Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takich aukcji jest mnóstwo

uwaga uwaga -nowy sposób oszukiwanai na allego-ostrzezcie znajomych

Polecane posty

Gość ja w ten sposub o maly wlos n
ja o maly w lso w ten sposob nie zakupilam zdjecia sofy|!!!nic nowego na allegro tak jest od dawna

"Witam Dzisiaj na sprzedaż posiadam zdjęcie telefonu komórkowego nokia n900 32 GB !! BEZ CENY MINIMALNEJ ZA ILE WYLICYTUJESZ ZA TYLE JEST TWÓJ" Napisane jest" twój" a zdjęcie jest" twoje":P.Więc nie może chodzić o zdjecie bo by było zaprzeczenie:P.A z tej dziury mam coś: http://www.youtube.com/watch?v=l55Go3q-KUM :D.

Gość jak nie moze chodzic o zdjecie
jak wyraznie jest napisane "zdjęcie telefonu komórkowego nokia n900".a to ze "ZA ILE WYLICYTUJESZ ZA TYLE JEST TWÓJ" mozna w domysle uznac ze chodzi o przedmiot. gdyby chodzilo o tel to nie pisaliby zdjecie! poza tym po co na niektorych aukcjach jest to malymi literkami napisane i do tego ze trzeba dokladnie czytac opis?

Gość FVsdf
nawet jakbym zakupił takie coś to w życiu bym nie zapłacił, a po wygranej aukcji zajade do kolesia i mu chate spale i tyle w temacie

Gość mlody ojciec
Ciekawi mnie hdzie te zjdecia maja GPS albo BT i te karty pamieci. I pewnie dlatego kupujacy latwo sie wymigaja. O ile sa swiadomi teraz , ze kupuja zdjecie.

Gość FVsdf
jam jesteś debilem młocie, nie ma ludzi nieomylnych i życze ci żebyś sie pomylił kiedyś w bardzo ważnej sprawie, tak żeby ci morde wyklepano i ręce połamano idioto do entej potęgi

Gość wyjść z matrixa
celem sprzedającego jest WYKORZYSTANIE TWOJEJ NIEUWAGI! Robi to z premedytacją, mało tego opis przedmiotu jest NIEZGODNY ze sprzedawanym przedmiotem - ponieważ NIE OPISUJE sprzedawanego przedmiotu a jedynie jego fragment wyeksponowany w celu wprowadzenia w błąd. Poza tym za sama kategorię w jakiej umiescił przedmiot sprzedający powinien miec zablokowane konto

Gość mlody ojciec
@ co to za debile Sam jestes debil. Zobacz sobie na parametry zdjecia:BT, GPRS, przegladarki www i jakby ZDJECIE to mialo to na pewno bylboy duzo wiecej warte niz obecna cene. Zastanawiam sie nad tym, aby zalicytowac 10 000.;)

zgłosiłam cwaniaczka :O za takie działania allegro nie tylko powinno usuwać aukcje ale również zawieszać konto użytkownika. To jest celowe wprowadzanie w błąd klienta. Aukcja jest w kategorii telefony komórkowe a nie zdjęcia a to juz jest wprowadzenie w błąd itd. Myślę, że osoba która wygrałaby auckje wysłałaby kase a nastepnie otrzymała maila ze zdjęciem telefonu na skrzynkę :O to jest dopiero chamstwo, wtedy jedynie tylko mogłaby dociekać swoich praw w naszych opieszałcyh sądach a cwaniaczek smiałby się w twarz.

Gość FVsdf
dlatego tylko samosąd, wiecej by gnój nie oszukał nikogo nawet na jeden grosz

Gość mlody ojciec
Wlasnie zglosilem sprzedajacych jako powod podalem INNA KATEGORIA. Jakby sprzedawal w w kategorii FOTO to bylby uczaciwy.

Gość wyjść z matrixa
Jakby sprzedawal w w kategorii FOTO to bylby uczaciwy. TEZ NIE... OPIS DOTYCZY TELEFONU A NIE ZDJĘCIA

Gość FVsdf
jest nadal nieuczciwy, nie opisuje zdjęcia jako towaru tylko opisuje częśc towaru czyli telefon na zdjęciu wiec nawet w kategorii zdjęcia było by to oszustwo, pozatym zdjęcie nie posiada ani baterii ani bt itd.

Gość FVsdf
sam jesteś debilem i skończonym kretynem, pierdolony cwelu

Gość FVsdf
jak ich bronisz widaś że jesteś pierdolnonym w dupe ruchanym złodziejem i oszustem, zajebał bym cie cegłą jakbyć mi takie coś sprzedał

co to za debile>> żeby ktoś nie oszukał np: Twoich rodziców kiedy będą starzy i naiwni :O wtedy będziesz płakał...

Gość FVsdf
podaj adres cwelu, złodzieju zasrany, twoja matka to dziwka e takiego jeba wychowała, jakby mnie ktoś tak oszukał już by nieżył pojebie

Gość wyjść z matrixa
co to za debile nie ma takiego cwwaniaka co by nie trafił na jeszcze wiekszego od siebie... mam nadzieję, że ty trafisz - i sądzę, że będziesz wtedy darł się głośniej niż syrena strażacka :D

Gość kkkkkiiiiikkkkaaaa
co za debile, fajnie, że jesteś młody, sprawny, czytsz ze zrozumieniem i biegle obsługujesz internet. Ale weź pod uwagę, że w tym kraju jest mnóstwo osób, któe wyżej wymienionych cech nie posiadają, i nie oznacza to, że należy ich oszukiwać. Np. rodzice mojego męża, starsi ludzie, którzy od niedawna mają komputer i chętnie kupują przez allegro, bo nie muszą wychodzić z domu na pewno by się na takie oszustwo nacięli. Równie dobrze oszukiwanie starszych ludzi "na wnuczka" też nie powinno być karalne, bo przeciez staruszek mógł pomyśleć, prawda? Ciekawe czy jakby ktoś z twojej rodziny został oszukany, to tak samo byś gadał.

Gość wyjść z matrixa
wredzioszek napisalem wyzej ze tez uwazam ze to swinstwo.ale skoro kupujacy nie czyta ,i nie wie co kupuje tylko bezmyslnie klika to do kogo ma miec pretensje???? nie pierdol... wszystkie piramidy finansowe w których mówi się co innego a co innego jest drobnym druczkiem napisane ddzies tam w srodku umowy broniły sie w sądach TAK SAMO!!!

Gość FVsdf
nie tłumaczcie idiocie bo nie rozumie, myśle że jest naj, namądrzejszy i najpiękniejszy we wszechświecie, po prostu póinteligen i niedorozwój, do tego złodziej jak widać

Gość Stary Wyga
Sam jesteś debil jest to oszustwo zagrożone karą kk odpowiadam dlaczego ---------------jeżeli ktoś wystawia na sprzedaż zdjęcie i opisuje parametry komóry w dziale sprzedam telefon komórkowy nie oferując do sprzedaży komórki to co to ma być inaczej wystawiony towar jest niezgodny z działem sprzedaży powinien być w innej kategorii np-------literatura lub instrukcje lub pozostałe i jeszcze jedno jeżeli ktoś kupi a będzie cwaniak to nie wpłaci pieniędzy a zgłosi gliną to zrobią mu taki wjazd na chatę że mu się wszystkiego odechce zgodnie ze starą maksymą KGB DAJCIE MI CZłOWIEKA A MY ZNAJDZIEMY NA NIEGO PARAGRAF!!!!!!!!!!!!!!!uwaga oferty mogą być podstawione !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość te aukjcje
nie sa wcale taki nowe i dot. masy roznych rzeczy, nie tylko telefonow. na jakiejs stronie byl link do kolesia, ktory sprzedal kilka! postaci z gier, tfu, ich zdjęć. Kazda po kilkaset zlotych. Najlepsze ze wystawial kolejne i ludzie licytowali choc mieli dostep do komentarzy gdzie byly wyrazne ostrzezenia, ze facet sprzedaje zdjecia :o ale wybral dobra grupe docelowa, dzieci :D Nie wiem tez czy Allegro zdazy usunac. Wezcie pod uwage, ze oni w weekend nie usuwaja aukcji, w poniedzialek zaczna wg kolejnosci zgloszen. "Witam Dzisiaj na sprzedaż posiadam zdjęcie telefonu komórkowego nokia n900 32 GB !! BEZ CENY MINIMALNEJ ZA ILE WYLICYTUJESZ ZA TYLE JEST TWÓJ" Będzie się tłumaczył pewnie, że chodziło u o PRZEDMIOT AUKCJI. Choc faktycznie tu dal ciała...widzialam zdecydowanie lepiej zrobione takie aukcje.

Gość barbara1984
dobrze zrobilyscie!!!!!!!!zamknac takich

Gość Panna Ania
Hm, ale tylko idiota nie czyta opisu aukcji ze zrozumieniem, a poza tym mozna przeciez zgloscic do Allegro :D

Gość te aukjcje
Stary Wyga O ile pamietam regulamin allegro NIE wymaga umieszczania przedmiotu we wlasciwej kategorii. W sklepiem rowniez nikt nie przyjalby ci zwrotu tostera tylko dlatego, ze jak go kupowales toster to wziales akurat z polki z czajnikami elektrycznymi, bo ktos przelozyl. Ze tak powiem "widzialy galy co braly".

Gość ;lj;l
ze zrozumienie-sreniem, skończcie półgłówki powtarzać ten idiotyzm

Gość te aukjcje
Warto to powtarzac, bo to dziala i w druga strone. Nie tylko na niekorzysc kupujacego ale i sprzedajcego. Kiedys sprzedawalam kilka rzeczy, zdjecia przemiotow byly na bialym tle bo chcialam miec estetyczne aukcje. I co? Babka rzuca we mnie bluzgami i wyzywa od oszustek bo przedmiot nie jest takiej wielkosci jak jej sie wydawalo, bo "na zdjeciu wygladal inaczej". WTF? Gdzie ona miala na zdjeciu punkt odniesienia czy mierzyla na swoim monitorze? W opisie aukcji wymiary byly podane na czerwono (jak wszytskie istotniejsze wg mnie rzeczy). I mogłam tłumaczyc, ze bylo napisane a ona i tak swoje :o Zgodzilam sie na zwrot (chociaz nie wiem dlaczego) to ona zadala ode mnie zwrotow kosztow przesylek...czyli ja mialam zaplacic z kieszeni 20zl za to, ze ona nie umie czytac :o Litosci.

Gość ??????????????????????????hhh
ale o co chodzi nie kumam???

Gość Stary Wyga
Napisałem do gościa żeby natychmiast przerwał aukcję bo inaczej zgłoszę oficjalnie sprawę na policję zobaczymy co zrobi!!!!!!!!!!!