Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werdynkq76

ile kosztuje wynajęcie położnej na poród naturalny?

Polecane posty

Gość werdynkq76

tak żeby była ze mną i mi pomagała?

Gość oficjalnie nie jest to możliwe
ale możesz dogadać się z położną ze swojego szpitala i z nią ustalasz kwotę, zazwyczaj 300-500zł

Mąż dał 100zł położnej, która miała dyżur żeby się mną "zaopiekowała". Ale dziewczyny które się wcześniej umawiały z położną, to dawały po 500 zł. A za te 100 zł ta położna była ze mną cały czas, pół porodu i tak przesiedziałam pod prysznicem ,ale kiedy już przyszły ostre bóle to bardzo mi pomagała, masowała, dawała zastrzyki rozkurczowe, prowadzała mnie n piłkę i do drabinek.

My płacimy 1200 na Inflanckiej w Warszawie. Ale to na szpital się płaci.

Gość lamijkacjgh
haha:D mloda mama przychodzi do ginekologa poloznika w szpitalu i mowi "chcialam pana wynajac doporodu":D a gin na to spoko,mnie sie wynajmuje za darmo:D a potem tak samo z polozna:D nie no, kabaret:D:D:D:D:D

Gość lamijkacjgh
jasne,tobie trzeba jak krowie na rowie wszystko napisac:D wiesz co znaczy słowo "WYNAJĘCIE"??????

Gość Jennifer Katharine GatesII
Młoda mama wystawiasz tak fatalne swiadectwo innym mlodym mamom i dziewczynom w ciazy ze powinnas zamilknac raz na zawsze:O Moze zmien sobie nicka na "Głupia mama" i wszytsko będzie jasne:O

Gość Roozowy Rulez
Najezdzacie a sami jak sie wyrazacie? Poza tym nie widze w wypowiedziach nic dziwnego

Gość To już pewne i oczywiste
­­­­­­­­­­­ Młoda mama chce zabłysnąć inteligencją i wrodzoną mądrością życiową z racji urodzenia dziecka. Niestety, ciąża i poród nie dodają IQ, a jak ktoś jest tak płytki i ma tak ograniczone horyzonty myślowe, to może jeszcze wpłynąć na cofnięcie się w rozwoju. Tak się z tobą właśnie stało Młoda mamo! Nie kompromituj się i nie udzielaj w tematach, o których bladego pojęcia nie masz. Zamiast namiętnie walić głupoty na różnych topicach zajmij ty się swoim dzieckiem, drogie dziecko! Ono potrzebuje matki, nawet tak nieodpowiedzialnej i nieobecnej jak ty.

Gość a moja to potrafi
i jak to zwykle bywa na kafe, ni chuja nic się nie dowiesz, ale część matek przynajmniej z siebie żółć spuści zamiast zwyczajowo opierdalać męża...

Proszę proszę.. Wchodze na kafe a tu pomarańczki zakładają jakies bezsensowne topiki :D A MOJA TO POTRAFI - zgadzam sie z Toba zamiast sie na mezu wyladowac robia to tu - o ile maja meza a nie sa zwyklymi gimnazjalistkami ktore z nudow tu wchodza. Jennifer Katharine GatesIl - Zakladasz topiki ze jestem wulgarna po czym sama piszesz: Jennifer Katharine GatesIII zalosne musialas mi podpierdzielic nicka ty pusty łbie? tylko tyle potrafisz tępa rozpłodowa macioro? Pieknie pokazalas klase. Widze ze nie jestes lepsza

Gość Ja w Krakowie
placilam 500 zl.

Gość martawwwwwwwwwwwww
a niby gdzie ona tak napisala...POKAZ a nie oczerniaj innych:O

Gość NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:O zalosna młoda mamuska z dzieckiem z wpadki:O i takie cos ludzi obraza:O

Gość NIE WCHODZIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no czekamy dawaj linka ty tępa kłamczucho!!!

Gość jestem facetem i powiem
aleście baby głupie, nie lepiej bez bluzgania, spokojnie popisać, doradzić,wymienić się doświadczeniami? naprawdę uwierzcie,że żenujące jest to co niektóre tu wyprawiają

Gość CO ZA BANDA
GLUPICH SMARKACZY DZIECI DOBRANOCKA SIE SKONCZYLA I NYNY SPAC BO JUTRO DO SZKOLY:D

GLUPICH SMARKACZY DZIECI DOBRANOCKA SIE SKONCZYLA I NYNY SPAC BO JUTRO DO SZKOLY malgosia jak nie umiesz czytac to do szkoly :P

Gość jestem facetem i powiem
małgosia niestety zaczynasz się zachowywać podobnie jak Młoda Mamaa

Usunieto :D ahh nie zmieniam nicku i nie moglabym pisac w dwoch miejscach na raz o tej godzinie co twoj poprzedniczka napisala ja napisalam na innym forum. Dobranoc dzieci a ty MAŁGOSIU WWW czy jak ci tam baw sie dalej z dzieciaczkami :)

Usunieto :D ahh nie zmieniam nicku i nie moglabym pisac w dwoch miejscach na raz o tej godzinie co twoj poprzedniczka napisala ja napisalam na innym forum. Dobranoc dzieci a ty MAŁGOSIU WWW czy jak ci tam baw sie dalej z dzieciaczkami :)