Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fraqtal

Dziewczyny! Jak rozpoznać dziewczynę, która po ślubie nie będzie lubiła seksu?

Polecane posty

Gość Fraqtal

Jak rozpoznać dziewczynę, która naprawdę lubi seks a nie tylko udaje żeby zatrzymać faceta a po ślubie będzie oziębła jak lód?

Gość Fraqtal
up

Gość przejdź się po agencjach
to zobaczysz po czym rozpoznać :) Tyle, że nie wiem czy te panie lubia seks z mężem. Chyba lubia zmiany :)

Gość Trudno chyba rozpoznac, ale
pewnie bedzie bardzo nalegala na slub. Panie z agencji nie wiem czy lubia. Raczej watpie. Nawet te co lubily pewnie wpadly juz w rutyne i czuja obrzydzenie do siebie

Gość Fraqtal
a dziewczyny o jakim kolorze oka lubią seks bardziej? czarne niebieskie zielone brązowe piwne czy szare?

Gość Sukaaaaaaaaaaa
błękitnookie blondyny :classic_cool:

Gość fejsbooch
Jest mało aktywna w łóżku, nie przejmuje inicjatywy,szuka pretekstów by unikać seksu.

Gość Fraqtal
" Jest mało aktywna w łóżku, nie przejmuje inicjatywy,szuka pretekstów by unikać seksu." No właśnie, wydaje mi się, że to najtrafniejsze. Takich będę więc unikał. A będę szukał takiej (z resztą takie mnie w naturalny sposób najbardziej kręcą), która będzie aktywna w seksie, będzie sama przejmowała inicjatywę i będzie dążyła do seksu:D I każdemu zdrowemu mężczyźnie takiej trzeba życzyć:)

Gość Fraqtal
A tak a propos starania się faceta. Oczywiście się staram, bo uwielbiam seks i uwielbiam też sprawiać przyjemność. Kto wie czy nie nawet bardziej to drugie. Ale są kobiety, które tak nie lubią seksu, że nawet to nie pomaga. Są przypadki, że facet na siłę wywołuje u kobiety orgazm a ona i tak nie lubi seksu. Mimo, że na innych polach facet jest super i zarabia i dba o dom, rodzinę. Cóż, może tylko np nie pociąga jednak tej kobiety - nie można tego wykluczyć. Ale po co ona więc z nim jest - krzywdzi jego i siebie. Powinna odejść, dać szansę sobie i jemu.