Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Phelina

PROGRAM NORWESKI - kto brał udział?

Polecane posty

Gość Phelina

Witam Jak w temacie - czy jest ktoś kto brał udział w tym programie i jest teraz w ciąży? Chciałabym wiedzieć jak wygląda opieka ciężarnej.

Gość Phelina
up

Ja też bym chciała to wiedzieć. Ja zapisałam sie rok temu, zrobili mi badania ale jeszcze w ciaży nie jestem.

Gość Phelina
Ja brałam udział pod koniec grudnia a wyniki dopiero pod koniec stycznia. Czekam z niecierpliwością na wyniki, jesli będzie wszystko oki to niedługo zabieramy się z mężem za działania. Zastanawia mnie tylko to czy ten program wystarczy by mieć dobrą opiekę prenatalną. Zawsze byłam zdania, że będę chodziła do lekarza prywatnie jesli zaciążę, ale po namowie koleżanki poszłam na te badania. Victoria0424 a jakie badania miałaś robione?

badanie fizykalne, badanie piers cytologię, toksoplazmozę badanie ogólne moczu,morfologię,poziom glukozy, badanie USG ginekologiczne.

Gość Phelina
Mialam takie same badania, odebralam wyniki ale zapomnialam zapytac ile mam czasu na zajscie w ciaze? W 10 tygodniu ciąży zaczynaja badać plod, nie powiedzieli mi jednak jak to ma wszystko wygladac.W programie jest tez szkola rodzenia. Teraz sie zastanawiam, czy jesli zajde w ciaze za kilka miesiecy czy powinnam powturzyc badania? Czy ktos jeszcze bral udzial w tym programie?

Gość Phelina
*powtórzyć badania - ale byka zrobiłam:):) Ponaglam...czy ktoś brał udział w tym programie i jest w ciąży?