Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam male pytanko...

jakie dobrac dodatki do takiej sukienki?

Polecane posty

Gość mam male pytanko...

uszylam sobie sukienke podobna do tej http://allegro.pl/pf-urocza-koronkowa-mini-sukienka-jasny-roz-i1415580624.html tylko ze czarna, bez rekawow i troche dluzsza. wybieam sie niedlugo na zabawe karnawalowa i mam zamiar ja ubrac tylko nie weim jakie dobrac dodatki. Mam jasna karnacje i jadne blond wlosy. Myslalam oi takim grubszym srebrnym lancuszku i srebrnych delikatnych kolczykach oraz o czarnych szpilkach z moze jakimis srebrnymi delikatnymi dodatkami. Zlota nie lubie a mysle, ze za duzo czarnych dodatkow miec nie moge. Ale nie wiem czy zalozyc jakies delikatne szpilki z odkrytymi palcami czy pelne czy moze na jakims koturnie. Chcialabym wygladac hmm dziewczeco i "delikatnie". Ni i jakie dorbac rajstopy? takie normalne bezowe czy jakies grubsze mikrofibry w jakims innym kolorze...hmmmm moze ktos cos doradzi?

Gość mam male pytanko...
up

Gość maturks4
I uszyłaś z podobnie prześwitującej koronki? To chyba idziesz na zabawę gejów i lesbijek. Coś niesamowitego!!!

Gość mam male pytanko...
przeciez pod koronak jets podszewka z nieprzeswitujacego materialu wiec nie wiem o co Ci chodzi...poza tym nawet gdybym szla na bal gejow i lesbijek to cos by bylo w tym zlego?