Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uwoman

Czy warto czekać z seksem do ślubu?

Polecane posty

Gość nie warto
...

Gość karpatkaaaa
twoja decyzja.... jak sie kogos kocha to po co czekac do slubu

Gość nie dziewicaa
20:30 [zgłoś do usunięcia] nie warto ... zgadzam się w 100% :)

Gość normalna kobieta
Nie warto :) Potem są w większości przypadków tylko problemy.

Gość Nowy Ogier
Nie warto, doswiadczenia trzeba zbierac przed slubem.

Gość Tak serio To
Twój wybór ... Ale czy mozna zacząć pragnąć kogoś dopiero od momentu ślubu...??Czy od jakiego kolwiek ustalonego momentu?

Gość Nowy Ogier
Ja pragnalem pierwszy raz seksu z moja kolezanka jak mialem 16 (ona tez). I co mialem czekac do slubu, 10 20 lat? NIE

Gość Tak serio To
No wlasnie.... Pragniesz kogos- to po co ustalac sobie jakies terminy i sie ograniczac?

Gość nie warto bo i po co
seks przede wszystkim, nie jest jakims mistycznym przeżyciem, tylko przyjemnością. Tylko trzeba się zabezpieczyć, by nie wpaść. I nigdy nie stosować stosunku przerywanego, bo to żadne zabezpieczenie, a może być przyczyną oziębłości płciowej i potem możesz zobaczyć, moherowe babcie, jak sie onanizują pod krzyżem.

Gość upić sie warto
:d

Gość milf
..w zadnym wypadku nie czekac!!!!! wiem ze potem są WIELKIE problemy -po ślubie -ROZCZAROWANIE straszne!!! żal za d...e sciska ze inne mialo sie wyobrazenie tego ...

to oczywiste że decyzja należy do Ciebie:) każdy ma swoje potrzeby ale coś ci powiem-nie brałabym kota w worku...... po zaręczynach sprawdź-ja tak zrobiłam:P no i przy tym jednym zostałam ale fakt jest taki i to ci najstarsze babki powiedzą-seks jest jednym z 4 fundamentów związku -miłość, zaufanie, team work-współpraca i seks:P na 3 jak postawisz dom to w końcu się gibnie:P

Gość czekałem do ślubu bo miało być
pięknie, a okazało się, że są problemy. Rozdziewiczył ją ginekolog w szpitalu, i jak widzę tu jak dziewczyny piszą , że są dziewicami i są z tego dumne, to tak ją konął w dupę, że w locie by się zesrała.

księża tłumaczą wstrzemięźliwość przed ślubem tym, że potem łatwiej o wierność i o to, aby już do końca życia byc razem. W sensie, że trudniej potem takiemu facetowi czy kobiecie będzie zdradzić swoją żonę/męża, bo będzie odczuwał silniejsza z nią więź - skoro on/ona jest tylko jego. Poza tym takie wspólne oczekiwanie może zbliżyć, sprawić, że związek jest bardziej fundamentalny, Że łatwiej o zaufanie.

Gość oj_uwierz_mi_warto
ja teraz żałuję, że nie zaczekałam z tym dla Niego. o doświadczenie się nie martw, raz dwa wszystko nadrobisz:)

Gość _Misiek__
Nie warto. Potem są tylko problemy.

Gość warto

Polecam wszystkim filmy Pan Pulikowskiego. Z argumentami merytorycznymi i naukowymi ciężko dyskutować. Pracuje w poradni małżeńskiej i wiele rzeczy ilustruje przykładami z życia swoich pacjentów. Wpiszcie to w YT. Zabawny i mądry wykład. Ciekawy jestem waszych opinii drogie Panie. Mam 28 lat i też czekam ze współżyciem do ślubu.

Gość Gość

Nie dobranie się temperamentem w seksie to najkrótsza droga do nieszczęśliwego życia erotycznego.

Gość Tom

Jeśli współmałżonek okaże się tez "nietykany" to warto, a jeśli nie to odradzam - psychika nigdy Ci nie da spokoju, cały czas myślenie co robiła z innymi ... i zdrada jak w banku ...