Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spragniona jola

naprawdę źle postąpiłam?

Polecane posty

bo mi tu dziś napisano, że jestem nieodpowiedzialna itd. ... chodzi o to, że u nas na uczelni zapisujemy się na prace mgr, i można zapisać sie do 3 zakładów, a za kilka dni będziemy potwierdzać nasz wybór przez internet....praca i tak jest jedna, ale mamy możliwość zapisu do trzech... i w piątek zadzwonili do mnie z jednego z wybranych przeze mnie zakładów, i pani spytała, kiedy przyjdę wybrać temat pracy...a ja nie miałam jeszcze zajęć w tym zakładzie i wybrałam wstępnie inny, wytłumaczyłam, miałam wrażenie, że jest lekko zawiedziona, ale powiedziałam, żeby mnie skreśliła i wzięła następną osobę z listy za mnie...czy ja zrobilam coś złego? czy będą sie mścić, za to, że wybrałam inny zakład, w którym miałam same 5 i czuję , że tam podołam?

Gość blowwww
przecież nic nie zrobiłaś , nie ma się czym martwić , nikt nie będzie się mścił :)

Gość aj dont nol
sadze, ze beda sie mscic, na pewno wiedza gdzie mieszkasz - bedziesz miala przerabane, proponuje - wyprowadz sie poki jeszcze jestes cala

ale z tymi zapisami, czy z tym, że sie wogle nad tym zastanawiam? bo jak ja około południa to opisałam na forum, to mi napisali, że będą się mścić i to bardzo, pytali, skąd sie biorą tacy nieodpowiedzialni ludzie jak ja itd. ...to ja zaczęłam sie zastanawiać, o co chodzi?

chodzi mi o ewentualne mszczenie się przez zaniżanie ocen...bo koleżanka rok temu jak tam szła na pracę mgr, to powiedziała, że nie może zrezygnować, bo sie zemszczą :)

Gość blowwww
nie ;) nie wierz we wszystko co Ci napiszą ;) nikt sie nie bedzie mścił :)