Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiulka00OO

Jak się zachować??

Polecane posty

''No wlasnie, 18 letnia dziewczyny i dziewica. Od razu wiedzialem ze nie jestes. '' mam rozumiec ze nie ma 18 letnich dziewic? są, są. ja jestem tego przykladem chociazby. do prawie 19 lat bylam.

Gość strejlał
Masz 18 lat, czyli ponoć jesteś dorosła. A piszesz i myślisz jak 14 latka.

Gość Kasiulka00OO
strejlał hehe być może, bo wiele 14 jest w takiej sytułacji jak ja;p tak poważnie to bardzo się tym denerwuje że zrobie coś nie tak... i wyjde na jakąs głupią

Gość Oleczkowa
mam ten sam problem

tez sie za pierwszym razem balam, ze wyjde na kretynke bo nie wiem co i jak ale po paru razach sie nauczylam.

ej ja też jestem dziewicą i mam 18 lat a najlepsze jest to, że od pół roku mam chłopaka.. ;p

najlepiej niczego nie planowac bo takie schematy w lozku i tak nie wyjda, najlepiej jest czekac jak sytuacja sama sie rozwinie

my też już powoli planujemy nasz pierwszy raz. on już miał doświadczenie w tych sprawach, ale ja niczego się nie boję. dużo o tym rozmawiamy i między nami nie ma stresujących sytuacji. on wie, że będą to moje początki i jakby co mnie pokieruje. przecież to mój chłopak w końcu. kocha mnie, więc jak mam się czegoś wstydzić przed nim? to głupie.

najlepiej iść na spontana. niech pokieruje Tobą instynk :) jak będziecie wszystko planować krok po kroku to może to wyjść sztucznie. tak mi się wydaje.

ja tez duzo planowalam itp, i nie myslalam ze zrobie to tak szybko, planowalam po roku, wyszlo po 8 miesiacach i nie jak chcialam na poczatku przy swiechach i przy innych bajerach ale latem na lace, jednak nie zaluje

Gość Kasiulka00OO
Łol i w środe się mamy spotkać ;) ciekawa jestem jak to będzie może faktycznie Summer19 masz racje nie ma co planować, co ma być to będzie;)

Gość Kasiulka00OO
i po raz kolejny raz pisze że nie jestem dziewicą;) pierwszy raz mam juz za sobą;)

jak sie planuje to jest wiekszy sters, jak z kartkowka, jak jest zapowiedziana to martwimy sie caly tydzien, przed najbardziej a jak jest niezapowiedziana to nie ma czasu na stres i zamartwianie

Gość Kasiulka00OO
Summer19 racja racja;)

wiem, że nie jesteś dziewicą. ale wcześniej dziewczyny pisały, że są i to było akurat do nich.

wiem, że nie jesteś dziewicą. ale wcześniej dziewczyny pisały, że są i to było akurat do nich.

Gość Kasiulka00OO
kloska aa oki ;) myślałam ż eto do mnie;*

Gość amelka13579
Lubisz mokro, wilgotno ? Użyj żelu ! O wiele lepsze przyjemności ;) Dyskrecja.pl

Gość Kasiulka00OO
Nie no z tym nie mam problemu;)