Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAPYTANIE5

PIEPRZYKI

Polecane posty

Gość ZAPYTANIE5

czy Wasze 2 -latki mają na ciałku już pieprzyki? jeśli tak to ile (mniej więcej) i czy Was to niepokoi albo kiedy pojawiły się pierwszy raz ....to jeśli dotyczy starszych dzieciaczków

Gość lakim*
ja jestem w pieprzykach prawie cala :) wiekszosc z nich zrobiła mi sie przed 6 rokiem zycia pozniej juz tylko rosly wraz ze mna

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mojej 4 latce pieprzyki wyszły rok temu, sa słodkie dodaja jej urody, jeden ma w tym samym miejscu co Cindy Crawford ;)

ja się urodziłam z pieprzykami i mam ich bardzo dużo mi to nie przeszkadza mój syn nie ma ani jednego

Mojej corci zrobily sie dwa pieprzyki jak miala 4 miesiace. Na poczatku sie martwilam bo bylo to po spacerze w lato, ale nic sie z nimi nie dzieje wiec juz sie nie martwie.

Gość ZAPYTANIE5
dzięki za odp. mojej córci pojawiły się od niedawna (ma teraz 2 latka) tak na brzuszku ze 2 na rączkach -po 1 na każdej na nóżce też zauwazyłam ze 2 od urodzenia miała 2 (dosc duże) ale dermatolog to widział i mówił że nie są groźne myslałam ze na jakiś czas będzie spokój a tu prosze jak mała zaczęłą rosnać to przybyły pare kolejnych (jakoś w pzezciagu 2 tygodni w zimie) trochę sie tym zamartwiam ale widzę ze to raczej normalne zjawisko ozcywiscie jaa ich mam sporo mąz też....ale myślałam że u takich maluchów to rzadkość a tu prosze.....

Gość jggggfyhjfds
moja ma "myszkę" od urodzenia.