a moze ktorys z tych lepiej: http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1233&%3CosCsid%3E http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2078&%3CosCsid%3E http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1375&%3CosCsid%3E http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=895&%3CosCsid%3E sa proste klasyczne i bardziej praktyczne od tych co podalas no i ceny dosc przystepne

wiesz 2500 zl na wozek to chyba lekka przesada az tyle to ja na wozek neichce dac pozatym niestety mi sie nie podobaja

Gość mussa30
wiesz co to nie wstyd powiedziec ze nie wydam tyle kasy na wozek bo np chce za to kupic dziecku cos jeszcze a nie mowic ze ci sie nie podobaja mnie osobiscie bardzo sie podoba x-lander wersja limitowana dla chlopczyka :)

Gość moze doradze
ok, moze 2500zl to za duzo dla ciebie, nie doczytalam, ze chodzi ci o tanszy, ale te nastepne sa tanie co pokazalam. Nie podobaja ci sie proste, klasyczne wozki? To nie wiem sama, bo te co pokazalas sa niepraktyczne i takie ogromne, ciezkie. Moze poszukaj czegos co wyglada i jest troche lzejsze.

Pozwolę sobie zadać nieśmiało pytanie. Czy jeżeli autorka kupi wózek, taki jaki nam tu pokazała, to na pierwszym lepszym spacerze ze swoim dzieckiem zostanie ukamieniowana? Bo nie rozumiem, dlaczego na siłe wciskacie jej inne wózki. Podała 6 propozycji, które wyglądają praktycznie tak samo, różnią się tylko kolorem. To chyba świadczy o tym, że właśnie takiego wózka szuka.

Gość moze doradze
ja akurat chcialam tylko doradzic i nawet poszukalam czegos co jest bardziej w stylu autorki. Oczywiscie nikomu nie mialam zamiaru narzucac swojego zadania, bo akurat na temat wozkow, ktore pokazala autorka wypowiadalam sie z doswiadczenia bliskiej kolezanki i ona na pewno tego by nie polecala

mussa30 tylko tu nie chodzi o to czy wstyd czy nie mi sie naprawde one nie podobaja i nic z tym nie zrobie moze doradze chodzi mi o wozek z kolami rownymi nie obrotowymi i o roznych wielkosciach Bagdad Cafe No wlasnie co wstawie temat o tych wozkach to kazdy zaraz stwierdzi ze niepraktyczne to dlaczego polowa ludzi je ma ? Wsumie to dziwie sie bo widze duzo wozkow tako tych ogromnych ktore wagowo maja 19 kg Mi chodzi o wozek z rownymi kolami i w konkretnej cenie Nie zalezy mi na tym zeby miec najlepszy wozek najdrozszy zeby mi kazdy zazdroscil Wiem ze ludzie kupuja teraz wozki za 2 tysiace nawet ale ja do nich nienaleze bo z reguly te wozki sa z kolami obrotowymi ktorych ja nie lubie z dopinanym fotelikiem ktory mnie nie interesuje

moze doradze nie mam zalu do twoich komentarzy rozumiem ze chcesz mi doradzic gorzej z innymi ktorzy na sile chca wepchnac mi i narzucic zdanie zeby kupic wozek drozszy

Gość Zenada!!!
mussa30 i moze doradze - Daje glowe, ze te dwie laski maja po 20 lat i super siano w glowie! Takiego dennego rozumowania to tylko po nastolatkach sie mozna spodziewac, a nie po dojrzalych kobietach, co choc troche znaja zycie i nie mieszkaja z mamusia. :o Kuzwa mac, az nie moge was czytac! Jak mozna byc tak pustym?

Na tej stronie bobo wozki przejrzalam wszystkie i jedynie z tako mi sie dwa rodzaje podobaja ale sa drozsze bo po 1000 zl i waza 21 kg wiec jaka tu prawda ze im wiecej sie zaplaci tym lepszy wozek :)

No ja sie waham nad 1 i 6 ztych co wymienilam

Autorko, te wózki które zaproponowałaś są bardzo wygodne i dobrze się pchają, ale tylko wersji kiedy dziecko jest zwrócone twarzą do ciebie, natomiast po przełożeniu rączki do wersji spacerowej z dzieckiem zwróconym w stronę ulicy, wózek bardzo ciężko pchać i nie można łatwo podbić, ponieważ jest źle wyważony (chodzi o to, że rączki tych wózków w wersjach spacerowych są praktycznie na jednej linii z tylną osia kół i dość wysoko umiejscowione). W wersji dla niemowląt (jak zauważysz) rączka jest bardzo odsunięta od przedniej osi kół i jest dużo niżej niż w wersji spacerowej, dlatego wózkiem się dobrze manewruje i łatwo się go podbija). Zauważyłam, że wiele posiadaczek tych wózków, z tego właśnie powodu, nie przekręca rączki do wersji spacerowej mimo, że dziecko jest już duże i siedzące, bo po prostu łatwiej jest im pchać ten wózek mając rączkę ustawioną jak do wersji dla leżących niemowląt. Często też zastępują te wózki lekkimi małymi spacerówkami jak tylko dziecko skończy 6-7 miesięcy. Ogólnie, wózek wcale nie jest zły. Na ponad pół roku będzie jak znalazł, albo i dłużej. Przede wszystkim jest wygodny dla dziecka i matki, a przy tym tani. Uważam, że nie masz co się przejmować bezsensownymi komentarzami i powinnaś wybrać to co się podoba tobie i twojemu chłopakowi. Co do modelu, to ja również obstawiam model 5 i kolor mięta z szarym, albo seledyn z czarnym (bardziej ten pierwszy). Koła możesz zamówić szprychowe, wtedy wózek zyska na lekkości (wizualnie) i nie będą się rysowały jak ta imitacja aluminium, ale jak ci się podobają takie felgi, to wybierz z felgami. Zresztą nie musisz się nikogo słuchać. To ma być WASZ wózek i to WY macie być zadowoleni.

Gość moze doradze
a dlaczego jestem pusta? Co ty bredzisz? Chcialam tylko doradzic autorce i nie, nie mam 20 lat, mam dziecko, ale autorce na pewno nie spodobalby sie wozek jaki ja mam wiec dlatego nie prezentuje. Nie rozumiem gdzie ty tu widzisz powod zeby mnie wyzywac? Co do autorki, moja bliska znajoma miala wozek cos w tym stylu co pokazywalas na pierwszej stronie i naprawde byla zawiedziona, do drugiego dziecka musiala juz kupic inny.

Olga, mama Jacka i Karola dziekuje za porade Jawsumie wole wozic dziecko zwrocone w moja strone Przewozilam wiele dzieci iz jestem opiekunka najwygodniej mi \jest wozic w moja strone i wlasnie na kolach rownych nie na obrotowych

Gość Zenada!!!
"Chcialam tylko doradzic autorce i nie, nie mam 20" Za to rozumowanie jak na niejedna nastolatke przystało. "mam dziecko, ale autorce na pewno nie spodobalby sie wozek jaki ja mam wiec dlatego nie prezentuje" Niech zgadne - wy wybraliscie, a rodzice zaplacili. Niektorzy utrzymuja sie sami, maja kredyty i inne wydatki oraz wazniejsze problemy na glowie niz wozek, z torego sie korzysta raptem 1 zasmarkana godzine dziennie przez niecaly zasmarkany rok. No litosci! Nie kazdy musi robic lans na ulicy. Mozna kupic tani wozek i dolozyc do czegos bardziej wartosciowego i na lata do domu, albo nawet pojechac na wakacje. Dorosnij!

Gość moze doradze
odczep sie, bo po pierwsze wozka nie kupili nam rodzice, po drugie nie mam wozka dla lansu. Skad ci to przyszlo do glowy w ogole? Pisalam gdzies jaki mam wozek? Nie, wiec nie wiesz nawet jak wyglada moj i ile kosztowal

A proszę bardzo. :) Rozumiem, że wolisz wozić dzieci zwrócone w twoją stronę, jednak pamiętaj że dziecko dziecku nie równe i niektóre zaczynają po czasie protestować, bo np. są znudzone i wolałyby pojeździć przodem i pooglądać okolicę zamiast buzi mamy. ;) No ale jak mówię - zależny od dziecka.

Gość moze doradze
a czy ja komus pisze by kupowal drogi wozek? Przeciez pokazalam nawet wozki ponizej 1000zl, a co do tych cen co sie czepiasz to juz wyjasnilam ze nie doczytalam na poczatku, ze autorce chodzi o tanszy wozek

Gość Zenada!!!
Ani nawet nie chce wiedziec co i za ile masz, ale daj innym spokoj. Ona juz dokonala wyboru, wiec go uszanuj. Jesli nie podoba ci sie co wybrala, to odpusc i tyle. Po co jej robisz dziure w brzuchu? Myslisz, ze te wozki sa tak strasznie niewygodne? To chyba nimi nigdy nie jezdzilas. Zabawne, ze jeszcze 5 lat temu prawie wszystcy je mieli i byly nad nimi same ochy i achy na forach, wszyscy pieli nad nimi z zachwytu, ze jakie one wygodne, a teraz nagle przestaly? :o O wyglad wam chodzi i tyle. Przyzwyczailiscie sie do wygladu nowych i te stare was mierza. Tylko o to chodzi. Nie o wygode.