Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mokateeeeeeee

jak obliczyć ile pali samochód? litry : kilometry czy odwrotnie?

Polecane posty

Gość mokateeeeeeee

jak obliczyć ile pali samochód? litry podzielone przez kilometry czy kilometry przez litry? Jeżeli na 53 litrach zrobiłam 565 km to ile pali? 8 czy 12?

Gość jakiś film na dziś
nie wierzę że tego nie wiesz jakieś 9,5L /100km

Gość pewnie autorka jest
absolwentką wyższej uczelni :Dq

Gość mokateeeeeeee
Raczej zrobiłam 656 km a nie 565 km co daje 8,2, Dziękuję za pomoc.

Gość Hegegekk
Hehe to jak pytanie ile samochód pali kilometrów na litr? :-D :-D ludzie każego dnia zaskakują mnie coraz bardziej :-D heh. I żeby nie było- jestem dziewczyna ;)

Gość za to inni jak widać wolą
nie wierze w to co czytam przeciez takie zadanai tekstowe rozwiazuja dzieci w piatej klasie sp

Gość HARNAŚ
Kobieta pyta normalnie a Wy zamiast odpowiedzieć normalnie i pomóc pastwicie się. Nie każdy jest takim prymusem albo nie musi się na tym znać. I jeszcze jedno mądrale miałem Fiata Punto, w którym licznik wskazywał km/L, czyli przeilczał ile kilometrów przejeżdzam na 1 litrze paliwa. To ustawienie fabryczne licznika i nie można było tego zmienić. Zastanówcie się następnym razem zanim skrytykujecie kogoś. Pozdrawiam.

Gość Montreal downtown
Jakie to teraz wszystko "szkolune" sie porobilo! Omni bus-y Tylko jednego im brakuje w ich madrosci....TAKTU.Pytanie bylo proste jak obrecz a poniewaz obrzepaly nie znaly odp a pisac musza tak wiec udajac wielkich fachowcow nabijaja sie z dziewczyny. Nie na kazdym fakultecie potrzebna jest matematyka - wbij to sobie do glowy baranku jeden z drugim!!! Jest pare marek aut ktore przeliczaja km/l. Moj F-350 tez tak liczy

Gość jandzia30
mi wyszło że mój opel corsa b city 1,2 spala 12 l. cy to wogóle możliwe zatankowałam za 100,00 za 1l. zapłaciłam 5,30 ( 18,87l wlałam a 100zł) i przejechałam 157 km. 18,87 podzieliłam przez 157km i wynik pomnożyłam przez 100 ,jak zmniejsyć zużycie paliwa

Gość gość
przesiąść się do komunikacji publicznej; wtedy zużycie paliwa zmniejszy ci się do zera. Zobacz, jakie to proste! Nie dziękuj

Gość jadon58
jacy wszyscy madrzy ale jest taki czas - ze chocbys byl niewiem jak tępy na pewno zaiskrzysz w momencie smierci i zobaczysz te swoja "madrośc

Gość gość
Czym ty jeździsz? Ja vw polo 1,4 na 53 litrach ON robię 1150km.

Gość gość
Tak sie smiejecie a kiedys pisal tu gosc ktory nie wiedzial czy na lpg sie oplaca przerobic:-D I tez nie umial obliczyc tego:-D Ja nie wiem jak tacy ludzie zyja a tym bardziej jakim cudem skonczyli szkoly:-D

Gość gość
Ja na 53 litrach robie moze 450 km

Gość sysiak
Pozwolę się wtrącić. Dziennie robię około 150km. Jak zatankuje benzynę za 100zl to przejade na niej ponad 450km.