Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maleńka Madzieńka

w co na imprezke? POMOCY

Polecane posty

Gość Maleńka Madzieńka

Hej, mam nadzieje, że ktoś mi pomoże...Mianowicie dziś leże chora w łóżku, ale za tydzień mam zamiar wybrać się na ważną dla mnie impreze. Będzie tam facet, na którym chce zrobić wrażenie...Ze względu na porę roku no i musze przyznać lekki brak gustu, z resztą nosze częściej wygodne ubrania, ty razem chciałebym być bardziej kobieca :) oj wiecie jak to jest z nami kobietami:) Makijaż i włosy to pestka. Ale co z wdziankiem?

Gość Maleńka Madzieńka
pomoże ktoś?:(

Gość Maleńka Madzieńka
Dodam, że jestem wysoką szczupłą szatynką...nosze rozmiar S/M

Gość Maleńka Madzieńka
myslalam o kiecce, ale jakie buty do niej? Kurde, śnieg u mnie w pantofelkach nie wyskocze...;/

Gość Maleńka Madzieńka
Wiem, ale nie chce upubliczniać tu mojego wizerunku...myslałam o jakiejś bluzeczce, nie musi być świecąca czy coś w tym rodzaju, chodzi mi o kobiecość. Hmm nie mam zbyt duzego biustu, więc z dużym dekoltem odpada niestety. Lubie bardzo kolor czarny, granatowy, bufki przy raminach opdadają, ponieważ no poszerzą mi zbytnio ramiona.

Gość Maleńka Madzieńka
mam botki, zwykłe, czarne na obcasie. Kurcze, no biegałam po wyprzedażach, szukałam czegoś banalnego a zarazem wyrazistego. Myslałam właśnie o kiecce na allegro...sukienka a la tunika, 3 kolory połączone, no ale moje botki raczej nie będą do niej pasowały. Kozaki na impreze tam odpadają, za gorąco...

Gość jndkjndm
może taka falbankowa bluzka? ostatnio pełno tego było.

Gość jak dla mnie to ten
czarne rajstopy , czarne kozaczki, czerwona tunika , cycki do góry , najlepiej zeby byly na widoku, czerwona szmineczka, czetrwone pazurki i czarne koraliczki.duzo tapety i wlosy na prostownicy ulozone. :D

Gość Maleńka Madzieńka
hehe no właśnie, ja skromna do tej pory kobietka, w pełni dorosła, ugrzeczniona, w zajebiście czerwonej tunice :D tu kolejny kłopot - jestem dość nieśmiała i nie lubie się zbytnio wyróżniać z tłumu....wybredna jestem , wiem ale nawet nie mam się kogo doradzić...koleżanek wole nie prosić, zaraz zaczną gadać za plecami...

Gość Maleńka Madzieńka
ktoś jeszcze się wypowie?