Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmm sama nie wiem co to ze mna

Czy jest tu ktos aseksulany?

Polecane posty

No wiec, witam wszystkich :) postanowilam zalozyc taki temat, no wiec nie bylam jeszcze z chlopakiem tak blisko, dodam ze czasem sie masturbuje, albo zobacze jakis film, filmy na mnie prawie nie dzialaja moge zobaczyc, ale nie mam na to ochoty, z masturbacja to samo, nie wiem co ze mna nie tak, moze jak poznam wartosciowego czlowieka to to sie zmieni.... no i zaloze sie ze zaraz bd glupie komentarze, podszywy itd...

Levviatan bardzo mozliwe dziekuje za odpowiedz

nie am za co dziękować ;) nie wszyscy się masturbują wiec to nie jest wyznacznik czy jest się czy nie aseksualna osobą

mam 21 skonczone i jak narazie, brak chlopaka, kilka razy sie zawiodlam, wiec nie wyobrazam sobie ze jezeli kogos poznam i bedzie namawial przekonac sie jak to jest, meczyly by mnie wyrzuty

skoro nie masz partnera to ja bym sie nie przejmowala... gorzej jak sie pojawi i nie bedziesz miala ochoty

Coralik dzieki za odpowiedz a mam pytanie, jesli sie juz pojawi, bedziemy ze soba jakis czas, i on bedzie chcial, a ja nie, a to dlatego ze obawiam sie ciazy ;/ nie wiem takie mam myslenie moze i glupie, ale tak w glowie mysle ze jak sie pojawi chlopak to wpadnee.... nie wiem jak sie tego pozbyc, nie chce dziecka

Gość jfhrwwjh
Ja miałem coś takiego że odrzucałem wszystkie partnerki jakie mi się trafiały , nieważne czy mi się podobały czy nie .U mnie to jakieś zaburzenie lękowe.

hmm sama nie wiem co to ze mna -> to po prostu mu powiesz że żaden środek nie zabezpiecza w 100% i że nie jesteś gotowa na seks a poza tym zawsze możecie współżyć oralnie dzięki czemu na pewno nie zajdziesz w ciąże

Gość przecież osoba
aseksualna to nie taka która nie lubi czy nie ma pociągu do seksu, ludzie! dla ciebie ktoś może być aseksualny tzn. taki który w ogóle nie pociąga Cie pod tym względem :o

po pierwsze, skoro sie obawiasz ze zajdziesz w ciaze to chyba pora przed tym waznym momentem postawic na doksztalcenie sie ksiazkowe i wizyte u dobrego ginekologa, ktory wszystko ci wytlumaczy. seks nie rowna sie ciaza. wbrew pozorom to nie tak latwo jak by sie wydawalo. prezerwatywa, tabletki i bedziecie bezpieczni na 100%. pod warunkiem ze ty bedziesz sie stosowac do zalecen spozywania tych tabletek. a podwojne zabezpieczenie da ci podwojna odwage....

a jak jest teraz zmienilo sie cos?

Gość gruba 99888
rozważmy hipoteze :czy prawiczki mają prawo do wypowiadania się o seksie? :classic_cool:

tylko ze ja sie boje brac tabletek, nie chce przytycz ani nie chce zadnych skutkow ubocznych a po drugie mam migrene wiec nie wiem jak by jedno sie z drugim laczylo

od tego aby dobrac ci tabletki jest lekarz ginekolog, ktory (jesli jest dobry!!!!!) poprzedzi przepisanie ich badaniami hormonalymi itd itp.... jak masz odpowiednio dobrany lek ani nie tyjesz ani nie ma to nic do migryny!!

Gość fojerMEJKERnull
Naucz się masturbować dobrze i tyle! Pomyśl o Dżonym Dipie, Leonardo Di kaprjo albo Bradzie Picie!