Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bagno

Jak poderwać diewczynę na NK i czy jak ma fotki bez chłopaka to jest sama?

Polecane posty

dobrze -przecież wiem że nie mam szans na taką piękną dziewczynę jak ty.Ale pomarzyć sobie o takiej piękności jak ty chyba mogę

Gość bagno to pedek ktory sie
napala na dzieciaki 15 letnie:O faith przy tobie to jak mister universum pierdoło bagienna

Gość dzisiaj in orendż
zanim do niej napiszesz kup słownik ortograficzny, bo tak to ty jej na intelekt nie poderwiesz :O

z takim podejściem Bagno to ty nigdy u nikogo nie będziesz miał szans .... bo obniżasz swoje poczucie wartości... trochę więcej optymizmu i tak ap ropo jak się tobie spodobała ta dziewczyna to dopuść ja do tego swojego świata , ryzyko nie boli Bagno... a może coś wyjdzie z tego

dobrze -Ona jest brzydka jak Faitch.Ale ma fajny styl ,nie lansuje się i wygląda na to że jest sobą.Ja zawsze uderzam tylko do brzydkich.Z ładnymi to człowiek za bardzo cierpi.Jak by mnie brzydka rzuciła albo dała kosza to bym się cieszył,a jak ładna by mnie rzuciła to bym to już przeżywał.Poza tym ładne są dużo bardziej wymagające,chyba że się jest murzynem albo arabem,wtedy ładne lecą na kolor skóry i nawet biedny może być,może ją bić i poniżać,ważne że jest murzynem albo arabem.A ja jestem Polakiem,więc u ładniej Polki bez dużej kasy to nie mam szans

Bagno ciekawi mnie gdzie ty się uchowałeś z tymi swoimi poglądami o arabach i murzynach .... raczej nie każda Polka potrafiłaby być z kimś z ich narodowości... no i gubisz się troszeczkę w tym co piszesz... na innym topiku czytałam że nie chcesz mieć brzydkiej dziewczyny czy coś w tym rodzaju ...dodam jeszcze że na pierwszym miejscu powinno się stawiać wnętrze a dopiero później wygląd .... i jak dla mnie nie istnieją osoby brzydkie... bo każdy jest na swój sposób ładny może nie każdy jest zadbany ale każdy ma coś w sobie Bagno ...

dobrze -Każdy by chciał mieć ładną laskę.Też bym wolał mieć taką piękną laskę jak ty.Ale ja mierzę siły na zamiary,wiec wiem że i takich dziewczyn jak ty ,to nie mam szans.Więc wolę mieć brzydką z dobrym charakterem,niż brzydką z złym charakterem.A najlepiej to nie mieć wcale i mieć święty spokój

Gość zaczarowany olowek 2
.Ja potrafię stwierdzić po wyglądzie np. czy kobieta ma dni płodne czy też nie. o kurwa :D magik!

zaczarowany olowek 2-Uwierz mi że to jest naukowo udowodnione że facetom bardziej się podoba kobieta jak ma dni płodne.A do tego dodaj moją mocno rozwiniętą intuicję i wiem kiedy ma okres a kiedy ma dni płodne.Przynajmniej tak myślę że wiem

Gość yye5
bagno cię już wciąga

Gość Ivet;-)
Siemka wszystkim, a szczególnie chłopakom, a więc sama jestem dziewczyną więc wiem, co panowie powinni zrobić, aby zagadać do laski,jeżeli podoba wam się jakaś dziewczyna to nie krępujcie się napisać hej, masz świetne fotki, co tam, co u cb? Albo niewiem jeśli chodzicie do tej samej szkoły to : hej, nie wiem czy mnie kojarzysz, ale chodzimy do tej samej szkoły, masz też lekcje z ta i ta itd,itp. jeżeli laska uzna,że jesteście stuknięci pisząc jakiś komentarz, tzn ze jej nie interesujecie, albo ma chłopaka, albo ma kompleksy i jest nieśmiała, albo to jakaś nieogarnięta dziewczyna to wtedy strata czasu, chyba, że tak serio wam na niej zależy, to wtedy przez jakieś jej koleżanki, czy coś w tym rodzaju:p

Gość klada
co zrobisz jakby się okazało że ona jednak ma chłopaka?:-D

Gość polskie kobiety najładniejsz
Jest ktoś chętny na seks? ale tylko przystojni wchodzą w grę. ma być krata na brzuchu ok.45 w bicepsie i sprzęt ok 30 - 35 cm

co zrobisz jakby się okazało że ona jednak ma chłopaka? to wtedy przepraszasz " sorry nie wiedziałem że masz chłopaka" koniec i kropka