Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaabaa

mam 18 lat i mam cellulit!!!

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaabaa

masakra! nie wiem co mam zrobić:( ćwicze mięśnie ud i pośladków ale to nic nie pomaga, balsamy również stosowałam ale bez efektów. Jest ktoś w takiej sytuacji jak ja?

Gość klkljkj09
ja. tyle ze u mnie pojawily sie jak mialam 16, teraz mam 19. jestem szczupla waze jakis 47 kg przy 165. maskara....

Gość abesf
tez mam ale lekki taki

Gość allllle
przestan jesc slodzcze i pic pepsi,duzo cwicz a przejdzie,przynajmniej sie zredukuje

Gość abesf
ja np pije tylko wode i to sporo masuje sobie te uda i tylek taka szorstka gabka i dupa , nic :( nie jem tez duzo slodyczy

Gość ja mam 40 i nie mam
:) Podyskutujemy kto jest bardziej atrakcyjny:) Do boju wszystkie zazdrośnice i przeciwniki 40 latek:)

Gość ja mam 40 i nie mam
Mój facet ma 30 lat i mówi, że młódkami się brzydzi, ciekawe dlaczego?

Gość malinowa guma balonoowa
pewnie za dużo jesz chipsów i czekolady a,od tego celulit murowany wiem coś o tym ale, naszczęście mam to już za sobą :p

Gość aaaaaaaaaaaabaa
nie jem czipsów i nie pije pepsi, ćwicze codziennie i jestem bardzo szczupła:( głupi cellulit!!!:O

No cellulit "atakuje" niezależnie od tego ile ma się lat i czy ma się nadwagę czy nie. Ale generalnie lubi się poajwic w momencie kiedy na przykład zrzucimy trochę kilogramów. Wtedy jak najbardziej dieta i ćwiczenia powinny zredukować pomarańczową skórkę. A jeśli nie to ja bym się zdecydowała na jakiś masaz albo zabieg w typie velashape -> http://www.iqmedispa.pl/usuwanie-cellulitu,112,4.html Chyba, że juz któraś z Was taki miała i mogłaby napisać o nim co nieco?

Gość gość
Cellulit nie od wieku zależy

Gość OlaTutaj
Wiek nie ma znaczenia. Liczą się geny i... zdrowe ciało, trochę ruchu. Poczytaj sobie w wolnej chwili co piszą na ten temat tutaj http://wylecz-cellulit.pl to zobaczysz... że tak naprawdę to nie ma czym się martwić. I wszystkie kobiety, które panikują z tego powodu... są po prostu albo za leniwe albo zbyt bierne. Cóż, takie społeczeństwo. Każdy chce efekty bez jakiegokolwiek wkładu własnego... :)

Gość gość
Zobacz cellu off od floslek, mi bardzo pomógł.

Gość Krystyna Czakówna
Przede wszystkim nie ma co się martwić, każdy ma cellulit - sprawdź sobie podstawową wiedzę o samych fałdkach na http://przeciw-cellulitowi.pl Porównaj sobie co robisz, a co oni polecają w kwestii profilaktyki, to wyciągniesz wnioski co robiłaś, a czego nie, żeby się tego szybko pozbyć :) Sprawdź też kremy, które oferują, bo przyspieszy to walkę jeżeli naturalne środki będą dawać efekt zbyt wolno.

Gość gość
Moja przyjaciółka miała podobny problem, lecz ona miała ogromny brzuch, od którego ona w żaden sposób nie mogła pozbywać i cellulitis na odnóżach. Jej zabraniały odwiedzać salę gimnastyczną zza urazu kolana, lecz ona kupiła sobie stabilizator stawu kolanowego https://medtex.eu/pl/wyroby-ortopedyczne/stabiliyatory-stawow/ i zapisała się na salę. Przez полгода intensywnych treningów jej nie poznać...

Nie ma reguły czy ktoś jest stary czy młody, chudy czy gruby...cellulit jeśli ma się pojawić to prędzej czy później się pojawi. Dlatego jeśli już go masz to zacznij się zdrowo odżywiać - poczytaj sobie jakie produkty pomagają w walce z cellulitem, koniecznie też sprawdź czy to nie jest cellulit wodny bo też taki możesz mieć. Dużo ćwicz, polecam bańki chińskie do masażu mogą być używane z olejkiem albo balsamem. Kup sobie też tabletki na cellulit. Powodzenia !! Pozdrawiam

Gość gość
To normalne, że w nawet w młodym wieku ma się cellulit :) Jest to wynikiem niezdrowej diety i braku ruchu ale czasami mimo tego może pojawić się cellulit. Ja też miałam w tak młodym wieku więc zdecydowałam się na zabieg Maximus. Podskórna tkanka tłuszczowa zostaje upłynniona a potem usunięta i daje naprawdę niesamowite efekty :D

Gość gość
Ja polecam cellu off Floslek, mi bardzo pomógł