Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

metafora .

Jak wspomóc efektywność aktywności ruchowej -pytanie o kremy i specyfiki doustne

Polecane posty

Witajcie, nie mam problemu nadwagi ani otyłości, po prostu jestem sobie takim nierozruszanym, sflaczałym człowieczkiem ;) Niedawno wreszcie wzięłam się za siebie, chodzę na siłownię/fitness, ćwiczę z koleżankami jogę, chodzę na tenisa - to po jednym razie w tygodniu, i może też zacznę chodzić regularnie na basen, na razie byłam tylko raz. Chciałabym jakoś zwiększyć efekty tej przemiany i po pierwsze: - zwalczyć cellulit, i tu Was proszę o polecenie jakiegoś godnego uwagi, ale zarazem niedrogiego balsamu i po drugie: - wspomóc się od wewnątrz, żeby zmniejszyć łaknienie (na szczęście mam w miarę dobrą przemianę materii, ale uwielbiam dużo jeść i czasami mnie nachodzi ochota na dziwne niezdrowe rzeczy typu kebab czy coś smażonego - a nie mogę, bo miewam problemy z wątrobą), wspomóc spalanie tkanki tłuszczowej, oczyszczenie organizmu etc. - i tu również bardzo Was proszę o poradę, czy jakąś herbatkę polecacie, albo tabletki (tego wolałabym nie, jeśli są równie dobre preparaty ziołowe). Z góry dziekuję za pomoc.