Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uwoman

Najprzystojniejsi Mężczyźni Świata!

Polecane posty

Oto lista dwudziestu najseksowniejszych według "Glamour": 1. Robert Pattinson 2. Taylor Lautner 3. Ian Somerhalder 4. Xavier Samuel 5. Kellan Lutz 6. Johnny Depp 7. Justin Bieber 8. Gerard Butler 9. Hayden Christensen 10. Channing Tatum 11. Orlando Bloom 12. Chace Crawford 13. Chris Brown 14. Justin Timberlake 15. Christiano Ronaldo 16. Ryan Gosling 17. Ed Westwick 18. Ashton Kutcher 19. Jake Gyllenhaal 20. Bradley Cooper

Gość rttfggfgf
hahahahah

Gość blowwww
hahaha,że koorwa co ? haahha jakiś zyebany wampir ?hahahaha bieber mężczyzną ? no ja piertole chyba ich posrało :O

Gość blowwww
ooo Iana dali tez hahahah no mówię bez kitu same wampiry :O przecież to porażka jakaś:O

Gość fffrfhjujhfdddfj
Cristiano jeśli już

z tej listy żaden nie zasługuje na takie miano :) Niestety najprzystojniejsi już z reguły nie żyją :P Chyba jestem nekrofilką :D

Gość blowwww
uwoman - jestes jego hot fanką z gimgówna ? :O O gustach sie nie dyskutuję - to oczywiste, ale obiektywnie rzecz biorąc On nie zasługuję na to miano .

Nr. 3 jeszcze wygląda jako tako, ale Pattinson :O ? I te lalusiowate nie wiadomo co Cristiano Ronaldo ? To chyab jakiś żart :O

Gość lob
moja lista 1) Brad Pitt za czasów bycia z Jennifer A. 2) George Clooney za czasów chirurgów 3) Hugh Grant jakieś 10 lat temu ____ ;) _________ http://tnij.org/j2eq

Gość JLLL
Przystojny dla mnie ?' Jude Law !!! Nie rozumie tej krytyki...Kazdy ma prawo powiedziec kto mu sie podoba.Tylko "miernota " osadza czyjs gust :(

Gość czy sie udaaa??
1. Adam Brody 2. Mark Ronson 3. Vin Diesel 4. Asthon Kutcher

Gość Pierce Brosnan sprzed
czasów "Mamma Mia" :)

Gość hkggffdhfs
1 Johnny Depp 2 John C. McGinley 3 Kevin Spacey

Gość MKcafe
Komercyjna ta lista. To raczej znani celebyci aniżeli przystojniaki z krwi i kości

1. Robert Pattinson 3. Ian Somerhalder 😍 5. Kellan Lutz 😍 12. Chace Crawford 😍 17. Ed Westwick 18. Ashton Kutcher 😍 19. Jake Gyllenhaal Tych bym brała, a Ci z serduszkami to magia :D

Dla mnie Kutcher wcale nie jest wow az na tyle by musialbyc na liscie. Robert? Hm... Nie jest w moim guscie ale uwielbiam go w roli w ,Twilight.

Gość Izabela18
zgadzam sie ! Robert Pattinson jest najprzystojniejszym facetem na kuli ziemskiej !

Gość elfica24
hahaa nie możliwe że Biber wyprzedza w tej waszej liście Blooma xD, nie ma nikogo przystoniejszego od niego, a po za tym Bieber to dzieciak a nie mężczyzna

Gość code red27 011
moj komentarz do tego rankungu Oto lista dwudziestu najseksowniejszych według "Glamour": 1. Robert Pattinson - przystojny, ale nie na tyle by byc na 1 miejscu :O 2. Taylor Lautner - mniej przystojny i tez nie nadaje sie na 2 miejsce 3. Ian Somerhalder - nie znam 4. Xavier Samuel = nie znam 5. Kellan Lutz - nie znam :O 6. Johnny Depp - w ogole mi sie nie podoba! 7. Justin Bieber - ladny, ale malo meski, nie nadaje sie do poerwszej 10. 8. Gerard Butler -nie znam 9. Hayden Christensen nie znam 10. Channing Tatum - mocno przypakowany, ma wyglad nawet sympatyczny, chociaż bez urazy lekkawo jakby mial jakies...upośledzenie? ale nie jest zły... 11. Orlando Bloom - legolas...nie jest w ogole przystojny 12. Chace Crawford - nie znam 13. Chris Brown - nie znam 14. Justin Timberlake - brzydki 15. Christiano Ronaldo - okropny, u mnie w dzielnicy pelnej cyganów i innych takich typów pełno :O 16. Ryan Gosling - mało atrakcyjny, ogladajcie go w liceum namorzu, wygladal tam jak wymoczek 17. Ed Westwick - ten wyglada jak skrzyżowanie wampira z azjatą, dziwny, specyficzny, ale wg mnie nieatrakcyjny 18. Ashton Kutcher - ładny 19. Jake Gyllenhaal - ładny, charakterystyczny 20. Bradley Cooper - nie znam