Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawionnnna

Czy to czop...?? Pomozcie

Polecane posty

Gość zaciekawionnnna

wiadomo ze czop zwiastuje niebawem porod.. ale czy przed porodem zawsze musi wypasc czop brazowy/ czerwony czy moze wypasc bezbarwny i mozna w krotkim czasie urodzic?? Czy nie ma znaczenia?? ehh wiecie o co mi chodzi?? Sorry za nieskladnosc ale nie wiedzialam zbytnio jak to napisac.. bo od 3 dni widze na papierze cos galaretowego ale bezbarwnego.. mysle ze to czop ale nie jestem pewna.. i czytalam ze jak wypada brazowy lub z krwia to niebawem sie zacznie ... powiedzcie jak bylo u was!! :)

Gość MsMadelinka
Ja mialam podobnie, a w dzien porodu buchla mi krew,jak przy okresie i to niby byl czop...Tak uslyszalam od poloznej.

Gość zaciekawionnnna
aha.. ja jestem w 37tc dlatego pytam czy przy bezbarwnym czopie jeszcze troche wytrzymam heh tak zeby byla donoszona :)

Gość MsMadelinka
U mnie to trwalo dosc dlugo(ok.3 tyg), urodzilam 5 dni przed terminem

Gość zaciekawionnnna
jest tu jeszcze ktos kto wie???

Gość zaciekawionnnna
Jutro ide do gina wiec go tez sie zapytam.. Ale warto tez sie doswiadczonych mam zapytac heh

Gość zaciekawionnnna
up

Gość Przecież ty już
masz ciążę donoszoną!!Dziecko może cię rodzić i wszystko będzie ok.

Gość jjjjjjjjjjj jjjjjjjjj
porod może nastąpić do miesiąca PO odejściu czopa. wiec możesz miec jeszcze duzo czasu a rownie dobrze mozesz urodzic jutro;p tak czy inaczej nie masz sie co martwic, bo to nie zwiastuje rychlego porodu ;) gorzej jakby Ci wody odszly;p

Gość MI_zielone
mi taki wlasnie bezbarwny zaczal odchodzic we wtorek a urodzilam w piatek.odeszly mi wody. szykuj sie ;) tez bylam w 37 tyg

Gość Monicue.
Mi taka bezbarwna galareta odeszla jak bylam w 38 tc. Poszlam do gina to stwierdzila ze to czop sluzowy i ze urodze do końca tygodnia ( byłam u niej we wtorek o ile dobrze pamiętam) W piatek pojechałam na mazury na 4 dni. Wrocilam strasznie źle sie czułam. 07.09.2010 o 4 rano obudziły mnie skurcze co 8 min. bylam zdenerwowana ale nie chciałam jechać do szpitala poszłam do lazienki patrze a tu wielka galareta z krwią az się lepiła :) to bylo juz ok. 11 a o 20:23 urodziłam coreczkę :)