Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doriss76

Dlaczego wszyscy próbują mnie wyleczyć z braku ochoty na seks ?

Polecane posty

Gość doriss76

Jestem 4 lata po rozwodzie , mam 35 lat, przyzwyczaiłam się do samotności, dobrze mi z tym, koleżanki natomiast próbują mi wmówić że mam coś z głową, że potrzeba mi kochanka, jak ja mogę tak żyć, przecież to wegetacja... nie jestem oziębła , zawsze lubiłam seks, ale jakoś mi nie brakuje, spełniam się w pracy, mam dużo zajęć które sprawiają mi frajdę, czy życie bez faceta dla większości kobiet jest niemożliwe?

Gość efdefde
za dużo klubu samotnych dziewic i seksu w wielkim miescie 🖐️

Gość superbitch
3/4 kobiet mysli macicą i tak, dla nich zycie bez faceta jest niemozliwe a 1/4 kobiet ktore sie wylamują jest niezrozumiana i wyklęta :o 🖐️

Gość doriss76
chodzi o to że czuje się zaspokojona bez tego i z tego powodu jestem podobno chora

Gość anżella
z reguły mają zaniżoną samoocenę ,a jak facecik wybzyka to czują się bardziej atrakcyjne

tak na poważnie to ja myślę że media mają z tym dużo wspólnego, wiecznie tylko seks, sama się nieraz czuję nienormalna jak nie mam ochoty :D

Dorris, nie martw sie! tacy ktorzy na sile probuja innych "wyleczyc" zwykle sami maja jakies problemy w tej sferze, nie wszyscy of course. Ja bardzo lubie seks - ale wiem ze sa i inni ludzie i nie kazdy musi bardzo lubic seks - tego co piszsesz u Ciebie jest wszystko oki, po prostu teraz jestes sama i jest ci z tym ok. Kazdy ma inny temperament - w kestermalnych przypadkach sa tacy ktorzy musza 20 razy dziennie i tacy ktorym wystarczy raz na rok. Dodatkowo nie kazdy jest od seksu uzalezniony i bedac kilka lat sam moze sie przyzwyczaic. Ja uwazam ze wszystko z toba w porzadku, a prawdopodobnie do seksu potzrebujesz bliskosci, a nie tylko meskiego pracia. a tym ktorzy sie "martwia" o higiene seksualna powiedz ze masturbacjaa ci wystarcza - dzdza ci spokoj;-)) w konserwatywnych spoleczenstwach jest takie przekonanie ze nie bedac w zwiazku heteroseksulanym - czlowiekowi "robi sie cos w glowe", bardzo zabawane przekonanie;-)

tak jak napisała superbitch :D nie wiem dlaczego rytmiczne ruchy penisa świadczą o kobiecej wartości

Gość doriss76
dzięki wszystkim za diagnozę , to znaczy że nie powinnam się leczyć :D "i bedac kilka lat sam moze sie przyzwyczaic." racja, z początku było mi ciężko,ale tu chodziło o coś więcej niż sam seks, a teraz jest dobrze, nawet bardzo więc po co miałabym na siłę to zmieniać tylko dlatego że odstaję od normy ?

Od normy to odstają laski dające na prawo i lewo i tłumaczące to zaspokajaniem swoich potrzeb. A sex to dopełnienie bliskości z drugą osobą dla jednych, a dla innych ruchy frykcyjne penisa w pochwie lub w odbycie ( co kto lubi).

Gość milla....
nie martw się, mam podobnie dlatego nie rozumiem większości tematów na kafe albo durnych artykułów w necie :D ale prawda jest taka że potrafią wzbudzić poczucie niepewności, że sobie pomyślisz "czy coś ze mną nie halo?? "

Gość kathia4444
Nie wszyscy muszą notorycznie mieć ochotę na seks. Ludzie, którzy udzielają najwięcej takich "dobrych rad " zazwyczaj najmniej robią;p Rób to, na co masz ochotę i nie przejmuj się znajomymi :)

Gość dfgdfgdg
jesteś nienormalna :( seks jest najważniejszy

Gość errika24
z reguły najbardziej się tym ekscytują panie domowe które nie mają co robić i czytają cosmopolitan bądź glamour i jakże światłe internetowe artykuły, do tego seks na giewoncie czy w wielkim mieście i tak jest

Twoje koleznaki maja racje, samotna kobieta bez seksu nie potrafi żyć. Wiec nic dziwnego ze chcą ci pomóc, powinnaś jak najszybciej mieć kochanka

Gość errika24
samotna kobieta bez seksu nie potrafi żyć. zależy jaka kobieta :O

Gość pewna pani pod 30tke
a co jest fajnego w takim seksie? to że raz na tydzień cię zaspokoi , taka chwilowa przyjemność, która nagle nadaje życiu sens ?

''a co jest fajnego w takim seksie? to że raz na tydzień cię zaspokoi , taka chwilowa przyjemność, która nagle nadaje życiu sens ?'' Przecież kobiety właśnie tylko po to żyją.

ja tez jestem sama, jak mam byc tylko z kims aby byc to wole byc sama, nie jest to za fajne byc samotnym ale co zrobic.

Gość szrdzg
jasne landryna bo nie ma cie kto przetrzepać co nie