Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

obiektywnyobserwator

Warto studiować finanse i rach

Polecane posty

Finanse i rachunkowosc. Nie za bardzo interesuje mnie ten kierunek nie za bardzo lubie też matematyke ale jestem raczej kujonka więc na studiach radę bym sobie dała. Jestem bardziej humanistką skłaniałabym sie ku psychologii i pedagogice ale wiadomo w naszym kraju po 5 latach studiów albo nie dostane pracy albo za 1000 zł miesięcznie będe w biedronce robić :/ Jaką fajną i dobrze płatną prace można zdobyć kierunku finanse i rachunkowość

JesT mi źle :( Z jednej strony chciałabym pracować z ludźmi najlepiej małymi dziećmi takimi z patologicznych rodzin pomagać im, wspierać a z drugiej chciałabym mieć dobre zarobki a po kierunkach socjalnych nawet do 1 mi nie starczy :/

Gość zuzannna śnieżankka
pedagogikę łatwiej skonczyc:) finanse to matma, nie kazdy lubi:)

Gość zauważ
co z tego że każdy ma zarządzanie i finanse itd aleeee po tym wszedzie sie do biura dostaniesz, gdziekolwiek, czy to urząd czy firma prywatna, bank ..... teoria a praktyka to dwie rózne rzeczy ale kwit to kwit, zarzadzanie finanse to elastyczny kierunekwszedzie sie nadaje pozatym zazwyczaj każdy zczyna od tysiaka więc po innych kierunkach niemysl ze wszyscy bez doswiadczenia maja na dzien dobry 5000 mimo że ja mam oklepany kierunek to nie żałuję, bo wszedzie do biurka mogę startować

Gość mamba owocowaaa
ja konczylam zarzadzanie finansami i rachunkowosc podyplomowo i co z tego skoro pracuje jako kelnerka? :O Masakra, nie idz na to, nie znajdziesz pracy bo juz tego jest za duzo :O