Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malutka6125

Kobiece Wytryski

Polecane posty

Kochane! Mam do was pytanie w sprawie kobiecego orgazmu, chlopak ostatnio robil mi palcowke, i minete, bylam bardzo blisko orgazmu ale nagle zatrzymalam wszystko poprzez ucisku na pecherz, wiem ze mi sie siku nie chce;) , po prostu sie boje jaki to ten pierwszy* raz bedzie, i ile tego bedzie, i co moj chlopak o tym pomysli, Czy nie oddali to Mojego Ukochanego ode mnie. Rozmawialam z nim juz na ten temat i on nie mial nic przeciwko , nie smial sie ani nic uwaza ze to slodkie :) , ale mimo tego ja nadal nie wiem co zrobic, chce ale boje sie dojsc do konca : (

Gość mieolksi
sluchaj-jak masz problem z nietrzymaniem moczu-jak wiekszosc kobiet-to nie wypisuj tu o jakich "kobiecych wytryskach"-czyli inaczej mowiac kocopalach-tylko idz po prostu do odpowiedniego lekarza.Takie twierdzenia jak twoje sa wylacznie wynikiem dretwoty umyslowej i ciemnoty.Zadne tego typu zjawiska u kobiet -NIE WYSTEPUJA.Kobiety nie maja odpowiednich organow do "wytryskow".Co za ciemna masa.Juz ktorys raz z rzedu wypisujecie tu kretynizmy nad ktorymi niemalo innych ciemnic/iakow sie tu rozwodzi.

Gość ty ciemna masa
ty ciemna masa sam jesteś, kobiety mają wytryski , są tak zwane kobiety fontanny które mają kilkulitrowe nawet wytryski , ciemna maso niedouczona , który nigdy kobiety yzwej na oczy nie widział

Gość xyzxyz xx
"kobiece wytryski'-czyli szczanie albo podszczynanie.Ot i co.

Nie mam zadnych problemow z moczem -,- po prostu brakuje mi pewnosci siebie, i boje sie co bedzie gdy juz dojede .

Gość ty ciemna masa
niedaleko cewki moczowej są gruczoły, których pochodzenie odpowiada prostacie u mężczyzn. Stymulacja ich i opuszki cewkowej powoduje produkcję płynu. Sprawia to, że opuszka powiększa się i staje się łatwiej wyczuwalna przez przednią ścianę pochwy. Płyn wytwarzany przez gruczoły może zostać gwałtownie wydalony przez ujście cewki moczowej - co nazywamy kobiecym wytryskiem. Kobiety, które go doświadczają często twierdzą, że doznania mu towarzyszące są niezwykle przyjemne, a orgazmy połączone z wytryskiem wyjątkowo silne Podczas kobiecego wytrysku wydalone zostaje od łyżki do około ćwierci szklanki przezroczystego płynu. Nie pachnie ani nie smakuje on jak mocz. Jest żadszy od śluzu.

Gość mieolksi
"ty ciemna masa" ty ciemna masa sam jesteś, kobiety mają wytryski , są tak zwane kobiety fontanny które mają kilkulitrowe nawet wytryski , ciemna maso niedouczona , który nigdy kobiety yzwej na oczy nie widział " ////---taaaa.Kobiety wodospady.Kobiety zrodla .Kobiety odrzutowce sikow.No i idioci zaciemniacze-tacy akurat jak ty.Poczytaj sobie fachowa literature i nie wypisuj kretynizmow.

Gość mieolksi
ty ciemna masa--ty masz najwidoczniej kolo mozgu klemy ktore sciskaja ci munia i stad te jazdy.

jest mozliwosc ze oddam mocz podczas orgazmu? (wiecie nie chce zeby bylo tak gdy Mój Ukochany bedzie mi robil minete) :(

Gość ty ciemna masa
no ja właśnie czytam , i wiem jak jest , poczytaj sobie budowe anatomiczna kobiety prostaku

Gość ty ciemna masa
nei ma możliwosci oddania moczu podczas orgazmu, wytrysk to nie jest mocz, boze dzieci dorosnijcie a nie zxa seks sie bierzcie jak takich trzeczy nie wiecie

Gość ty ciemna masa
nie wiem mnie to nie przeszkadza, ja przed wypijam 2-3 litry napoju , żeby mieć ekstra wytryski, z reguły mam takie że lózko suszymy suszarka po 2-3 litry , kilka razy pod rząd potrafię wytrasnąć ;)

Gość ty ciemna masa
mało??? przecież faceci za tym szaleją? chccesz pozbawiać faceta takiej przyjemności , czemu

Gość mieolksi
"ty ciemna masa nie wiem mnie to nie przeszkadza, ja przed wypijam 2-3 litry napoju , żeby mieć ekstra wytryski, z reguły mam takie że lózko suszymy suszarka po 2-3 litry , kilka razy pod rząd potrafię wytrasnąć " ///nie rozsmieszaj publicznosci -ciemniaro.2-3 litry....tylko sie smiac mozna z czegos takiego.Po prostu szczasz.Do tego najpewniej jeszcze siki ci sie mieszaja z krwia-bo takiej pojemnosci pecherza to nie maja nawet mezczyzni.

Gość mieolksi
ty ciemna masa nie wiem mnie to nie przeszkadza, ja przed wypijam 2-3 litry napoju , żeby mieć ekstra wytryski, z reguły mam takie że lózko suszymy suszarka po 2-3 litry , kilka razy pod rząd potrafię wytrasnąć " //////////// ...nie lepiej isc oddawac po prostu krew?

Gość ty ciemna masa
ten płyn dziecko nie pochodzi z pęcherza tylko gruczołów kobiecych ,lekcje odrobiłeś, widać że poziom to tak podstawówki u ciebie

Kazdy za tym szaleje ? a co w tym takiego fajnego jest ? jak chlopak ci robi minete a ty mu praktycznie sikasz na twarz ;((

Gość mieolksi
ktorzy faceci "za tym szaleja".To jest obrzydliwe.Po prostu.Jak mozna szczac podczas stosunku.....Do tego jeszcze 3 litry.Uwazaj zebys nie wpadla w anemie.

Gość ty ciemna masa
dorośli faceci , niestety tak to jest jak dzieci się za seks biorą i nie mają pojęcia o tym co jest przyjemne , a orgazm nazywają sikaniem

Gość mieolksi
z "gruczolow kobiecych"uieszczonych na obwodzie pochwy ok.2 cm gleboko-pochodzi sluz wydzielany podczas stosunku.I to sa wszystkie plyny wydzielane u normalnej kobiety podczas tego aktu.Tu szczasz facetowi w twarz i twierdzisz ze"my za tym przepadamy".Nie badz smieszna.Bo ja bym cie chyba zlal jak bys mi cos takiego zrobila.

Gość ty ciemna masa
mój facet na głowie staje żeby mnie do tego doprowadzić parę razy w trakcie , uwielbia to , no ale my jesteśmy dorośli już, a nie chodzimy do gimnazjum i czytamy strony dla dorosłych ukradkiem jak mama nie widzi

Gość mieolksi
Poza tym-prymitywie jeden NIE WYPOWIADAJ sie za innych a juz W SZCZEGOLNOSCI za inn a plac !!!! Zalosna jestes i to tyle w temacie.

Gość ty ciemna masa
za 10 - 15 lat jak dorośniesz i skończysz szkołe to może zrozumiesz ;)