Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZielonaWyspa

BesTime Poznan

Polecane posty

Gość Taniec
Bestime Poznań to nowoczesna szkoła tańca, rozrywka i nauka tańca wśród najlepszych latynoskich instruktorów tańca. To kursy tańca na najwyższym poziomie w Poznaniu, gdzie szybko poprawisz swój poziom tańca, dodatkowo bogata oferta, lekcje grupowe i indywidualne, doskonała lokalizacja ul. Wrocławska - Stary Rynek - Poznań, wysoki poziom zajęć - tego nie zapewnią Ci inne szkoły tańca w Poznaniu. Szkoła Tańca Bestime - najlepsze kursy tańca w Poznaniu! Oferujemy lekcje i kurs tańca solo i w parach: salsa, bachata, reggaeton, latino, dancehall, ZUMBA, taniec weselny, taniec towarzyski, hip hop dla dzieci i młodzieży, videoclip dance, jazz, fitness, aerobic

Gość Ania19800
Nieprofesjonalne podejście do klienta! Zapisałam się na zajęcia przez internet. Otrzymałam odpowiedź na pytanie czy zapłacić przelewem, że wystarczy w recepcji. Jak przyszłam na zajęcia okazało się że nie ma miejsc i nie jestem zapisana ponieważ nie zapłaciłam wcześniej! Jestem zbulwersowana podejściem. Więcej się tam nie wybiorę na żadne zajęcia i nie polecam skoro tak się traktuje klientów i lekceważy się ich czas! Wystarczyło przesłać chociaż informację na maila lub telefon że nie ma miejsc to bym nie przyjeżdzała specjalnie!