Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malenkaaaa

Dwóch facetów...

Polecane posty

Z moim chłopakiem jestem już prawie 2 lata, ale od jakiegoś czasu zaczęło się wszystko psuć. Ciągłe kłótnie o byle co, wydzwanianie kilkanaście razy dziennie po to tylko żeby sprawdzić co robię itp. W końcu powiedziałam dość tego! Obiecał, że się zmieni, że będzie lepiej i rzeczywiście na razie jest ale sama nie wiem na jak długo, bo wcześniej tez obiecywał ale jakoś nic z tego nie wyszło... Ja nadal go Kocham ale na pewno tak żyć nie będę. Chciałabym wierzyć w tą zmianę ale sama już nie wiem. I tu pojawia się kolejny problem a mianowicie drugiego chłopaka poznałam przypadkowo w pracy, jest codziennym klientem w moim sklepie gdzie pracuje. Nawet nie wiem jak to wszystko się zaczęło ale po paru rozmowach zauroczył mnie. Jak przychodzi do pracy to jakoś od razu poprawia mi się humor i w ogóle motyle zaczynają buszować w moim brzuchu :) Mam z tym wielki problem bo już sama nie wiem co zrobić! Wierzyć w to że ktoś naprawdę się zmieni czy dać szansę na coś nowego? Mam nadzieję, że to co napisałam ma jakiś ład i skład! Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

"W końcu powiedziałam dość tego! Obiecał, że się zmieni, że będzie lepiej i rzeczywiście na razie jest ale sama nie wiem na jak długo"... ale ty masz dziwne podejście do sprawy.. wystarczy jedna rozmowa a nie zaraz wściekanie się o telefony. I od razu zakładasz że on się nie zmieni. Zresztą zastanów się, robisz aferę o to, że dzwoni za często do ciebie? I o to cała jazda? no ludzie, weż mnie nie załamuj. Piszesz że go kochasz... bla bla bla bla.. widać jak byk że chodzi ci po głowie inny facet a nie wciskaj bajek że częste telefony cię tak drażnią u swojego faceta, że to jest powód do zerwania związku bo nie wiesz ani co to miłość ani co to dorosłość.

Zgadzam się z Naczelnym. Każdy lubi koloryzować, tak żeby było na jego korzyść i Ty autorko założe się, że też tak wyolbrzymiasz. Po prostu to nie to, poznałaś lepszą partię, motyle i te sprawy. Trzeba powiedzieć swojemu sumieniu - tak ten mój facet jest zły, wredny, czepia się, telefonuje zbyt często itp, a to tylko po to by mieć pretekst, usprawiedliwić sama siebie i móc sobie polecieć do inengo. ''Kocham go'' a motyle w brzuchu czujesz do innego. W towarzystwie tego obecnego (ale juz zapewne byłego) też czujesz motyle?