Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bagno

Jak poderwać diewczynę na NK i czy jak ma fotki bez chłopaka to jest sama?

Polecane posty

Jak zagadać laskę na NK?Zacznę oczywiście od komplementów do jej zdjęć .Ale jak później do niej zagadać?Czy jak dziewczyna jest sama na zdjęciach i ma tylko jedno nazwisko to oznacza to że nie ma chłopaka,męża ani dziecka?

a co za różnica czy ma chłopaka gdyby miała HIV to rozumiem że byłby problem

Gość sosek
i tak zawsze jest ze jesli nie spodobasz sie jej to cie spławi, jesli spodobasz sie to bedzie wymiana zdan

Tylko że ona jest chyba nieśmiała.Wygląda mi na dziewicę.Jak na razie to jest dobrze,ale ja jestem dobry w mówieniu kobietom komplementów,kłopoty zaczynają się później.....

Bagno widzę znowu masz problem:) ... napisz do niej i zapytaj czy jest stanu wolnego jeżeli się tobie tak podoba...a swoja drogą z nk to portal randkowy??

Gość hmmmmmm............
a jak wygląda dziewica?? hehe... a na NK to sie zazwyczaj tak robi: wysyłasz jej prywatna wiadomość z tekstem "znamy się??" noi wtedy rozmowa sie ciagnie jakos...

dobrze-Ja mam bardzo dobrą intuicję.Mało która kobieta ma taką intuicję jak moja,więc czuję że jest dziewicą.Ja potrafię stwierdzić po wyglądzie np. czy kobieta ma dni płodne czy też nie. Problem w tym ona mojego zdjęcia nie widziała bo nie mam zdjęcia twarzy na NK.Więc chce ją poderwać na intelekt,tylko właśnie kombinuję jak to najlepiej rozegrać

Dodam jeszcze że zastanawia mnie czy ona nie jest homo.Z tego względu że z mojej wioski to wszystkie w wieku 23-25 lat są zamężne.A ona jest starsza i nie ma nawet faceta.To podejrzane...

Mystery_-Ale to nie jest taka laska do wyruchania.Ona jest inna,sam się zdziwiłem jak ją zobaczyłem.Po prostu tzw dusza romantyczna.Z jednej strony zołza a z drugiej strony romantyczna dusza.Takie przeciwieństwa siebie,tak jak ja.Z jednej strony jestem romantykiem ma z drugiej strony człowiekiem pełnym nienawiści i złości

dobrze-Jeszcze nie ale intuicja mi podpowiada że z nią nie będę tylko zauroczony.Po prost jest inna od pozostałych samym plastików i lanserów.Ona jest oryginalna,nie robi z siebie sex bomy.Pokazuje swoje myśli i swoje prawdziwe ja.Nie pokazuje głupich uśmieszków,cycków,dupy czy ładnej kiecki lub jakiegoś makijarzu.Jest po porostu normalna

Faith Hope Glory-Idź i wymasuj sobie psa. Nie zdradzam nastoletnię bo dała mi kosza,a ja upierdliwy nie jestem

Bagno intuicja też zawodzi:) tak więc najpierw ją poznaj na żywo jaka jest a później pisz takie wywody.... ale jak będzie tak jak mówisz to życzę powodzenia:)

dobrze-Pewnie się nawet z mną nie umówi,więc szkoda moich starań.Seks nie jest tego warty.Po za tym w moim wieku to chyba pora żeby skończyć raz na zawsze z kobietami.Za dużo nerwów to kosztuje.Ale pewnie jakieś podchody do niej będę robił

Faith Hope Glory-Ty za to w tym sopocie ruchasz stare,zdechły ryby,bo nawet koty od ciebie uciekają coś taki brzydki.Jak byłeś mały to mama wieszała ci kiełbasę na kark,żeby przynajmniej psy się chciały z tobą bawić

Bagno w twoim wieku?? a zapomniałam że ty dziadzio jesteś:P a ja to babcia tak już??:) oj Bagno Bagno tylko można pokręcić głową ....

dobrze-E tam,jaka babcia?Chętnie bym się przespał z taka babcią jak ty.....:P:P:P

Faith Hope Glory-Ty nawet nie masz szans na taką z burdelu.Chyba że jakaś ślepa kurwa będzie,albo alfons poda jej pigułkę gwałtu.

przespał.. już mówiłam tobie Bagno że romantyczny klimat nie wystarczy... a do tego dziadziuś musisz uważać na kręgosłup w tym wieku :D

"Faith Hope Glory Zawsze będziesz sam bo natura nie pozwoli takiemu downowi się rozmnożyć A ja ci prześlę za rok zdjęcia z mojego ślubu" Nie słyszałem żeby był jakiś ślub w szpitalu psychiatrycznym,w dodatku w sytuacji kiedy pacjent musi być cały czas w kaftanie bezpieczeństwa