Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssasasasa

czy za22000ys mam szanse wyleczyc sie z kompleksow?

Polecane posty

Gość sssasasasa

zawsze bylam biednia.NIGDY NIGDZIE NIE WYJEZDZALAM zazdroscilam ludzią co podrózowali mnie wakacj.nie stac mnie bylo na prawko jak moje kolezanki je robily.poszlam do rpacy zarabiam tylko dwa tsiace złotych z czego pięćset zlotych wydawalam na ciucy a reszta odkladam>odlozylam tyle ile w tytule tematu

Gość sssasasasa
yu

Gość grmengj
Myslę, ze tak:) A wiesz czemu? Jestes teraz jakby 'bogata', wyjedz gdzies, zrob sobie taki dzien luksusowy.. Wykąo sie, idz do restauracji, odprez sie.. nie mysl o prblemach..:)

Gość 77777777777778
787

Gość 77777777777778
-pp

Gość ihihihihihihih
ej no zarazz....skoro jestes taka biedna, to jesli odkladalas 1500 zl a 500 zl wydawalas na ciuchy to kto cie utrzymywal?? z czego zylas??

Gość sssasasasa
mieszkamz rodzicami rodzice maja kase tylko na jedzenie na nic innego ngdy nie bylo nas stac tylko zarcie...Ja uwazam ze to symbol biedy.nie wydawalam na zarcie i nie dorzucalam sie do zycia mieszkamz rodzicami

Gość dskjdfljdlk
to troche egoistyczne podejscie....ja jak bym wiedziala zemoim rodzicom jest tak ciezko to nie potrafilabym wszystkiego wydac na ciuchy czy nawet odkladac sama nie wiedząc na co...niemowei ze wszystko bymim oddawala ale chociaz troche bym sie dokladala do zycia rodzinnego....dziwne to troche