Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

***MAMY ROCZNIK 1987***

Polecane posty

Hej Witam nowe koleżanki :) No moja jeszcze nie śpi ale to dlatego że byliśmy u znajomych i wracaliśmy koło 18 to usnęła w aucie a nim dojechaliśmy to już była jakoś 19.40 i się wyspała :/ Też już wykąpane jesteśmy ale na sen się słabo zapowiada ehh. Kasiulka widzę że bliźniaki masz.. i kurcze same chłopy :D Pewnie roboty masa :)

Gość bulwa5555
dołączyłabym się chętnie do was ale nie chce pisać po raz kolejny z zazdrosna i zakłamaną catarinka;-(

Gość bulwa5555
śmiej się śmiej tylko to ci już pozostało dziewczyny ja was ostrzegam przed ta dziewczyną, nie piszcie za wiele bo obróci się to przeciwko wam w bardzo krótkim czasie! to tyle!

Powiem Ci że rzadko spotyka się zakłamaną "zaczernioną" za to Ty i Twój post świadczy jedynie o Twoim zakłamaniu... ale fajnie... fajnie wiedzieć :D

Gość EmilkaKotowice
Hej, można się dołączyć :)

Gość EmilkaKotowice
Są tu jakieś mamy?

Gość EmilkaKotowice
Córka dwa latka :)

Witam wszystkie mamusie, również te nowe. Jak tam mija dzień? Ja jestem dziś wykończona, tyle się nalatałam po urzędach i to jeszcze z dzieckiem. M zakłada firmę, a że jeszcze się nie zwolnił z pracy, to wszystko jest na mojej głowie. Ale teraz sobie odpoczywam, bo mała śpi, a ja mogę wreszcie posiedzieć i napić się kawy :)

applepie a co to za firma będzie? My dzisiaj też pół dnia poza domem. Pierw obowiązki w domu, przed obiadem spacer, a po obiedzie pojechaliśmy do moich rodziców... i tak dopiero na kąpiel i spanie wróciliśmy... a ja jak zwykle nocami spać nie mogę

Ja teraz wstalam do Weroniki, bo pic jej sie chcialo, a teraz usnac nie moge. A ty czemu tak siedzisz w internecie w srodku nocy? A co do firmy, to wlasciwie taka nieduza dzialalnosc, naprawa elektroniki wszelakiej Oprocz samochodowej oraz sprzedaz akcesoriow do telefonow.

Ja teraz wstalam do Weroniki, bo pic jej sie chcialo, a teraz usnac nie moge. A ty czemu tak siedzisz w internecie w srodku nocy? A co do firmy, to wlasciwie taka nieduza dzialalnosc, naprawa elektroniki wszelakiej Oprocz samochodowej oraz sprzedaz akcesoriow do telefonow.

A bo ja tak zawsze spać po nocy nie mogę. Ponoć nie powinno się leżeć w łóżku dłużej jak 15 minut i trzeba iść się przejść, coś porobić i znowu próbować usnąć.. ja mogę leżeć dwie godziny i nic, oczy jak 5zł :/ Poza tym noc to jedyny czas gdy mogę spokojnie posiedzieć ;) Teraz to jeszcze nic bo koło 1 już chodzę spać a ostatnio to do 3-4 potrafiłam siedzieć. I o dziwo wcześniej wstawałam koło 9 a teraz nawet o 11 jestem padnięta :/ A to mój P też różne pomysły ma na firmy ale puki co tak po znajomych coś sobie kombinuje nic nie otwiera jeszcze.. on właśnie z samochodami się bawi na różne sposoby :)

Ja też wieczorem mogę sobie dopiero spokojnie usiąść przy komputerze, bo choć moja mała umie się sama bawić i mam sporo czasu dla siebie, to jak zobaczy że włączam komputer, to dostaje białej gorączki i wspina mi się na kolana i stuka w klawiaturę. Takz dopiero jak pójdzie spać to jest spokój i dlatego również siedzę długo przy komputerze, ale max do pólnocy. Pochwalę się, że moja mała dzisiaj kawał drogi przeszła na własnych nogach (przy takim jeździku), bo wózek mi się zepsuł i pomyślałam, że pójdę z nią na spacer z tym pchaczem, bo jej niedawno kupiłam. W domu bardzo lubi przy nim chodzić, ale on nie ma skrętnych kół, więc trzeba za nią chodzić, bo jak gdzieś dojdzie i nie może wykręcić to płacze. A na dworzu szłyśmy po długim deptaku i nie było za dużo skrętów. Ale była zadowolona. teraz juz 1,5 godziny śpi. poszła spać bez obiadu nawet, taka już była wymęczona.